Vienas

2015-05-21 19:05

Nesusiformuluoja neformaluojami nesuformulavimai...)
Geguze...
lyja...
baigesi arbata..
suplyso batai..
o man nusispjaut.
vistiek linksma..)

zunda

2015-05-21 19:05

Tylu, ar tai reiškia, kad visi savaitgalio iškylose, pramogauja gamtoje? O manęs niekas net nebekviečia. :)

Vienas

2015-05-21 17:05

graudu,net linksma...
)
sarva mangalam

Leta

Netikėta, kad tiek daug besimokančių tarp mūsų. Geras ženklas, nes man mokymasis siejasi su ruošimusi ateičiai.

Naujoke

sveiki, man tai labai jau sudetingos mokomo dalyko frazes, jei kalbeti paprastai tai kaip ir aisku, ir atsiminti nelabai sunku , o moksliski terminai varo is proto, na niekaip ju neatsimenu , o jei viena atsimenu , tai kitus pamirstu arba susipainioju.Sunki ta galvele i kita puse amziaus prasiritus.Nors kursai inesa daug naudos, svieziu minciu, netgi tarpusavio bendravimas gerina nuotaika,norisi pasitemti , kazka ismokti , nebuti nevykelei.Ziuresiu kaip cia bus.Iskaitu laikymas uz 5 menesiu, tuo paciu ir diplomas.Siandien pastebejau , kad ryte ,tik pabudus, atsiminiau nemazai ivairiu terminu, apibrezimu.Gal dar ne viskas prarasta.O galvosukius tai megstu spresti:)

vi

Įtariu, jog Roberta rašo apie tai, ko reikalauja budizmas – apie neprisirišimą (prie žmonių, vietos, daiktų, etc.), kaip vieną iš būtinų sąlygų dvasinei ramybei surasti ir išsaugoti. Logiškai mąstant tai teisinga, tačiau, deja, vargiai pasiekiama. Ypač jei kalbam apie prisirišimą prie žmonių, o prie jų mes prisirišam labiausiai. Ir ne tik prisirišam, bet iš jų sulipdom save tartum atskirą pasaulį, kuris su laiku ima neišvengiamai trupėti ar net griūti, nes žmonės, deja, miršta arba šiaip suvisam išeina. Kas lieka iš mūsų pasaulio, kai nuo jo atskyla kontinento dydžio gabalas? Retorinis klausimas... Lengviau yra tiems, kurių pasaulis labiau fragmentuotas. Kaip su tuo susitaikyti ir toliau gyventi? Su tuo neįmanoma susitaikyti, tačiau su laiku galima pamiršti. Atmintis yra dylantis daiktas. Ir ačiū Dievui. Kaip, iki atmintis dar nesudilo, neįpulti į depresiją? Norėčiau žinoti, bet nežinau. Turiu namie vėžiu sergantį kontinentą...

milė

sausas per upe neperplauksi, bet nieko, islipsi ir issidziovinti. Bus gerai, kaip Mikei:))))
Tik tegu didvyriai cia nedainuoja, kad nesukimtu...

Roberta

2015-05-21 16:05

Labai pritariu Letai del atminties lavinimo. Aš va kursuose, oi, duoduos:)) daug medžiagos ir sunkios. Bet ariu:)) galva tuščia nuo visokių ten juodumų, ją užpildė nauji dalykai.

guru

2015-05-21 15:05

Doxepinas turi daugiau salutiniu poveikiu negu Zoloftas,tik jie nesijaucia.Ir isviso todel ir siuliau remerona,nesjis visais atzvilgiais pranasesnis uz doxepina.Remerona vartojant isviso galima apseiti be raminanciu.

zunda

2015-05-21 14:05

D

Ne tu likai nesuprastas, o aš, visai nestilingai išėjau iš rikiuotės :))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių