as

2015-07-07 06:07

sveiki,kaip laikotes,senokai bebuvau cia uzklydes kazkaip gyvenu su savo ta problema bet galiu pasakyti jauciuosi normaliai,dabar turiu atostogu isleido is darbo,skaitau jusu cia komentarus,siaip del karscio kaip kam bet man tai jis nepakeliamas reikia kuo daugiau salcio ir beje draugauti su vandeniu,idomu norejau paklausti ar kas esate bande masazine vonia kuria galite tureti bet kas namuose tai spec aparatas kuris skatina kraujotaka bent jau as tai jauciuosi puikiai,vonia tinka bet kuri jusu cia tik pats aparatas kuri neseniai pradejau vartoti,uzeikite i puslapi eastcon.lt ir skyrelis gaminiai,perlines vonios...neagituoju pats ten nedirbu toli grazu bet jau pradejau vartoti ir pastarasias kelias dienas jauciuosi nepaprastai gerai.sekmes jums

gita

2015-07-06 17:07

Manau, kad Dievas padeda visiems, kurie juo tiki.Gal ne is karto, gal veliau,bet padeda.Tuo esu tikra.Manau, kad ligos eiga kiekvieno skirtinga, ne visiems juk buna blogai is karto.iki.Sveikatos visiems.

ji

2015-07-06 17:07

man skausmas kamuoja nuo pat lygos pradzios.aisku ir jauciasi eisenoje ir jau liecia pusiausvyra.

Vytas

2015-07-06 15:07

ta liga kiekvienam asmeniskai kerta per...negalima ir nuspeti kam bus ir kaip...

irena

2015-07-06 15:07

norejau paklausti tu kuriems si liga skausminga,jums tik skauda ar ir judesiai sutrike,o juk yra kurie visiskai nejaucia skausmo,bet tada judesiai sutrike,kaip yra

Vilte

2015-07-05 18:07

Rytoj išvažiuoju poilsiaut, galiu nebeatsakyti, prašau parašykit, grįžus būtinai paskaitysiu ir labai ačiū kas patarsit

Vilte

2015-07-05 18:07

Mano dukrai padarė magnetinį rezonansą, nes aptirpo ranka, kadangi aš pati sergu, tai gyd. labai rimtai pažiūrėjo ir skyrė tą tyrimą. Na ir tyrimas parodė kažkokioje insulos srityje matomas hiperintensinis iki 0,3 cm židinukas. Kt. aprašymai labai geri. Gyd. sako, kad atseit čia dar nieko tokio, bet man baisu, o gal čia jau pradžia, o po kokių 2 metų kad neduotų kaip reikiant ataka. Kaip jūs manot, ką tokiu atveju darytumėt?

zose

2015-07-05 14:07

Mesk gėręs, nes čia tai tik pagirių simptomai...

Vytas

2015-07-05 14:07

nemanau

Klaustukas

2015-07-05 13:07

Noriu paklausti kaip jus galvojat ar man gali buti IS jei mano pozymiai yra skrandzio skausmai galvos svaigimas dreba rankos jauciuosi pavarges, buvau pas gydytoja israse vaistu nuo skrandzio,bet mano tetis serga sia liga,tai gal cia ir yra IS sklerozes pirmieji pozymiai???

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių