Lori

2015-06-02 18:06

tai,kad pries iseinant is namu isgeriu visa tablete kai tik ateinu prie sustojimo pradeda plakti sirdis jei ilgai nebuna transporto tai ir nevaziuoju tikiuosi,kad kadanors tai praeis juk nesites amzinai.Paprasiau gydytojos,kad stipresniu israsytu tai paskyre rdquo;rudotelrdquo; gal kas geret koks ju poveikis.

guru

2015-06-02 17:06

As turejau omeny labiau jogos kvepavimo pratimus.O kaip zinoma dazniausiai kviepavimo pratimai yra nukopijuoti nuo jogos pranajamos.

skeptikas

2015-06-02 16:06

Teisingai yra daugybė įvairių pratimų. jei sakyčiau kad man padėjo vien tik vanduo... būtų netiesa. padėjo ir žmona ir vaikai su ta būsena susidoroti. vonios su kadgių spyglių nuoviru, pichtos lašai į vonią, kvėpavimo pratimai ir t.t., bet lemiamą vaidmenį vistiek suvaidino vanduo, nes aš prašiau jo pagalbos ir mano šeima prašė.

skeptikas

2015-06-02 15:06

Vaistų gėrimas- kraštutinė priemonė.Nuo jų kenčia inkstai,kepenys,skrandis, žarnynas ir t.t. Panika tai ne ta liga kur gydoma medikamentais. Kai pabuvau pusiau invalidu bedarbiu... tai ir šeimą palikt norėjau ir namuose vietos neradau, ir žudytis norėjau... padėjo paprastas vanduo. esu jam dėkingas.

dalia

Mane labai siutina artimieji. As nenoriu ju matyti. Nenoriu, kad jie eitu i mano kambari. Noriu buti viena. Tik sunu labai myliu ir jam negalioja jokios mano taisykles ir nuostatos. Bet ir jam blogai...
Gal kas zinote, kaip Kamelijai?

skeptikas

Pažiūrėk filmukus apie vandenį: #1055;#1072;#1084;#1103;#1090;#1100; #1074;#1086;#1076;#1099;. Pagalvok ko nepadarei gerdama vandenį. Beje vandens gėrimas taip pat turi savo taisykles. Knygoje pakankamai gerai viskas aprašyta. Kita knyga T.Laucevičiaus "Jonizuotas vanduo..."

guru

Kaip bebutu keista,bet kviepavimo pratimai gali buti tokie pavojingi kaip ir vaistai.

skeptikas

2015-06-02 14:06

...nerimas,neviltis,panika,depresija...išsigydžiau ir kitiems siūlau. visa ką JŪS siūlot gerai, bet pamėginkit, pradžiai rutube.ru/search.html?search=%D4%C1%CA%CE%C1+%D7%CF%C4%D9 pasižiūrėti filmukus, paskui perskaityti https://www.level.lt/lt/knygos/jusu-kunas-saukiasi-vandens/, paskui paskaityti www.scribd.com/doc/9230180/Mire-Daktarai-Nemeluoja. Tik nesusigundykite visokiais ten filtrais ir filtravimo sistemom. Vilniuj vanduo iš čiaupo dažnai geresnis nei filtruotas ar iš parduotuvės(pats tikrinau op visą miestą bėgiojau). Gerkit TYRĄ VANDENĮ kasdien bent po 2 litrus (kam kepenys ir inkstai leidžia) ir palaipsniui užmiršit apie depresijas ir ne tik jas.

guru

2015-06-02 13:06

Sveikiausia yra pirmiausia isbandyti savo jegas be vaistu ir tik visai pralaimejus juos gerti.O pralaimejusiu bus kazkiek.

alius

2015-06-02 11:06

As taip pat nevisai sutinku su guru del vieno dalyko. Guru raso: rdquo;dalis jusu, panikuotojurdquo;. Tai tikrai nepanikuotojai. Panikuotojais galima pavadinti panika keliancius zmones, cia yra kitaip: niekas is musu panikos tikrai nekelia, bet ji apima, ir tai net ne panika, o siaubas, kosmaras, nezinia kas, taciau panikos del to niekas nekelia. O kitas dalykas yra tas, kad gal tik Dievas zino, kas apsieis be vaistu, o kas ne. Tikrai negalima zmogui atimti vilties, jei jis pasiryzes bandyti, tokiomis prognozemis. Situ ligu, jei jas galima vadinti ligomis, eiga labai priklauso nuo zmogaus vidinio pasaulio, ir is isores NIEKAS negali nuspresti, kaip kam ko reikes.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių