violla

2015-05-08 16:05

Aš galvoju, kad esu iš tų, kuri pakėlė ragelį, kai skambino Dievulis...Bet.. Šiandien mano depre sugalvojo vėl man priminti apie save: kad gali grįžti kada nori ir kokia nori...Nuo pat ryto pajutau jos gniaužtus-kieti buvo...Purtė iš vidaus ir iš išorės: drebino šaltis, pykino, nemačiau jokių spalvų ir buvo pareikalauta atsakymo į klausimą, kokio velnio valkiojuos per gyvenimą...dar...Aš jo, tuo kart, nežinojau...Norėjau paprašyti tik vieno: - SUSTABDYKITE PASAULĮ - NORIU IŠLIPT! Vat, ir neapsiėjau be tablečių. Tenka pripažinti, deja, jos ir padėjo išlipti iš duobės. Taigi. Tokia tiesa: ugnies į popierių neįvyniosi.. Ir, matyt, šiandien vėl buvo ta diena, kai sutikau pati save...
Bet dabar jau vakaras, ir taip ryškiai nematau. Savęs. Lengviau. Pasidarė. Išlipti iš pasaulio -jau nenoriu.:) Iš depre duobės, išlipau pati- nes rankos joks žmogus nepadavė. Neturiu tokių gerų suprantančių draugų, kaip, manau, yra skaitytojas:)
Ir pabūsiu pesimistė - manau, kad tai ne paskutinis rsquo;josrsquo; išpuolis. Užpuls net neįspėjus...

Leta

2015-05-08 12:05

Dabar, kai žinau, kad bloga fizinė savijauta dėl nutraukto vaistų vartojimo, tai nelabai ir imu į galvą. Turiu aš ir kitų ligų, ne tik depresiją, tai buvau susirūpinus, kad taip smarkiai paūmėjo. O dabar viskas tvarkoj.
Laikau kad gavau ženklą mesti seroxatą. Kelionėj apsižiūrėjau, kad remeroną pasiėmiau, o seroxatą - ne. Tai nebuvo ką rinktis. Na o po kelių dienų žiūriu, kad turiu abudu. Tokia istorija.

debeselis

2015-05-08 12:05

labas smilga.Matau Tu kaip ir aš vartojai seroxsatą. Aš jį vartoju apie 3 metai. Buvau beveik nutraukusi, bet kaip Tu sakai sunkiai, tiesiog trupindavau ir kas antrą trečią dieną gėriau. Dabar vėl geriu nes mano depresija su somatiniais skausmais, dar kartais reikia ir papildomai kito vaisto išgerti. Man ta chemija atsibodo, bet ka daryti, jeigu nori jausti reikalingas šeimai, pats pajausti gyvenimo grožį, kuris prieš tai buvo išnykęs ir viskas atrodė tamsiomis spalvomis.Gal turi kokių nors patarimų. Lauksiu iš tų, kurie vartoja seroxsatą ir kenčia somatinius skausmus.

Roberta

2015-05-08 10:05

Aš prieš 3 sav geriau kas antra diena, paskui i savaite -pora tabl, dabar savaite negeriu jokiu vaistu. Jaučiu-blaivėja protas.Bet niekam nesiūlau nieko mesti. Leta, jūs ilgitės vėl ko gražaus. Kaip pabūni, patiri ką gražaus, būna, kad esti lyg liūdesys paskui-ak, buvo, dabar nebeturiu, kaip gaila. O jūsų gera nuotaika Ten rodo, kad ir Čia reikia rasti sau geras emocijas teikiančių dalykų.

puma

2015-05-08 10:05

Del manes jus galite toliau depresuoti ir sirgti vartojant visokiausius cheminius vaistus.Isitaisote nuo ju priklausomybe ir po to gydymas tesiasi keleta metu o rezultatu jokiu nera.As turiu rezultatus ir padedu savo draugams atsistoti ant koju.Jus patiems spresti ar likti prie cheminiu vaistu ir gerti keleta metu, po kuriu dauguma tik dar labiau apserga ar pabandyti pavartoti naturalius preparatus Vision.

giedre

2015-05-08 07:05

Labai sudomino,kad jums tokios ilgos depresijos atsiradimas,susijęs su jogos praktikavimu.Negalit pasidalint truputį daugiau tuo?

