viollaa

2015-05-26 16:05

kaimynui

Tai ačiū būtų. Savo pastebėjimus parašyk, jei gali, el.paštu, tuo pačiu, senu ir seniausiu: alotosas@yahoo.com
Aš labai jau esu "neskaipininkė" :)
O dabar lendu paklausyt tavo ciganskos:)

Anonimas

2015-05-26 16:05

Tik moterys ir gali tokius klausimus vyram uzdavinet. Nereikejo man da niekam i ta snuki duot isskyrus 3 klase uz meile su kasom konkurentui. Matai vyrai sienelio po galva nededineja o deda i snuki. Tai tokia vyriska reakcija vadysiu racionalia. Jum moterim ka cia priaiskyt. Kol jus isiaiksit traukiniai ciuku ciuku. O gurius dar to betruko kad jis man ka padarytu. Tik geda vyriskai giminei uz zasiuka kuris kudikelis lenda uz sijonu. Neduociau jam ir ta snuki........gulinciu nemusa. O pridengiu Viola nes moterys pacios ziauriausios net per tikra kara. As nebailys ir pasakysiu gyvai pakalbinau net ir per omniteli. Gal nepažystat del to varot bus lengvinanti aplinkybe. Neisimylejau dar prikliejysit net metu santykis netas. Bet kalbeti norisi bendrauti taip irgi. Nesilpna tokia kaip nubraizote tik be reikalo del tos nesamones taip pergyvena. Nieko jei skaitysi Viola perbgsim per zarijas draugiskai tais tikras zarijas raganiuke. Auksciau nuotaika. O gurui pavydziu tokio haremciko joks arabas neikirstu. Kablelius susidekit pacios. Viso gero.

Anonimas

2015-05-26 14:05

Ne daznai rasiau tai galit ir paskaityti. Esu su lyrika ir emocijom nekontakte. Moku tik ta matematika. Esu racionalus tai racionaliai ir elgciausi. Ogi uz tokius guro zodzius kitu durninima ir kvailinima duociau vyriskai i snuki. Kur jus ta matot jo kudikiska nekaltybe/? Tik visokios ir pan filologes gali isvedziot.
Ko as cia uzsukdavau/? Pribaiginejau depresija kuria uzteike isgyventa sesers nelaime, kai merdejo. Tik racionalios pagalbos stebuklas ja istrauke. Tai buvo ambicingi medikai ir mano bendradarbiai visi tiksliukai/ Jeigu parasyta beprotis ar kvailys taip ir skaitytu. Apsiautet vyra sijonais tokia jus moteriska logika. Paskui verkiat kai normalus vyrai palieka nuo mamytisko rupescio ir pavydo. Saziningumo gal perskaiciau tik Dalioj ar koks v. nzn. Neduok pasauli tokiu pamokslininkiu kai roberta. Mano sesele butu ten/// Dar Leta bet studju laikais vienas profesor sake atsimenu. Gerumas ir saldumas ne profesija. Taip beglostant gali ir negyvai uuzglostyt. Kitu nesvarbu. O Violai parasiau idomu buvo vakar. Turinys nesvarbu jumi. Ir dar rasysiu. Pamaniau kad tokius zodzius girdejau kai buvo palaikoma manoji sesuo. Nesu svaigstanti pana ar motera esu vyras. Jokiu emociju bet norisi toliau girdet ta zmogu kuri geguciu lizdas ismete. Man neatsirasinekit net neskaitysiu neturiu ko. Mano sese sveiksta man depresija nusibaigineja dar auginu du SUNUS///
Neklijuokit neuzsake sito straisnio niekas.

dalužė

2015-05-26 13:05

Visas konfliktas prasidejo,kai kazkam pasirode rdquo;svetima kalbardquo;,o kitas bande palaikyti.
Manau,Violla tapo rdquo;nesuprastardquo;,kai bande uzstoti mane.
Kazkas bando is to padaryti burbula,tai cia jau rodo to asmens buda,liaudiskai kalbant( kazkam patiks)varyti Dieva i medi.
Violla,nekreipk demesio,jei kas neteisingai supranta tave.Visada bus tokiu,kurie palaikys tave arba nemegs be priezasties.

dalužė

2015-05-26 13:05

Jau vien skaitant vieno kito priekaistus,kyla stresas.Kam reikia klijuoti tas etiketes,kodel nepriimti zmogu toks koks yra.Atvirai sakant as buvau nustebinta tuo faktu,kai sergantis zmogus pradeda duoti rdquo;protingusrdquo;patarimus ir vadinti kitais kvailiais.
Gal ir ne vietoje pradejau skleisti man miela prie sirdies tema.Jau greitai supratau,kad niekam (gal isskyrus Violla)neidomu.
Aciu tiems,kurie nors megino palaikyti mano pokalbi,o tiems,kurie paskubejo komentuoti ir duoti vardus,nepamirstu,jog kiekvieno zmogaus prigimtis yra tauri ir kiekvienas yra nepakartojamas...

Leta

2015-05-26 10:05

Sveiki visi, geriau prasta taika, negu geras karas. jei ką nors erzinu, pasakykit dėl ko. Na aš tikiuosi, kad dabar neerzinu, bet o jeigu...
Galėtume priimti taisyklę nevertinti kito asmens. Tai nelengva atpažinti, bet kai nori - įmanoma. Vertinimas paprastai susijęs su apibūdinimu. Kaip blogu, taip ir gerų. Jei sakysiu - tu nuoširdi, bus vertinimas, šizo - vertinimas, protingas - vertinimas ir net tu mane užgavai yra vertinimas.
Neutrali forma būtų jaučiuosi užgauta.
Suprantu, kad duodu patarimus neprašoma, bet surizikuosiu. Užgauti nieko nenoriu, o jei pasijusit susierzinę, nieko nepadarysi. Tikrai taip gali būti.
Roberta, sėkmės tau ir tegul tave įvertina gerai. O gal jau išlaikei?

Roberta

2015-05-26 09:05

Reaguokime ramiau į piktumus.Nervingi žmonės esam ir tiek. tiesiog nereikia isizeisti, nereiksminkim saves.

violla

Dabar pradesiu is naujo studijuot, kas yr per velnias ta depresija:)-lyg tiek metu nezinociau..:)-atrodo, kad visas jaucio skuras esu isskaiciusi..bet, gal dar kas papilde naujom mintim, gal kur kitur tas siaudas plaukioja..

violla

Taip susipainiojau, kad net tu zirkluciu nerandu:)), bet ieskosiu..Va, ir istaisiau taska i kableli. Paklusni as mokine, ar ne? Tik nezinau ar pazangi..

debeselis

Sveiki. Roberta pritariu Tau, būkim draudiški, aš beskaitydama matau tuoj tuoj prasidės karas, tik nesuprantu dėl ko? Juk galima padiskutuoti mielesnėmis temomis, tiesa?
Kažkodėl atradusi šį forumą apsidžiaugiau, jau kartojuosi, bet kai vieni kitus pamačiau pradeda įžeidinėti, kažkodėl nekildavo rankos parašyti, tiesiog neužkibti kam nors.
Malonu gauti gerus patarimus, pamokymus, o ne įžeidžiančius žodžius.
amp;#1044;amp;#1072;amp;#1074;amp;#1072;amp;#1080;amp;#1090;amp;#1077; amp;#1079;amp;#1080;amp;#1090; amp;#1076;amp;#1088;amp;#1091;amp;#1079;amp;#1085;amp;#1086;! Geros dienos, o Tau Roberta sekmės moksluose!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių