irena

2015-06-10 21:06

Su vyru isgyvenau 30 metu. 25- negere. Bet 5 metai, is pradziu po nedaug, mano vyras geria, issipagirioja, vel geria, negryzta savaitemis i namus, gryzta, blaivosi, piktas ir vel geria. Prasiau gydytis, verkiau, saukiau. Viskas veltui. Palikau. Maniau, susimastys, gydysis. Ir toliau bandau ikalbineti gydytis, o jis geria, verkia ir grasina zudytis. Dabar jau pripazysta, kad priklauso nuo alkoholio. Bet geria dar labiau ir visa laika grasina zudytis, pries mane naudoja psichologini smurta, mane kaltina, kad palikau, kad su girtu nenoriu kalbeti. Nezinau, ko griebtis. Gal negerai padariau ji palikusi, gal be reikalo ir dabar siulau jam gydytis?

rimantas

2015-06-10 19:06

alkoholikui terupi tik jis pats ir jo poreikis svaigintis,tai citata is debeselio rasliavos,noriu pasakyti kad tai gryniausias melas esu alkoholikas taciau metes gerti ir man labai daug kas rupi ne tik edalas o alkoholis man nuodas ir jo negeriu visiskai,nesididziuoju savo praeitim taciau ir nepamirstu kas esu nenoriu kad tai pasikartotu ir tikiuosi nepasikartos o su debeseliu diskutuot tai tas pats kaip su pliku pestis.

Lilė

2015-06-09 13:06

astute as suprantu tave,bandyk vaistais gyditi.antikolis,esperalis,lidavine.gal but pades.sekmes ir istvermes tau ir vaikam.

lina

2015-06-09 12:06

Kotryna,šiame forume radau Babos Katios iš Ukmergės tel.860119639.Galbūt ta pati.

jaris

2015-06-07 05:06

Labai prašau kas žinote koki gera žmogu, kuris gali padeti betkokiu budu alkoholikui Busiu labai dekingas

tina

2015-06-06 21:06

Ko tik neišbandė mano vyras: ir kodavosi, ir narkologiniam gulėjo-niekas nepadėjo.Ir štai mes įsigijom kompiuterį.Stebuklas! Jau pusė metų, kaip neužgeria, nors anksčiau gerdavo kas mėnesį po savaitę.Tiesiog nuo vienos manijos perėjo prie kitos, bet tai išgelbėjo mūsų šeimą.Dabar kai bendradarbiai eina gerti-jis skuba namo, mokosi dirbti kompu, naršo po internetą ir pnš.

inga

2015-06-05 21:06

Prasau patarkit, kur galima kreiptis del alkoholizmo gydymo. Manau kad geriausia paveiktu hipnoze, tik beda nezinau kur tai atliekama. Mano vyras tikrai noretu susitvarkyti. As jau nabezinau kuo jam padeti, o be to ir jegu nebeturiu.
Gal zinote kur gydo hipnoze?

Kotryna

2015-06-05 19:06

gal kas žino bobutės iš Ukmergės telefono numerį

Maja

2015-06-05 13:06

Tiesiog kai nežinai ir netiki kad iš
tikro žmonės pradeda kitaip gyventi
Matai tuos prasisunkusius snukius ir
atrodo kad vis tie patys laka Na nebent
numiršta koks nors O paskaičius pasi
rodo kad pakeičia žmonės gyvenimą ir
yra tokių O patikėti sunku nes aplink
visi pijokai liko

vida

2015-06-05 12:06

man tas pats ar jis geria ar ne.Jam sveikiau aisku negerti ir ramiau ,nesmirda taip, bet tai laikina. uzteks man jo gailetis.Jis mane jau pragere. Ar supratot ka turiu galvoje? tik nezinau kuo tai baigsis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių