ji

2015-07-03 16:07

kas tai per masazai.jei nesunku tai parasykite.

suduvis

2015-07-03 12:07

Šaunuolė Sima kad pabandei gydytis su bitutėm.Aš dabar galiu leist kad man įgeltu dauk bičiu.Bey manau kad musu liga tai kompleksas aplinkybiu.Todėl be bičiu dar bandau maitintis vegetariškai.Sima čia kaip su dviračiu karta išmokai ir turi visam gyvenimui.O kad atrodo juokingai tai žinok tai laikina, su bitutėm susidraugausi tavo savijauta garantuotai pagerės, ne taip kaip nuo medikamentinio gydymo, kur viena taiso kita gadina.Nuo to ir nemigos ir depresijos ir visi kiti malonumai atsiprašant.Sėkmės visiem ir kovokit.Nes nėra nieko gražiau už kovojantį žmogu.

sirdele

2015-07-03 07:07

labas visiem energijai pakelt naudoju tik zalia arbata,nes kavos negeriu,bet turbut toks oras ir visus slegia.na as dar kasdiena joga uzsimu tai atsipalaiduoju po valanda rytais.
va ir nuo siandien imsiu gert toki tirpala su ugniazole viena pazystama dave recepta ir sake kad gerai veikia.paziuresiu nes hormonu bijau kaip velnio tad ir gydaus netradiciskai.iki

sima

2015-07-02 19:07

Labas visiems! Vakar nekaip jauciausi, tai pagaliau prisiruosiau pabandyti bitules. Dejau dvi ant koju ir manau kazka tikrai dave, nes bendra savijauta pagerejo, o kojos pasidare lengvesnes. Jei kas butu mates visa procedura nuo bites jaudimo iki igelimo, tai is juoko raitytusi. Bet kai ta pirma igelimo baime praeina, manau bus paprasciau :)

kamile

2015-07-02 17:07

Cia lankosi visi ir visokie, kas turi ka pasakyt, paklaust ar savo nuomone pasakyt. Dekui kazkam uz atsakyma, ne tokio tikejausi tiesa pasakius, bet teisybe sako, ko cia paklausi, tai tik toki atsakyma gausi:)))

Klausimas

2015-07-02 14:07

ar cia lankosi sergantieji jau rdquo;ikalintirdquo; ligos namuose,ar visi dar galintys judeti toliau savo namu?

bendo

2015-07-02 12:07

Pasidomėkite npcriz kompanijos gaminamais preparatais.Man padėjo

vija

2015-07-02 12:07

Sunku save pakeist mastymui, bet gal zinia jog tai nepagydoma kaip tik turetu pastumeti dideliems pokyciams, juk ar taip ar taip, o pabandzius juk vistiek nieko nebeprarasi.
As susigalvoju sau teksta, irasau ji i juostele ir klausausi beveik istisai. Dar padedu kartodama pozityvius teiginius. tai stiprina tikejima jog viskas mano galioje, kaip noriu taip ir pakeisiu savo likima. Bet pirmiausia atgaila, nuosirdi uz visa gyvenima

Jechamer

2015-07-02 08:07

Sveiki visi. Kaip laikotės ir kaip bėga vasara? :) tikiuosi sveikatos geros, o kam nelabai, tai linkiu greito pagerėjimo. Jei norėsite parašyti asmeniškai algirdas.saulys@gmail.com artėja karštas savaitgalis :) tad neperkaiskite :)

ele

2015-07-02 08:07

Aš tą tą pėdą dilginau kur nutirpus, bet nieko ir nejaučiau ? O kaip su ta bite elgtis,kaip pasiimti, kad į pirštus neįgeltų ?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių