Birutele

2015-05-22 11:05

Sveiki visi.Nebežinau ka daryti, depresija ateina nepaklausus.Sia bjaurastim sirgau praeita vasara, apie puse metu.Buvo labai blogai-verkaiu kiekviena diena,sunku net prisiminti...geriau puse metu zolofta.pati po to nutraukiau.dar lankiaus pas psihoterapeuta, labai padejo.ir stai ateina vasara, man vel blogai.jauciu prasideda tas pats-niekas man neidomu, visko bijau, asaros akyse...ir blogiausia nenoras gyventi.gal galit padėti kas, ka daryti?turiu dukryte, nenoriu kad ji kentetu.aciu

violla

2015-05-22 10:05

Dar: jeigu nežinote į ką kreipti dėmesį-atsakau: IEŠKOKITE. Jei šuo guli-netoliese gulės ir jo uodega...
Nerimtai,bet parašiau ir taškas.

Leta

2015-05-22 10:05

rdquo;Nė vienas žmogus nėra tarsi atskira sala;kiekvienas esame gabalėlis kontinento,žemes dalis.Jeigu jūra bent grumstą nuplautų,Europa jau liktų mažesnė;taip pat,jei užlietų kyšulį arba dvarą tavo ar tavo draugų.Bet kurio žmogaus mirtis nusineša dalelę manęs,kadangi aš priklausau visai žmonijai.Ir todel niekada neklausk,kam skambina varpai - jie skambina tau.rdquo;

Ernestas Hemingvėjus

guru

2015-05-22 09:05

Aisku.Visko buna,bet tas sleikstulys,,tera vaistu salutinis poveikis ir toliau geriant vaistus jis po truputi dingsta.O Efexor ir Remeron yra geriausi is nauju vaistu.Tik tiek,kad Efexor turi stimuliuojanciu savybiu,tad kelias naktis gali buti sunku uzmigti.Gali atsirasti siektiek nerimo,bet po1 ar3 savaiciu jis praeis.Beto nuo Efexor neauga svoris.

Leta

2015-05-22 06:05

Sveiki. Patiko man apie atskilusį kontinentą, graži ir įtaigi mintis. O prisirišimas prisirišimui nelygu. Neįsivaizduoju atsisveikinimo su brangiu žmogum be liūdesio

Leta

2015-05-22 05:05

Labas rytas, gamta mus lepina. Smagu.
Tiek gražių žmonių vakar buvo forume, patinka man viskas ką rašot.
Manai Violla, kad aš uždrausto medaus neleidžiu sau paragauti? Leidžiu dar ir kaip, tik kad dantys atšipo, gelia. Ir apskritai esu tokiam etape, kai daugiau gailiuosi dėl to ką padariau, negu dėl to ko nebepadarysiu. Čia aš rimtai, jaustis kalta yra mano pagrindinė bėda, dėl jos visos depresijos. Todėl ir saugausi, kad nepasidaryčiau dar daugiau apgailėtinų dalykų. Gal dėl to tu mane laikai legalia.
Daluže, aš irgi stengiuosi pažinti save. Bet šita lazda irgi turi du galus. Susikoncentravimas į save padidina jautrumą sau, dėl to tampama labai pažeidžiamu. Na čia tik vienas štrichas. O dėl vertybių tai vėl ištisa epopėja, daug ir visaip esu apie jas galvojus. Ir kitų klausius, skaičius. Nežinau nuo ko pradėti. Tu klausi į ką kreipti dėmesį. Siūlau kiekvienam atsakyti į tavo klausimą nurodant tik vieną dalyką. Mano atsakymas bus toks: reikia kreipti dėmesį į šalia esantį žmogų.

dalužė

2015-05-21 22:05

Myletis yra viena,o kalbeti apie meile-kita.Taip ir zmogaus vidus ir kito.Niekas geriau nepazins taves,kaip tik tu pats.Gyvename pavojingu laiku:zmogus valdo gamta,dar neismokes valdyti saves(A.Schweizer)
Sako,kai zmogaus samone apkrauta(buitis,seima,menkaverciai dalykai),nelieka vietos isminciai..Modernioj visuomeneje vargu ar kas turi savo samone...
Mintis ribota,vis klausia geras ar blogas didelis ar mazas...Tyla neturi skirtumu.Ji pilna ir sventa.Is tylos gimsta kitas protas.Zmogaus padarytas pasaulis is smegenu,kaip niekada krizeje.
Pacios tikriausios mintys yra is meiles.Kiekvienas nori meiles,bet nei vienas nenori duoti.
Mes daugelis kaip tie aktoriai vaidiname gyvenima,bet nemokame gyventi tikro gyvenimo...
Man siuo metu svarbu pazinti save.Ne kitus,ne aplinka supancia mane...Noriu surasti savo kelia.Nekreipiu daug demesio i dalykus,kurie neturi jokios vertes.
Kaip manote,i ka turime kreipti demesi,i kokias vertybes.Tikiuosi prates kas nors si pokalbi.

doppelgänger

2015-05-21 21:05

Zundai

Kaip gaunas, tik dviese bendraujam. Kodėl ne? Palauksim ir kitų, visaip žmogus jaučias, kartais nori patylėti. Kambaryje šviesa dega, o langas praviras, tokių nesąmonių priskrenda, leidžiu vorams skėsti savo voratinklius, gal tvarką kažkokią įves:)

violla

Pasiutot jūs čia visi mokytis. Galvoju kuo man pasigirti. Atsiminiau,kad prikabino nemenką visuomenei naudingą kultūrinį darbą. Reikės naujai įkurtą muziejų sudėlioti į savo vietas,istoriškai išnagrinėti eksponatus,pasiruošti priimti ekskursijas. Iš pradžių bandžiau atsipurtyti,bet pagalvojau,gal 1 tabl. xanax mažiau išgersiu-nebus kada...
Gerai,lygiuosiuos į besimokančius Lernen lernen,nochmals lernen.../Vl.Iljičius/. Va. Taškas. Labanakt naktį.

doppelgänger

Ai, fig, džiaugiuosi, kad dabar jau 23 mėnesio data, mėgaujuos šiuo skaičiumi, prisimindamas Principia Discordia ir Eris:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 40 ir 0 svečių