Vienas

2015-05-08 06:05

Atsiprasau,bet apie ka mes kalbam,kokia tema...?)
Mano tikslas rasant buvo eilini karta paaiskinti zmonesms,nesirgusiems tikra depresija tai,kad objektyvi nuomone apie reskini gali buti tik pazinus reiskini tiesiogiai.
Visi mes megstam kartais manipuliuot kitais,paimant dali tiesos is konteksto ir uoliai stengiames angazuoti sia tiesos dalim,neuzsimenant apie kita medalio puse.Tai naturalus psichologinis reiskinys,nes norint uzsitvirtinti savo ego,mes turim but but protingesni,iskalbingesni ir t.t.
Skaitytojas bando irodyti ligoniams kad jie neserga...Teigini bandydamas pagristi vieno ar kito psichiatro netradicinemis paziuromis .Mielas skaitytojau...Jeigu kiti netradiciniai ar alternatyvus metodai butu tikrai tokie efektyvus,tada tie netradiciniai psichiatrai gautu Nobelio ir kitas premijas ir taptu turtingesni net uz B.Geitsa.Bet reikalas tame,kad sergantys depresija nelanko psichiatrijos seminaru ir neskaito psichiatrijos veikalu.Jie tik bando gydytis.Gydytis visais imanomais ir neimanomais budais.Ju busena yra geriausias vieno ar kito metodo ar vaisto indikatorius.
As pats esu maistingos sielos zmogus ir neesu konservatorius,bet ...
Kazkas cia rase,kad anksciau nebuvo jokiu depresiju ,zmones daug dirbo ir pan.Dar kitas aiskina,neva jis nesirgo depresija,reiskia nera tokios ligos...Vezio irgi anksciau nebuvo,nebuvo ir aids ir kitu ligu,bet tai nereiskia kad zmones dabar ju prisigalvojo.Esu girdejes ne viena sergancio zmogaus pasisakyma.Ir i ta pasisakyma jus turit butinai isiklausyti,norint suprasti apie ka eina kalba.Jis skamba taip:Geriau jau sirgciau veziu,negu depresija...
Mane stebina fataliskas kai kuriu zmoniu bukumas ir neisprusimas siuo atzvilgiu.Jeigu jums tukstanciai serganciu zmoniu nuolat kartoja,kad tai yra labai baisi liga,tai po velniu gal galetumet stabteleti nors minutei ir susimastyt,gal tikrai yra kazkas tokio ir neigalvoto???!
Trecia karta pakartosiu ta pati...
)
Tiems,kurie tanke...)
Nesirges sia liga zmogus maiso ja su ivairiom savo proto ir kuno busenom,tokiom kaip beviltiskumas,liudesys,interesu praradimas,gyvenimo prasmes neturejimas ir t.t.Tai nera depresija ir su siais dalykais galima susitvarkyt draugu pagalba,gyvensenos pakeitime ir t.t.
Vienas pliusas yra sioj ligoj.Tai,kad dabar turiu galimybe suprasti,kodel milijonai zmoniu aplink nesisypso ir yra susikauste ir pikti(vaikysteje to negalejau suprasti).Jiems paprasciausiai neissiskiria smegenyse reikiamos dozes malonumo hormono...

.

Leta

2015-05-08 05:05

Labas rytas,
Violla,tu teisi. Kai buvau kelionėj veikė atstumo faktorius ir šiltas prisiminimas, kad išvažiuojant daugelis linkėjo geros kelionės ir t.t. O grįžus vėl ieškau savo vietos forume. Parašau ir negaunu reakcijos. Tai mane atšaldė. Stebiu kaip vyksta bendravimas, apie ką rašot. Matau, kad vėl ir vėl sukasi apie tą patį. Nežinau, ką besakyti. Būtų bendravimas gyvas - gal būt apkabinčiau tuos, kuriems sunkiausia - Vivą, Viltę, gal tyliai pasėdėčiau šalia, na o žodžių naujų nerandu.
Noriu dar paklausti. Gal kas esat patyrę sunkumų nutraukus vartoti seroxatą? Kokie tie sunkumai buvo ir kaip ilgai tęsėsi? Turiu įtarimą, kad man irgi seroxato abstinencija.

zunda

2015-05-07 21:05

*** tai pavėluotas muzikinis sveikinimas viollai gimtadienio proga.:))

violla

2015-05-07 20:05

Dar. Ta paliesta laidotuvių tema. Nesvarbu, Amerikoj ar Lietuvoj. Siaubas, mes prasčiokiškai rafinuotai mokomės slėpti ašaras, tą šventąjį išgrynintą šaltinį! Mes tokie rsquo;stilingirsquo;, net per artimo laidotuves. Stengiamės būti.. Kokio dydžio juodi akiniai!!! Naujas stilius:((( Ką slepiame? Tai, kad nieko neturime.
------------
Nuostabi poezija nakčiai, Virga:) Ačiū.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių