ieva

2015-07-01 10:07

Turiu ir as sia liga, sergu jau keli metai, ir niekaip negaliu issigydyti, priepolio metu padeda tik raminamieji, tad noriu paklausti, gal zinote kokiu budu, kaip iveikti priepoli nebenaudojant stipriu vaistu, gal galima apsiriboti kazkuom kitu? Stengiuosi siuo metu gerti jonazoliu arbata, skaitau psichologine knyga ( nes manau, kad tai ir psichologine problema), uzsirasiau i jogos kursus, tikiuosi - bent ismoksiu save valdyti priepolio metu. Dar labai noreciau pasidalinti jusu mintimis, nes labai gera jausti palaikyma ir zinoti, kad ne man vienai tokie priepoliai. Jei galite parasykite i skype: mijukas82 labai butu smagu. Aciu

f

2015-07-01 09:07

geras klausimas

DITE

2015-07-01 08:07

Sveiki, gal kas gali pasakyt kaip issivaduoti nuo depersonalizacijos:(((

Lori

2015-06-30 14:06

Sveiki visi kur dingot ir kamelija neraso tikiuiosi nieko rimta.As pakeiciau vaistus tai tokia depresine nuotaika tai pradejau vel xanax gert kas geret Lexotanil girdejau tokius atsiliepimus,kad uz xanax geresni ner tokios dideles priklausomybes nors istiesu tai prie visu raminanciu pripranti ir paaiskinkit apie xanax prailginto veikimo ar jie stipresni as geriu silpnus 0,5.IKI

Dangyra

2015-06-30 12:06

Labutis visiems.Na,man atrodo jau irgi geriau..Uzeina dar tas plakimas sirdies,bet jau nebe taip stipriai..Viena dar negaliu but,baime didziule..Ne vien vaistai ta liga gydo patikekit,reikia paciai lb stengtis..

mergina

2015-06-29 18:06

Sveiki dar karta,

Atrodo ir kam man dar truksta, drybsau prie Vidurzemio juros ir vargo tureciau nematyt... Bet paguliu pusvalanduka ir pradeda sirdis kalatotis, oro trukt, panika apima ir pan.!
Kas man darosi? :( Man taip NIEKAD nebudavo!!!
Tikrai del nieko nepergyvenu ir nesinervinu, bet is kur tai atsirado?!Pradesiu tuoj zliumbt!=[[[[

guru

2015-06-29 18:06

Sveiki as esu guru. Padesiu jums moraliskai.

Juozas

2015-06-29 05:06

Vaistas vaistui nelygus, zmogus zmogui. Ir silpna valia cia ne prie ko, yra priklausomybe - tiek fizinine ir/ar psichologine. Cia kaip ir su rukymu, kol nepripazinsi, kad esi priklausomas nuo nikotino, tol nemesi.

rasa

2015-06-28 15:06

manau, kad viskas priklauso nuo kiekvieno žmogaus individualiai. vienam lengviau, kitam sunkiau sekasi. Nesutikčiau su pasakymu, kad jei nenorėsi vaistų- nevartosi. Kažin kas juos taip nori naudot, nebent narkomanai...

Ar

2015-06-28 14:06

kas nors yra cia yra?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių