Mindaugas

2015-05-21 10:05

As gal siek tiek isizeidziau,stengiuosi isanalizuoti savo gyvenima,o paaiskeja,kad as kazka kaltinu. Vis tik,niekas nekaltas,kad mes paveldejome vienokius ar kitokius genus. Juk genai,grubiai kalbant, tai mes, nebutu genu nebutu musu ir t.t. galeciau sia tema samprotauti iki begalybes, bet bijau,kad nusibosiu

vaidas

As skaičiau tą žurnalą. Tik dar viskas tyrimų stadijoje, bet viliamasi, kad jie šimtaprocentu pades sergantiems.Beja jau bandoma su žmonėmis.
Tai vieninteliai vaistai, kurie atstato pazeidimus smegenyse. O tai mums labai didelis dalykas, nes iki šiolei net bandant vaistus būdavo tikimasi, kad jie tik retins paūmėjimus.

lina

Nemanau,kad kas nors isizeide,mes bendraujame labai draugiskai ir nepuolame grusti savo nuomones. O del genetikos, akivaizdu,kad ji prisidejo prie musu bedu, dar cernobylis ir maksima su savo abejotinais maisto produktais. O kur dar vaistines su anotacijose vos ne stebuklus zadanciais vaistais...is ties manau,kad gal naturalumas padetu. Tik kur ji rasti,jeigu net dirvozemis apnuodytas.

Nina

2015-05-20 16:05

Žurnala galima rasti bibliotekose, aišku centrinėse. Bet svarbiausia žinia, kad galbūt mes pagysime, o tai svarbiausia. O aš nė neabejoju, kad ši liga bus išgydoma, gal net labai greitai. To visiems linkiu

Mindaugas

2015-05-20 11:05

atsakau anonimui vardu aisku. aciu uz patarimus. jus manes nesupratote,o gal neaiskiai isireiskiau. Turejau omenyje vaikus serganciuju iS su galbut perduotais genais. Gal but kai kam pavyksta ir vaikai buna sveiki. Bet, jeigu ne, tuomet kokia garantija,kad jie bus laimingi?

Nina

2015-05-19 18:05

rdquo;proceedings of the National Akademy of Scencesrdquo; š.m.kovo mėnesio žurnale FYAK vaistai primena copaxone, bet tai ne jie, daug veiksmingesni.Pelės susargdintos IS buvo išgydytois.Žodžiu pasiskaitykite patys

Mindaugas

2015-05-19 18:05

Vis tik man atrodo, kad beda yra ne tokia baisi, jeigu ja stengiesi isnagrineti. Tai tik mano nuomone, o analizavimas man padeda. mes gi zmones, o ne gyvuliukai kazkokie, todel ir privalome mastyti. Dar Vilmai,as vyras ir naturalu,kad nejauciu vaikams susizavejimo, bet moterys juos gimdo, o tai naturalu,kad juos myli. P.s jeigu butu mano valia as sau nebuciau leides gimti. tai tiek

irena

2015-05-19 15:05

o dieve kaip gaila,per anksti suzinot apie liga.Todel visko bijot.jei nezinotumet tai kiek galit tiek dirbtumet,vaikus augintmes,o senatvej suznoje tai zinotumet nuo ko mirstam.Linkiu visiems maziau gylintis kas kur kap,likiu gyvwnt ir dziUKTIS KOL GALIM,AS DIEVULIUI DEKOJU DIMIAU LAIKU,SUSIRGAU LAIKU IR GALIU DZIaugtis gyv.zinoma kiek liga leidzia,bet prie jos reikia prisitaikyt

vilma

2015-05-19 13:05

sveiki visi,nezinau Mindaugai kam tu tai rasai,tai tavo nuomuone ir kaip supratau tavo vaikyste buvo ne kokia gal todel taip atsiliepi apie vaikus.Na as tai labai myliu vaikus,o kas liecia paveldimuma tai nezinau mano gimineje iki manes niekas sia liga nesirgo,o as apsirgau,

jo

2015-05-19 11:05

alhogolizmas paveldimas ,vežys taip pat kraujo spaudimas,insultai ,sirdies ligos, kaulų ligos,cukrinis diabetas,akių ligos,psihikos ligos ir taip toliau ,okada jos buvo isgydomos? Apgydomos sutinku bet kad visai isgydytų negirdejau,nutukimas ir tas paveldimas o nuo jo šimtas ir viena liga,tai gal noretumet kad visi išnyktų nuo žemės paviršiaus?Žinot esat savimylos ir JUMS atrodo ,kad tik JŪS su savo isetine esat patys nelaimingiausi ,nematot toliau savo nosies ,gal čia kiek ir žiaurokai parašiau ,bet pamastymui......

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių