doppelgänger

2015-06-05 21:06

Noriu treptelėti koja, gyvas, gyvas esu.

www.youtube.com/watch?v=sC2GjXMk7i4

ramute

2015-06-05 20:06

Noriu paklaust vartojančių antidepresantus,ar nuo jų gali pakilti kraujo spaudimas?Man pakilo,ir nežinau ar sutapimas,ar kt.Vartoju Zoloftą.

doppelgänger

Zundai

Nieko nemyliu, pavargau. Kažko ilgiuosi, galbūt tų laikų, kai buvau karštai tikintis į kažką.

www.youtube.com/watch?v=ejpryS-_khwfeature=related

Roberta

o gal galima tą moralą paprastai pasakyti? man galva neveikia suprasti tokias aukštumas -krantas, upelis, ežiukas, tas, kur upelyje gyvena ir t. t.:)) ir negalima sakyti - dėvimi akiniai, akinius mes tiesiog dedamės (t. y. ant nosies), o dėvimi yra rūbai. Kol susidėvi:))

zunda

Štai kur nuveda informacijos perteklius :)

Bandymai, eksperimentai, savigyda......... o gyvenimėlis tai vienas, ir dar toks trumpas.

Šypsokitės, ponai, šypsokitės...:)))

megė

2015-06-05 15:06

buvau pas psichiatra,padariau testa,sako ,kad pas mane nera jokios depresijos.Sergu letine liga.Israse po puse tabletes sertralini ir vakare somnols tablete plius tranxena.Bet nuotaika slogi.vakar isgeriau nakciai1,5 tabletes somnols ,bet miegojau vis tiek blogai.As nieko neismanau apie tuos antidepresantus,patarkit ka nors.

Vienas

2015-06-05 13:06

ne du...)

1

Kiek zmoniu...
Minios.Sustoje ant tilto jie ziuri i vandeni.Vieni saukia,mosuoja rankomis ,spjaudosi,kiti juokiasi dar kiti verkia.Asaros pliumsi i vandeni.Visi jie kalbasi su juo...
Pokalbis ilgas ir atrodo niekada nesibaigiantis,todel vieni miega palapinese,kiti ,apsukresni,susirente didziulius murus,pamirse,kad tiltas skirtas pasiekti kita kranta o ne gyventi ant jo...
Vis daugiau zmoniu pamirsta apie kita kranta,kiti kazkaip pradeda jo nebematyti.Tada jiems israsomi roziniai akiniai su nupiesta ant ju kranto linija.Tikima,kad devintys tokius akinius vel prades tiketi,kad kitas krantas tikrai yra,tik jie jo nebemato.
Kas mums gali bepadeti,jeigu mes bematom tik ta,kuris upelyje gyvena...
Senas,ismintingas eziukas juk pasake:Kai tu eisi tiltuku i kita kranta,nebijok to,kuris upelyje gyvena.Tu jam nusisypsok.Tada ir suprasi,kas yra tas...
kuris upelyje gyvena...
)

virga

Labas, nieko, siandien jau prakvepuoju, guliu, tikiuosi, neilgam. Arbatinuka su dziaugsmu pirksiu kita, nes sunku net isivaizduoti, koks bjauriai neatplaunamas buvo tas, kuris vakar a.t.a. O siaip tai galva kupina tik persalimo, nieko as vakar jau nebeperskaiciau, tai nieko ir nepareferuosiu... ACIU uz rupesti!

Mei

2015-06-05 12:06

kad teisingai suprastumėt:
ne kreiptis pagal galimybes=), o pasidalinčiau žiniomis ir šiokia tokia patirtimi..pagal..

aha, su sekmadieniu=)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių