iri

2015-05-11 18:05

pabandikit paskaititi www.agora-fobija.lt/default.asp?DL=Lamp;TopicID=29amp;Code=

iri

2015-05-11 18:05

bandik kreiptis pas homeopata, tikrai padeda! turiu sita malonuma jau apie 10 metu,gulejau ligonineje,geriau vaistus,ejau pas babulkas,bioenergetikus ir kt. sarlatanus ir nieko. Tai biski pageredavo paskui vel pablogedavo,be vaistu dezutes neiseidavau net suksliu ismesti.Pries du metus nuejau pas homeopata ir pagaliau pradejau gyvent!!!

Martynas

2015-05-11 17:05

As skaiciau apie tai Ievos zurnale, viska is ten perrasiau.

lana

2015-05-11 13:05

Nu sakes siandien man bloga diena ziuriu ,kad ketvertukas clonozepamo jau sunkiai padeda nu bet galvoju,kad tikrai stengsiuos nedidinti turiu xanaxo tai bandysiu ji,bet ji turbut pries kokia valanda reikia isgerti,jis turbut kol suveikia reikia ilgai laukti?

simas

2015-05-11 12:05

...na ir nusisnekejo cia Martynas kad nerimo simptomai yra dvieju rusiu somatiniai ir psichologiniai,tai nerimas is pradziu ir buna psichologinis zmogus bijo o po to tik pradeda sirdis dauzytis ar dusulys kankint atskirai sie simptomai niekada nebuna,jie eina visada kartu.

waida

2015-05-11 11:05

uzeina traukulei,sirdis musa atrodo kad tuoi sustos,duria sirdi,galva svaiksta,visa mane purto kurie sito nejauce dalyko dar ir pasisaipo.buvau jau pora kartu ir atsijungus nespejau isgert vaistus.o kokius tu vaistus vartoji.

waida

2015-05-11 10:05

ne nestumo metu nereikejo ju.

DA

2015-05-10 21:05

pizda

Martynas

2015-05-10 16:05

Man kazkaip pradzioj buvo somatiniai negalavimai, po to po ilgo laiko pradejau ir psichologiskai jausti, kaip sakoma imti i galva.

Martynas

2015-05-10 15:05

Nerimo simptomai buna dvieju rusiu:
1. psichologiniai ( grėsmės ir baimės jausmas, padidėjęs dirglumas, panika, bloga nuojauta, siaubo jausmas, nerimastis dėl smulkmenų, sumažėjusi koncentracija, nesugebėjimas atsipalaiduoti);
2. somatiniai (galvos skausmas ir svaigimas, pasunkėjęs mąstymas, svaigulys, smaugimo jausmas, burnos sausumas, „gumulordquo; jausmas gerklėje, dusulys, krūtinės skausmas, tachikardija, padažnėjęs šlapinimasis, įtempti raumenys, drebulys, virpulys, padidėjęs prakaitavimas ir t.t.).

Kam yra pirmos rusies nerimas gali dziaugtis, nes tas mintis nukreipti tai nera taip ir problematiska. Zmonems sergantiems antraja forma reikia daug didesniu pastangu valdytis. pagalvokite, kuriai rusiai Jus priklausote?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių