2015-05-28 05:05
e addresas: zivile2000@gmail.com
Kaip laikotės, kažkodėl noriu pasakyti DARBO ARMIJA? Matyt dėl to, kad darbo laiko pats įsibėgėjimas.
Aš gyvenu stabiliai gerai, nors vaistus vartoju antri metai. Minimizavau dozes, remeroną iki pusės su gydytojos žinia, o seroxatą iki ketvirtadalio savavališkai. Būna, kad užmirštu išgerti, o kelionėj buvo išgėrinėjimų, tai praktiškai nevartojau. Kaip ir anksčiau, vieną kartą savaitėje einu į grupę, gana daug skaitau apie savianalizę ir pan. ir atrodo, kad tai man daug duoda. Pradėjau pažinti savo vidinius konfliktus. Pvz. noriu paprieštarauti kam nors, nes galvoju kitaip. Ir noriu negadinti santykių, nes nepernešu būti atstumta. Noriu dviejų priešingų dalykų, todėl akivaizdu, kad galiu pasirinkti tik vieną. Ir todėl bet kuriuo atveju lieku nepatenkinta. Bet jeigu tai suvokiu kaip pasirinkimą, o ne kaip rdquo;taip jau atsitikordquo; man lengviau. Rašau taip smulkiai dėl to, kad tai mano alternatyva vaistams. Man netinka didinti rdquo;reikiardquo; skaičių, man būtina suprasti, kad tai ką darau yra teisinga mano tikrajam rdquo;AŠrdquo;