doppelgänger

2015-05-22 18:05

Zundai

Aha, pramogauju:) Sėdžiu ir galvoju, ką veikti toliau. Ar pajėgus palikti Lietuvą, ar ne. Jei ne, tai išsikovot maximum socialinių garantijų. Primityviai skamba.

violla

Orientacininkas pasakytų, kad neįžiūrim markiruotės. Blogai išmoktos pamokos. Pasiklystam. Jei dar kompasas sugenda, ar jį pametam. Naktį tenka praleisti miške..

violla

Va va,- aplodismentai gamtai, kuri visus priima ir supranta tokius, kokie jie bebūtų. Tuo ir skiriasi nuo žmonių, nors ir žmogus, gamtos dalis. Tik, dažniausiai, pikta.

Birutele

2015-05-22 17:05

Gal kas norit pabendraut skype, pasidalint isgyvenimais.Kas norit parasykit birrrrute

Birutele

Siulau paziuret sena, bet labai gera filma skrydis virs gegutes lizdo.

Leta

Hemingvejaus biografiją aš žinau. Ją kiekvienas galim skaityti taip kaip mums patinka. Hemingvejus nepaprieštaraus

doppelgänger

2015-05-22 14:05

Prisimenu savo brendimo laikotarpį, prieš metų 20, vat šis kūrinukas įstrigo iš ten:

www.youtube.com/watch?v=jC5aUDN6OoU

dalužė

2015-05-22 13:05

Labutis!
Jeigu meile dalintu visi,zemeje nebutu tiek skausmo,liudesio,abejingumo...
Jei meile butu pasaulyje,nebutu bado ar karu...
Kai mes atrandame kas mes esame,zinome ka toliau daryti.Jei nepatinki sau,kaip gali patikti kazkam.Tavo valia likti tokiai ar ne.
Jei as saves nekenciu(savo elgesio,minciu ir t.t.)tai kam patiks?!
As manau,saves nemylejimas yra zenklas,kad laikas keisti save,pradeti pazinti is naujo.
Roberta,sakai,kad myli kita,o save pamirsai.Ka tu gali duoti kitam,jei to pati neturi?!As manau,jei turetum meile savyje,butum kitokia...
Gal pradekime is naujo ieskoti saves,pradekime nuo to fakto,kad esame Dievo vaikai-ar kas papriestaraus?

Roberta

2015-05-22 12:05

Na, daluže, ir pesimistiškai parašei, kad atseit nieks meilės nenori duoti.Aš va, pvz.,noriu mylėti žmones. Ir myliu:)Pačiam reikia daryti gera,mylėti ir negalvoti-mylinemyli geriblogi yra kiti. Kitų reikalas yra jų pačių.
neblogas str yra delfy prie karjeros apie emocijų sumaištis.

violla

2015-05-22 11:05

Dabar apie tai,kas priklauso čia pagal temą. Tiek prirašėm,o tai žmonės pagalvos...
Buvau pas gyd.,prirašiau tablečių, ir daug. Amitriptilino,xanax,monoprili,naratriptan. Va,mano dienos racionas. Ir taip nusibraukiau klonazepamą,pasilikau atsargai,ketvirtį tabl. nakčiai. Dar 10 dienų prisakė vaikščioti fizioterapijos,nes užsidegė nervų šaknelės dešinėje rankoje ir stuburo gale. Taip ir turiu poliklinikoj ką veikti.
Bet,sakau,gal alyvos išprotėjo? Ko jos taip stengiasi? Kur pažvelgsi-vien alyvos...
Prisimenu,kai pradėjau trečią dešimtį,dar sovietmečiu,visada,kai žydėdavo alyvos kvepindavausi latviškais alyvų kvepalis. Tik tuo metu. Pirkdavau Rygoj. O dabar pasijuoks kas nors paskaitęs... Juk tik armani ir nearmani...
Kad būtų kitaip,ačiū mano protui,prisivežiau iš Kairo rytietiškų...džiaugiuosi iki dabar ir turiu atsargas,nes į Kairą-žinau,mano orlaivis išskrido paskutinis...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių