alius

2015-05-02 14:05

Cia tai jau tikrai. Kol is tikruju nepadarysi ir neprisiversi kazko padaryti su savimi, kas reiksminga, nieks nepades. O kai padarysi, tai jokiu tableciu nebereikes. O Has du o padeda.

Martynas

2015-05-02 13:05

Man pastoviai rodos oro truksta, kvepuoju giliai ir tai mane labiausiai kankina, tik jau prie to pripratau, stengiuosi nukreipti mintis i kita kuno dali, na aisku ne visada sekasi taip kaip noreciau. Pastoviai vandeni nesiojuosi, kai uzeina dusinimas tuoj atsigeriu. O namie tai gelbejuos gudobeles lasiukais. Kiek isbandziau vaistu, jie tuo atveju nelabai padeda. Dar manksta ir kvepavimo pratimai padeda, tik reikia juos kasdien daryti, zodziu uzsiimti save aukleti.)

alius

2015-05-02 12:05

man net galvoje spengdavo nuo dusulio, o jau nerimas tai tik tas, kas ji patiria zino... Ir baigesi, ir daugiau neuzeis, nes emiau stipriai dirbti su sazine - smulkmenose: vedu suni ir galvoju - neleisiu, kad man taip butu, nes mintys persiduoda, o jis kuo kaltas. Nuo to pradejau ir jau daugiau kaip seseri metai sau daug ka atrades galiu pasakyti - dorovine valia atveda prie taves zmones, kurie tampa tavo paciais tikriausiais draugais, ir tai isprendzia be galo daug dalyku, kurie kitaip, manau, ispresti ir negali buti. Linkiu visiems sekmes...

belekas

2015-05-02 10:05

ar kam pasireiskia panika dusuliu? kai kvepuoji ora ikvepi bet vistiek dusti?

a

2015-05-01 18:05

Tas pats gali buti ir ne superinis bet priezastis tavyje reikia sneketis analizuoti o ne laukti juk jis neduos kazkokio recepto.

Martynas

2015-05-01 14:05

As jau daugiau nei 5 metai kankinuosi, bet musu ligoje buna tai pablogejimu, tai pagerejimu. Tik kartais pablogejimai ima virsu, bet kol kas dar stengiuosi kazkaip gyventi.

Aa

2015-04-30 21:04

vartojau cipralexa netiko nei velnio paverte i zombi kazkoki o panika kaip liko taip liko. sergu kazkurtais metus laiko. ir vilties pasveikti nemmatau kazkodel.

Aa

2015-04-30 19:04

senai nemielas del tos prakeiktos ligos

Nesvarbu

2015-04-30 17:04

Ačiū vienam už konstruktyvų pasiūlymą.

Vienas

2015-04-30 17:04

noriu parekomenduoti viena knyga,kuria isigijau neseniai.Tai knyga gana zymaus vakaruose Lamos Jonge Mingjuro Rinpoce,kuris vaikysteje sirgo panikos atakomis ir kitais pan.dalykais o veliau ,praktiku deka visiskai isgijo ir kartu su vakaru mokslininkais dirba smegenu ir psichikos tyrimu programose ir knygoje apraso apie visa tai.Knyga yra nauja,todel surasti ja nebus lengva(as asmeniskai pirkau ezoteriniam knygyne),bet Rusijoj manau galima rasti lengviau(samadhi leidykla),www.openw.ru parduotuves reklama yra ideta knygoj(nzn.gal ten parsiduoda irgi)).
Knyga vadinasi:Budda,mozg i neirofiziologija sciastja.
p.s.tai nera reklama ir prasom nesimusti..:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių