2015-07-05 12:07
vel prsiokau prie kompo, ziuriu, cia tvyro tyla... Tai parasysiu del pozityvaus mastymo. Aisku, gerai butu taip, ir patarimas tikrai neblogas. Bet as, jei galima, ji papildysiu. Kad pozityviai mastytum, reikia ne tik valios, suformuoto tokio mastymo igudzio, bet ir kai ko kito. Pirmiausia, man atrodo, reikia vengti tokiu dalyku, salygu, zmoniu, pasnekesiu, temu, vietu, kurie tikrai sukelia sunkumus. Kaip alkoholikas turi vengti svaigalu parduotuves, chebros, buteliu vaizdo ir panasiu dalyku. Aisku, pradzioje nelengva, nes viskas to negerumo prisipilde. Tai pirmas zingsnis. Antras, mano nuomone, yra surasti zmogu, knyga, vieta, daikta, kuris tikrai maloniai dziugina. Trecias, man regisi yra dar tas, kad ta daikta, zmogu, santyki, reikia puoseleti - kazka tikrai kad ir mazo, bet sviesaus padaryti jo labui - tokiam zmogui, kuris moka ivertinti, nusisypsoti, dziaugtis, nevulgarizuoti. Na ir labai svarbu kantrybe toje pilkoje kasdienybeje. Bukit tvirti, zmogus dar ne tiek gali! Gaila, kad negaliu dazniau parasyti - cia kompas tik atvezamas trumpam. Dirbu kaip jautis ir man neblogai. Sekmes!