Nesvarbu

2015-07-05 17:07

jau nekalbu apie tremora,pykcio priepuolius,nemiga ir nervini issekima.ir visa tai ejo suniui ant uodegos,nes po poros men vel turejau sest ant ad.

Nesvarbu

2015-07-05 17:07

kai nutraukiau efexor po 6 metu vartojimo,tai baisiausias buvo elekros soko jausmas nuo smegenu iki koju ir ranku pirstu galu,labai didelis pykinimas,naktiniai kosmarai,stiprus galvos svaigimas,baimes jausmas,kalbos praradimo jausmas ir stiprios panikos atakos.vaistus nutraukinejau palaipsniui menesi laiko.cia kiekvienam individualiai.bet faktas tas,kad nuo ad,kaip ir nuo raminanciu galima kenteti labai nemalonius abstinencijos simptomus.

zyle

2015-07-05 15:07

sveiki cia uzsuku daznai paskaityti apie jusu problemas.pati jau penki metai kankinuosi su nerimu ir panikos atakom dieve kokia baisi liga.kaip padeti sau jau nezinau mane labiausiai kankina nerealumo jausmas vaikstau kaip girta visai nera jegu ir pastovus jausmas kad nukrisiu ir mirsiu kam is jusu dar taip yra ka darote

alius

2015-07-05 12:07

vel prsiokau prie kompo, ziuriu, cia tvyro tyla... Tai parasysiu del pozityvaus mastymo. Aisku, gerai butu taip, ir patarimas tikrai neblogas. Bet as, jei galima, ji papildysiu. Kad pozityviai mastytum, reikia ne tik valios, suformuoto tokio mastymo igudzio, bet ir kai ko kito. Pirmiausia, man atrodo, reikia vengti tokiu dalyku, salygu, zmoniu, pasnekesiu, temu, vietu, kurie tikrai sukelia sunkumus. Kaip alkoholikas turi vengti svaigalu parduotuves, chebros, buteliu vaizdo ir panasiu dalyku. Aisku, pradzioje nelengva, nes viskas to negerumo prisipilde. Tai pirmas zingsnis. Antras, mano nuomone, yra surasti zmogu, knyga, vieta, daikta, kuris tikrai maloniai dziugina. Trecias, man regisi yra dar tas, kad ta daikta, zmogu, santyki, reikia puoseleti - kazka tikrai kad ir mazo, bet sviesaus padaryti jo labui - tokiam zmogui, kuris moka ivertinti, nusisypsoti, dziaugtis, nevulgarizuoti. Na ir labai svarbu kantrybe toje pilkoje kasdienybeje. Bukit tvirti, zmogus dar ne tiek gali! Gaila, kad negaliu dazniau parasyti - cia kompas tik atvezamas trumpam. Dirbu kaip jautis ir man neblogai. Sekmes!

guru

2015-07-05 12:07

Stenkites prie nieko neprisiristi ir kai to ismoksite nugalesite panikos priepolius nors tai ir labai sunku padaryti.

guru

2015-07-05 10:07

Sunkus staigaus nutraukimo simptomai daugiausia buna nuo seroxato ir efexorio.O raminantys turi panasaus vienas i kito staigaus nutraukimo simptomus.

brige

2015-07-04 21:07

sorry,ne ta nuoroda buvau nusiuntus..o sita!www.vlmedicina.lt/2012/07/pavojingas-antidepresantas/

brige

2015-07-04 21:07

Sveikuciai.Radau apie antidepresantus..Tikiuosi tokiu negeriat?www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagrid=forumtemalid=2temid=192

Ramune

2015-07-04 18:07

o del priklausomybes,tai verta padiskutuot.kiek geriu ad,tiek ir xanax.tik xanax aisku su pertraukom,bet ne itin didelem.tai kokia busena teko istverti nutraukus ad,nelinkeciau niekam.nuo xanax abstinensijos tikrai tiek nekentejau kiek nuo ad(efexor).

Ramune

2015-07-04 18:07

gerai jautiesi tol kol juos geri.as 9 metus sedejau ant ad ir tikejausi,kad per tiek laiko pasveiksiu.nutraukiau gydyma su gydytojo zinia ir...grizo pradine busena nuo kurios ir pradejau gydytis.dabar vel vartoju ad ir jauciu,kad visam gyvenimui...man 30 metu ir gydausi panikos atakas su depresijos epizodais.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių