rasa

2015-06-21 10:06

Prasau patarimo... ikritau i duobe... Nezinau, kas su manimi vyksta. Be vidines panikos ir sirdies permusimu (dauzymusi) dar iskvepiu zarnyno duju kvapo ora. Aplinkiniai saiposi is manes ir niekina, galvoja, kad esu visai trenkta, nes viesoj vietoj bezd... Tuoj bijosiu ir laukan iseiti... Kaip tai gali buti???

guru

2015-06-21 08:06

Raminamuosius galima vartoti tiek kiek ju reikia,net visa gyvenima.O kas liecia priklausomybe nuo ju,tai jus nebijokite,nes geriate mazas ju dozes ir net pripratus nebus labai sunku nuo ju atprasti.

svieta

2015-06-20 18:06

nieko truputi sumazinau vaistus tai ne kaip jauciuosi

svieta

2015-06-20 17:06

supratau;(

svieta

2015-06-20 17:06

kur visi dinge//? ar niekas neprisijunges?

svieta

2015-06-20 12:06

sveiki kas liecia karsti tai as jo nepernesu.norejau paklausti o tu aliau nevartoji jokiu vaistu,o gal visai jau issikapanojai is sios ligos?

alius

2015-06-20 09:06

Nu, cia stipriai gaunu lazdomis - nepelnytai! Nes jaunas nesu - pernai atsvenciau keturiasdesimtmeti ir esu tikrai labai letas ir ramus zmogus. Man cia vis tenka teisintis del to, ko nedarau ir nesakau - as nesiulau straipsniais gydytis, o pasakodamas, kas isvede mane i sviesu kelia, dalinuosi savo patirtimi, kaip, manau ir cia visi esantys, o ko negaliu pasakyti pakankamai tiksliai, tai, kaip ir dauguma cia esanciu, nurodau tuos saltinius, is kuriu pats pasisemiau. O del bobu ir sexo irgi pareiksiu savo nuomone - bajeris yra bajeris, aisku, as bobas vadinu moterimis. Bet zmogus nepagis, jei daugiau apie sexa kalbes arba juo uzsiims. Jei jis galetu maziau apie savo bukle galvoti - tikrai taip ir darytu. Kaip tik tose mintyse jis turi rasti iseiti, susigaudyti, padaryti sprendima, o tada jau visai ramia sazine gales uzsiimineti smagesniais dalykais. Kaip, Artai, Tu? Karsti pernesi?

a

2015-06-19 21:06

snekekit apie bobas ir sexa o ne apie ligas tai ir sveikesni busit :D

kamile

2015-06-19 20:06

Mane svaigino nuo seroxato kokias porą savaičių.Po to prisitaikiau ir labai tiko.Beje,ir aš kartu gėriau Zyprexos mažą doze,kiek prisimenu ir tu Marchela. Jaučiausi labai neblogai.

guru

2015-06-19 17:06

Kalbekit ka norit,bet kai liga rimtai prirems prie sienos,tai visos teorijos isgaruos ir gersite tuos visus ad ir melsite Dievo,kad padetu.Tokia realybe.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių