as

2015-05-28 18:05

Negerkit, jei nebutina, antidepresantu ir panasiu vaistu!!! Nes jie laabai kenkia! Mano mokytoja juos gere virs 20 metu, tai dabar nebeveikia zarnynas, kepenys sugedo, inkstai... Daktarai sako, kad tai del siu vaistu! Aisku, jei nera kitos iseities, tada gal. Geriau paciam su savimi kovoti! Suzinoti, kas tau padeda, ramina, kas kaip tik neramina, ir daryti isvadas. Zmogus pats sau geriausias gydytojas!
Sekmes!

zunda

2015-05-28 15:05

viollai

Dėkui už šalikėlį.
Velnioniškai giliai dribtelėjau. Ir konvalijos, ir alyvos juodos spalvos. Ir visai bekvapės.

dalužė

2015-05-28 13:05

Jei tau pasirode,kad as neatleidus kazkam,tai klysti.As net dekinga,nes gal tai, kuo as esu siandien,ir vede link.
Del praeities norejau perspeti tuos kurie vis sugrista,as rasiau-tai be reikalo sugaistas laikas.Jei prisiminimais gyvensit,nebus dabarties ar ateities.Tik sis momentas yra svarbus.Ar pastebejot,kai prisimenat koki bloga ivyki,kaip nuotaika krenta?!Tai ypac aktualu jautriems zmonems(as viena is jautriu).
Mano bukle esu patenkinta,bet nesu jau tokia stipri,kad ir pvz.lipti i kalno virsune ar sokti nuo parasiuto.As manau,zingsnis po zingsnio keliuosiu i virsu,bet tik ne zemyn...

dalužė

2015-05-28 13:05

Sveiki!
Buvau nustebus radus idomu foruma-maziau pykcio ir sumaisties.
Veta,zmonems iskyla ivairiausiu klausimu,ir nieko cia keista.As manau ir pati gali apsidairyti aplinkui ir pamatyti,i ka zmones tiki...Tau ir man butu keista net kelti tokius klausimus,nes ir taip aisku,bet kai kuriems nera noro ir laiko,nes per daug uzsieme zemiskais darbais ir nemano,kad zmogus yra ne vien kunas,bet ir siela.Ar tai laiko gaisinimas galvojant apie savo prasme?Man tai asmeniskai neleidzia iseiti is krypties.Kalbant apie savo laiko praleidima,as jei per daug isisuku i buiti,
pasaulio karnavala,pametu save.Man reikia sustoti,nurimti,priminti sau kas svarbiausia,ar teisingu keliu einu.
Veta,as ar tu turim skirtinga kalbos stiliu,bet prasme manau cia svarbiausia.Vienam bus lengviau suprasti mano kalba,kitam-tavo.Tuo mes ir grazus bei idomus savo skirtumais.

Roberta

2015-05-28 11:05

Kažkaip pagalvojau pagalvojau, apmąsčiau, kad man kaip tik tos senosios priemonės veikia, tik reikia jų neišduoti, tą ir bandau daryti.Bet ir naujų yra. Juk gyveni ir mokaisi, kaip sako.Atrandi, supranti.Kai ką ir pameti, kas nebetinka kaip išaugti rūbai. Bet tas, kas esminio, lieka.

violla

2015-05-28 10:05

Islipau is duobes, kai numeciau pradetus gerti AD, nes jie dave toki salutini poveiki, o-mamamio...ir nesiruosiu toliau kankintis. Vel eisiu i paieskas..:))-tik AD nenoriu, nee.

violla

Tiek daug buvau prirasiusi apie viska: ir kremukus, ir kvepaliukus, ir svarius langus, bet tas mano darbinis belaidis inetas...aijaijai..

violla

Noriu, tebus siaip sau, uzakcentuoti Vetos, ir tebus laisvunes, zodzius:- buvusios priemones pradeda nebeveikti, nors jos buvo tokios efektyvios..

Anonimas

2015-05-28 06:05

Kelintas butu logikos desnis jei pasakyciau protingos moterys kol nepaduodi jumoro liaudiskai baiku. Jus ti gulinciu netraiskote savo girnom o stipresni tik padavai.......
Jei jau vistyte tai ir vieta vistidej kiek ismano tiek ir ta kerta bet jos protelis siauras tik snapas ilgas ir tas atmustas nuo gatavu grudu kapojimo. Tegul buna nes jei atejo reiskia reikia tegu desto savo reikaliukus o patarti bus cia kam. O jusu daugialis super, intelekt koef. aukstas LINKIU ISMOKTI JUMORO PAGAVIMO ABECELE. Jis irgi gerai gydo artina zmones. Nepagavau cia sukurtu kanonu kokiu reikia buti kad buti pacios rimtais veidais nepajausit kai suguresit. Einu i savo autokada geriausia manksta smegenim.

Leta

2015-05-28 05:05

e addresas: zivile2000@gmail.com
Kaip laikotės, kažkodėl noriu pasakyti DARBO ARMIJA? Matyt dėl to, kad darbo laiko pats įsibėgėjimas.
Aš gyvenu stabiliai gerai, nors vaistus vartoju antri metai. Minimizavau dozes, remeroną iki pusės su gydytojos žinia, o seroxatą iki ketvirtadalio savavališkai. Būna, kad užmirštu išgerti, o kelionėj buvo išgėrinėjimų, tai praktiškai nevartojau. Kaip ir anksčiau, vieną kartą savaitėje einu į grupę, gana daug skaitau apie savianalizę ir pan. ir atrodo, kad tai man daug duoda. Pradėjau pažinti savo vidinius konfliktus. Pvz. noriu paprieštarauti kam nors, nes galvoju kitaip. Ir noriu negadinti santykių, nes nepernešu būti atstumta. Noriu dviejų priešingų dalykų, todėl akivaizdu, kad galiu pasirinkti tik vieną. Ir todėl bet kuriuo atveju lieku nepatenkinta. Bet jeigu tai suvokiu kaip pasirinkimą, o ne kaip rdquo;taip jau atsitikordquo; man lengviau. Rašau taip smulkiai dėl to, kad tai mano alternatyva vaistams. Man netinka didinti rdquo;reikiardquo; skaičių, man būtina suprasti, kad tai ką darau yra teisinga mano tikrajam rdquo;AŠrdquo;

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių