vaidas

2015-07-07 17:07

Tai tiesa, dabar neskire tu kelialapiu. Dabar duoda vadinamas kursuotes, susiradi kur gyventi ir eini i nemokamas proceduras.Bet ar tai ne pasisaipymas. Daugelis musu vos judam, o cia dar tiek problemu padare

ONUTE

2015-07-07 14:07

skaitau ir galvoju ,kad niekas nera manes nei išdarkes ar dar kokia nevekšla pavadine,čia gal reikia patiems pamastyti ,kodėl?Einu sau kartais geriau kartais ,jei ilgesnį atstuma grynai sunkei kojos pinasi,meto į šonus bet eidama visada mastau kaip koja pastatyt,kaip neįsitemt ,atsipalaiduot ,kad lengviau eitūsi,niekada nestebiu žmonių o tuo labiau nesiklausau kas kur ka kalba,tiesiok einant neturiu tam laiko ,nes aš dar einu ir žinau kad einu negirta, neapsišlapinus,neišsivoliojus kartais koks nelaimelis girtas paklausia ar kojyte skauda bet niekas per 16 metų nera pasityčiojes,anksčiau dar kai sutikdavau kokį senai matyta pažystama yra paklause ,ar sąnariai? sakydavaukad jo dar ir dabar vis pasitaiko kad apie sanarius paklausia ,pritariu juk nesunku,bet kad jauščiau geda ar ka panašaus taip nera ir man į galva nebuvo atejus tokia mintis kad apie mane turi taip galvoti,okad ir paklaustų koks policininkas nesugalvočiau kad reiktų įsižeist,žmones nekompleksuokit,pagalvokim kad yra juk ir sunkesnių atvejų kai mūsų ir vistiek dauguma susitaiko su tuo ir gyvena,džiaugiasi laimingi,ypač vaikų sunkios ligos o vaikai tai nieko į vata nevynioja drožia kaip yra ir tai dar turi draugų ir patiria džiaugsmo akimirkų.Stiprybes kantrybes ir stengtis nekompleksuot galvoti apie save gerai ,atrodys kad ir kiti gerai galvoja,ir jei ką užklausia nebūtinai iš blogos puses blogo linkedami.

asta

2015-07-06 09:07

dar ninai atsakau,is poliklinikos beveik neimanoma ir apskritai dabar duoda tik rebilitacija, o matinima ir gyvenima turi apsimoketi pats. mano atvejis buvo bepretendencinis, kraupus paumejimas, paskui dar bronhitas prisikabino uztat ir skyre nemokama

asta

2015-07-06 09:07

apakau, patekau i ligonine ir net neprasius skyre kelialapi

zen

2015-07-05 16:07

nėra ko šiurpintis .man policininkas jau siulė alkotesterį pūsti,bet paaiškinau padėtį ir nereikėjo .o kad žmonės tokie tai tokia realybe

idomu

2015-07-05 15:07

Papasakokite ir man, kaip vasarą galima į sanatoriją patekti. Man sako, kad galimybių nėra visus metus. Kadangi dirbu- tai energiją kitur išnaudoju, reikalavimams neužtenka jėgų.

Nina

2015-07-05 08:07

man su akimis labai blogai, bet vaikscioti tai galiu ir galvoje baisus spengimas tarsi visalaik ostu jura

vaidas

2015-07-04 06:07

labai noreciau asta ten buti, bet manes jau niekas niekur nerebilituoja. Dziaugiuosi ir tarp keturiu sienu sededamas ir su kompu bendraudamas

asta

2015-07-03 18:07

gal kazkas is musu esate rebilitacijoje Palangos line?susisiekime. As cia nuo siandien

Nina

2015-07-02 16:07

elektrostimuliacija, biotrona, masaza, laselines(del to, kad skaudejo galva beveik iki nualpimo po funkcijos),perline vonia ir baseina. Jauciuosi sveikesne, bet ilgai eiti vis vien negaliu, nuvargstu. Bet pusantro km. galiu nueiti be poilsio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių