Algirdas

2015-06-25 16:06

Sveiki visi, Gydausi pas Mindauga jau 2 savaites. Proceduros atrodo taip: Istyre kaip mano raumenys dirba, po to paskyre namu darbus rdquo;mankstas namuoserdquo; jas turiu daryti kas ryta. Tiesa pasakius kaikada nusuku ir nedarau, bet tai ant mano sazines. Proceduru metu darau mankstas ant virviu ir suzinau vis daugiau informacijos apie mano stubura. Didelis demesys i skausmo vieta, daznai klausineja kiek balu skauda, kur skauda ir tt.. Proceduros man vyksta 3 kartus per savaite viena diena daro elektro stimuliacija, o kitas dvi vien pratimai. Kai kazkokius pratimus darau tai vien ir pasakoja kas turi jaustis koks raumuo ir tt.
Kiekviena karta kai ateinu tai duoda pildyt skausmo lapa kaip jauciuosi siandien? po poros savaiciu man gereja, dingo skausmas is blauzdos perejo i sedmeni. Skauda jau svelniau, nera taip kad kaukciau, palaipsniui pajutau kad visiskai nereikia nuskausminanciu vaistu. Nenoriu prikarkset bet Mindaugas man padejo, dabar savo draugam rekomenduoju sita kinezoterapeuta. Man palaipsniui viskas gereja net baisu pasakyt, bet vistik gereja! Sekmes visiems!

Audrone

2015-06-25 16:06

Labai prasau, parasykite zinute i mano elektronine pasto dezute arba i mobilu ( tel. : 8 612 41653 )jeigu turite panasiu bedu su svaigimais. Kakle dvi nedideles isvarzos, ataugos, osteochondroze, kaklas issitieses ir ; kankina svaigimai ( stiprus ); akyse mirgejimai,zaibavimai, vaizdo susiliejimas;nepernesu karscio, vaziavimas auto uzsupa iki pykinimo; spazmuoja koju ir ranku raumenis,spaudzia kakla ir galva; staigus trumpalaikiai nutirpimai; melsta lupos. Labai prasau, atsiliepkite, nes nezinau, ka daryti ir kur kreiptis. SOS. AUDRONE.

alionka

2015-06-23 14:06

tai taip ir gyvenu,istisas skaumas,tai dubens kaulus skauda,tai sanarius visus,tai kojos nakty taip skaudziai tirpsta,tai pastovet ramiai negaliu.Bet tu pratimu izometriniu rupuzes manes neapmoke!kaip tik liepe kruteti.bet as jaucuiu pagal save,kas tinka kas ne,kaikuriu nedarau pratimu nes nuo ju tiek dubeny ysiskausta.kolkas ner kada galvot,visos mintys apie kelione ir jauciuosi is strioko geriau...

li

2015-06-20 16:06

Ieskau draugu. Ne karta rasiau savo istorija. Po dideliu skausmu, sunyko, susilpo koja, du menesius nepaejau. Veliau mankstu pagalba issikapsciau. Jauciuosi gana gerai, jokiu skausmu, tik ta koja plonesne ir silpnesne. Ar yra kam buve panasiai. Anksciau meldziausi, kad tik vaiksciociau, kad tik neskaudetu. Dabar parupo moteriski dalykai - isvaizda. Ar yra kam buve taip ir ar tiketi, kad kojos susilygins apimtimi?

loreta

2015-06-20 06:06

Ir as ykisiu savo trigrasy :)
Nepykti cia reik, o dalintis patirtim. Mano patirtis tokia- gulejau ant zemes pora menesiu, tada manksta..lyg siol neoperuota.Aciu Rasai uz telefoniny bendravima, Linui- uz patarimus,pamokymus. Tikrai lankyciausi,jei buciau vilniete.
Bijau net pasigirti- bet mano 9 mm isvarza rdquo;miegardquo;, saugau save labai :)

dalia

2015-06-17 19:06

Sekmes, Alionka. Pas mane kaip ir nieko naujo, pavargstu, truputi paskauda, bet vis apseinu be vaistu. Mano baseinas uzsidare remontui, tai kai siltesnis oras, ieskau kokio vandens telkinio ir plaukioju. Sunkiausia buna stoveti parduotuvej eilese, nei pritupsi, nei ant grindu atsisesei...

lina

2015-06-17 17:06

Norėčiau pasidalinti savo patirtimi.Prieš1,5 men atsirado stuburo išvarža. Nukirto koją,šlubavau, labai pergyvenau. Važiavau i Kauno ortopediją ten dariau i2 tempimų, tačiau niekas nepadėjon.nusprendžiau operuotis. Operavo Klinikose daktaras K.Ambrozaitis.Aš jam labai dėkinga,sunkiai kapščiausi,Buvau rebilitacijoje Eglės sanatorijoje.Šiuo metu jaučiuosi geriau,koja stengiuosi nešlubuoti,bet pėdos nervai neatsistatė.Aš jaučiuosi nekaip bet gerai kad dar galiu vaikščioti.Aš noriu parašyti,kad jeigu atėmė koją greičiau operuokities nes gali būti per vėlu.Aš perilgai laukiau.

dalia

2015-06-17 12:06

Alionka, palaikau tave, vaziuok ir seimai geriau, o ir tau ispudziai kiti nuotaika pageres, gal ir skausmas nebus toks baisus. Ko saugotis ir ka daryti jau zinai, nemanau, kad daug ka prarasi. Sekmes ruosiantis, o jei bus kaip butinai parasyk kaip tau seksis. Sekmes.

jo

2015-06-15 15:06

kažkas čia negerai pas jus forume pasidarė!...Tiek laiko taip gražiai bendravote,su naujokais patarimais dalinotės,o dabar kažkaip išsiskirstėte apsižodžiavę,lyg kažkuo nepasidaline.Džiaugiausi suradusi šį forumą,nes ir pati turiu problemų su stuburu./Rebiata,davai žyt družna.../

rimas

2015-06-15 15:06

Turiu kompiuteryje 366 Mb dydžio filmuką, kuriame gydytojas manualistas RUSŲ kalba aiškina apie kaklo, krūtinės ir juosmens sričių stuburo išvaržas, o jo pagalbininkė - panelė atlieka gydomuosius mankštos pratimus. Pakankamai įdomu. Norintiems galėčiau perrašyti į CD. Jūsų CD, už filmuką ir perrašymą man mokėti nieko nereikia. Gyvenu Vilniuje, Naujamiestyje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių