virga

2015-05-09 09:05

Ir dar. Gal nedaug tokiu zmoniu, kaip skaitytojas. As pati be pagiezos sakau, kad pavydziu jo draugei. Taciau kaip as supratau is jo paskutinio pasisakymo, jis kaip tik siulo mums tokiais tapti, nes si patirtis leidzia ta padaryti is tikruju ne pavirsutiniskai.

virga

2015-05-09 09:05

Sveiki, o zinot, man sitas vienas plius vienas dave maza dziaugsmeli - ejau, galvojau apie tai maksimoje ir nedadaviau pinigu, kiek reikejo. Kasinininke sako - truksta, o as sakau - as, matote, alterantyvi matematike. Ji taip nustebo, kad pradejo juoktis ir sako - as i darbo pabaiga irgi darausi tokia. Ir kazkas zmogisko tarp musu nutiko, ir tiek. Ne ne ir tiek, o net tiek.

violla

2015-05-09 07:05

Kaip gera būtų būti ta gamtos dalimi, kuri yra be emocijų: persikų žiedais, alyvų žiedais, kaštonais......... ten tokia dieviška tvarka ir ramybė, nebent vėjas praskristų:)

Roberta

2015-05-09 06:05

kai eina į parduotuvę, tai Žino, kad vienas plius vienas yra du, bet juk gyvenimas yra ne tik apsipirkimas.Tam ir skirti žmogaus jausmai, subtilumai suvokimo, kad ne viską matuotume vienu kurpaliu.

Roberta

2015-05-09 05:05

svarbu mums patiems ne savo jautrume maudytis, o paversti ji dovana kitiems zmonems-patys geriausi, išmintingiausi žodžiai, iš girdėtų pastaruoju metu.

virga

2015-05-08 22:05

Taigi, su ta laisve taip ir yra. Kai esi laisvas, tai atsakai pats uz tai, kas su tavim darosi. O kai nelaisvas, tai atsakomybe uz isgyvenimus tenka ligai. Nors as nenorejau pripazinti man pripazintos ligos, vis delto bijojau likti be jos. Viena uzejus pora is naujuju draugu rado ant stalo vaistus ir sako - davai geriau ismetam, jei galima. Ismetem, o kai jie isejo as prie siuksliu dezes kone maldas kalbejau, bijojau, kas bus, jei kartais vis delto prireiks. Ir tada jau pati paskambinau jiems, kad bijau. Mes labai ilgai kalbejomes apie zmones, apie laisve, atsakomybe, idomu buvo, tarsi jie sakytu ta, ka as pati zinojau, tik nemokejau sau pasakyti iki galo. Ir anksciau, dar pries kokius keturis menesius klausimas apie viena plius viena ir du galimus atsakymus mane butu i nevilti ivares ir as manau buciau sukus galva, kuriuo atsakymu tiketi ir kas as tokia, kad nezinau tokiu paprastu dalyku. O dabar as tik matau, kad pasaulis istabesnis, negu maniau ir nuo to, kad as nesuku sau galvos, kuris atsakymas turetu man labiau patikti, nieko nesidaro. Tiesiog kazkaip gyva viduje nuo to. Teoriskai tai man visus taskus ant i sustate ta Franklio knyga Zmogus iesko prasmes. Labai patarciau paskaityti. labanakt

Ramune

2015-05-08 21:05

Turiu bjauriu problemu...Agorafobija kartu su siaubingais panikos priepuoliais...Visai nebegaliu viena buti viesoj vietoj, istisai jauciuosi labai blogai - visad silpna, rodos tuoj alpsiu. Antidepresantus geriu menesi laiko, psichoterapijos kolkas netaike, gydytojas atostogavo, o gal del to, kad valdiskai ejau...? Negereja man kolkas nuo vaistu, ir jau atrodo, kad niekad nepageres...Ka daryti???

violla

2015-05-08 18:05

Laisvės...nuuu, nedaug tu nori, tik jos DIDENYBĖS LAISVĖS:))). Noriu ir aš jos, bet tokios didelės ir išgrynintos -jau neturiu vilties sutikti.. Neturiu. Ir taškas.
O labai bijau didelio fizinio skausmo. Jei dar kartą paskambintų Dievulis-labai labai to maldaučiau- neatsiųsti...Bet gal ne taip pakėliau ragelį, kai skambino, todėl gali ir daugiau nebeskambinti. Nežinau, ar čia sakau rimtai, ar pusiau juokais. Kuo toliau, tuo mažiau žinau...
Kartais galvoju, kad sodinu iliuzijų medžius ant stiklinio kalno pakriaušės...

Roberta

2015-05-08 17:05

pamenu, buvo laikas, kai aš pagaudavau save galvojant, kad...laukiu vėžio, galvojau, kad tai bus kaip išsivadavimas, kad fizinis skausmas nustelbs dvasinį Durnė tikra. Apvali durnė. Tikiuos, likimas, Dievas man atleis tokia nesąmoningas mintis. Gal net ne mintis. Tiesiog esi tokioj būsenoj, kad taip norėtus, kad žemė prasivertų ir tave paimtų, nes pati nedrįstum galo sau pasidaryti. Ot būdavo tokių jausmų ir gan dažnai, fui, kokia nesąmonė ir, sakyčiau, egoizmas niekinis šitaip nusišnekėti, gėda prisiminti. Bet vat buvo taip.Silpna asmenybė, dėl to taip.

li

2015-05-08 16:05

to guru:dabar supratau apie ka jus...
be abejo uzsiemus rimtai joga zmones truks-plys nori pasiekti maximum,t. y. issivadavima,todel pradeda per anksti dirbti su prana(nors jogos instruktoriai ar guru turetu perspeti,kad tai labai pavojingas dalykas)
Taigi prana issibalansuoja ir pradeda bastytis po kuna nevaldomai.O protas yra pilnai suristas su prana,taigi zinau ir as,kad beprotnamiuose yra buvusiu jogu(bet sielotis nereiketu,jus nors bandete kazka daryti,pries akis juk amzinybe..)Milijonai zmoniu skandinasi butelije ,bet del to nesigrauzia.
Lengva joga,t.y. manksta su kvepavimo pratimais,nusiraminimas niekam nepakenks.Padeda buvimas gamtoj,sienaut,darze pasikapstyt ir t. t.
Svarbu taip pat i viska ziureti lengviau,juk gyvenimas kaip sapnas,kinas ,kuri kuriame mes patys(bet daznai uzsimirstam ir vietoj rezisieriaus tampam herojai ..)
Aplamai noreciau kad zmones,kurie pilnai issigyde depresija ir nebeturi jokiu negalavimu,dalintusi savo patirtim su kitais ir padetu .
Kaip sakoma :sveiku zmoniu nera ,yra tik nepatikrinti..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių