zina

2015-06-02 08:06

Labai malonu, kad Česlovas parašė į šį forumą,pateikė daug aktualios apibendrinančios info. Tai dar kartą tampa labai aišku, kodėl nusišneka kai kurie rdquo;daktarai žiniuonysrdquo;, iš įvairių klinikų, kalbėdami apie Nobelio premiją. Už simptomatinės medicinos didžiosios klaidos (jei ne aferos) atskleidimą galima sulaukti ne Nobelio premiją, greičiau tik jo sukurto produkto (parako) į atitinkamą vietą -:). Laimei, tampa pasiekiama ir prieinama informacinė medicina, kuri puikiausiai praktikoje įrodo, kad IS - tai tas, ko išvis nėra.
Ačiū Česlovui !

suduvis

2015-06-02 07:06

Malonu matyti Edita II kad susidomėjot Balvočiūtės arbata,ir bitėm bei dirgėlėm.Ga vėliau ir pamėgintumės pabadauti,poto ir maitintis vegetariškai.Ir gerbiamieji sengantys IS neverta aklai tikėti medicininiais gydymosi metodais.Vaistu ieškokit aplink save ir tikrai rasit.

suduvis

2015-06-02 07:06

Mano nuomone tai pienas yra reikalingas, mėginau jo nevartot pusmetį tai dantys išgedo kapitaliai.Mano dieta; jokios mėsos tik žuvis, ka tik pagauta, riešutai, daržovės, nerafinuotas aliejus.Bijokit duonos, bulkos,kepiniu.Geriau tiktu košės: grikiu, ryžiu.Dar mum tinka svogūnas, česnakas.Pasakysiu tiesiai mano pietūs, pusryčiai ir vakarienė vienu metu tai- 2morkos,pusė buroko,4 lapai kopūsto susmulkint ir valgyt.Desertui lėkštė avižiniu dribsniu užpilta pienu,sauja riešutų, saujarazinu.Pabaigai pusė pakelio varškės, sauja tamsiu razinų ir pora šaukštu medaus.Gerbiamieji man gerėja bet pasiutusiai lėtai.Dabar mėginsiu paspartint gijima bičiu gėlimais.Kaip jau minėjau musų ligos priežastis tai deguonies banas mūsų kūne, todėl pamėginkit bent jau miegot prie atviros orlaidės.

suduvis

2015-06-02 06:06

Gerbiamieji, melas kad ši liga nepadydoma,melas kad niekas nežino jos atsiradimo priežaščiu.Pagyt galima taikant Genadijaus Malahovo arba Polio Brego dietą.Jos atsiradimo priežastis tai deguonies badas ligonio organizme, apie tai rašė net 70-tais metais rusų mokslininai.Mane labiausiai užknisa taikad siūloma susitaikyt ir gyvent su mūsų liga.Mano kuklia nuomone reikia stengtis pagyt.Dabar bandysiu apiterapijos poveikį, paprastai kalbant gydysiuosi bitėm.

loreta

2015-06-02 05:06

hm,tada as kazko nesuprantu,tai kodel man gydytojai sako kad mano imunitetine sistema yra nisilpusi,uztat man ja stiprina,nes mane puola bet koks virusas,visos bacilos tiesog lipte limpa prie manes

gabija

2015-06-01 15:06

As uz vaistazoles!Labjau jomis pasitikiu nei vaistais.

daiva

2015-06-01 14:06

APIS - deja yra ne tik bitė,bet ir šventasis jautis laikomas Memfio tvirtoveja. Nereikia kabinetis, nes interpretuoti visaip galima. Perskaiciau viska apie biciu pieneli prancuzu ir vokieciu kalboms, bet nieko paguodziancio neradau, kadangi jis gali suaktyvinti ir taip aktyvia musu imunine sistema. atsiprasau jeigu rasite klaidu, man liejasi vaizdas.

Vita

2015-06-01 14:06

ka as zinau, koki nusipirkau, toki ir geriau. kiek skaitinejau, tai tokios ir yra rekomenduojamos normos. man gerai, kam negerai, tegul geria mazesnem, juk visu organizmai skirtingi. as tik gyriau situos produktus, bet neliepiau butent kazkokiom normom gert.

zilvinas

2015-06-01 12:06

vilija,leidziuos ta betaferona kazkur 4 metai ir jauciuos gan neblogai.gyd.Malcienes klausiau kaip as jum(nu ji daug ligoniu mato),nu sako per viduriuka

Vita

2015-06-01 11:06

as geriau 250 mg stiprumo biciu pienelio tabletes. viena tablete per para. labai atsitaise leukocitai. dabar pradejau biciu piki. po jo seks ziedadulkes. manau tai labai geri naturalus vitaminai ir mineralai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių