algisxx

2015-07-14 14:07

kas vartoja vaista IMURAN ar nebuvo salutiniu poveikiu ir ka darete

su pagarba algis

algisxx

kas vartoja vaista IMURAN ar nebuvo salutiniu poveikiu ir ka darete

su pagarba algis

mikas

statistika tai. be to pats maciau moteri, kuri buvo panasi i feja. labai auksta,liekna,siaurais riesais...nezinau kur ji dabar,bet jai skyre vaistus

vile

2015-07-14 12:07

Ir dar - nepatarčiau mėtyti pinigų aiškiaregiams, ekstraseansams. Netikiu aš jais.

vile

Pritariu, kad savo valios jėga daugiausia galima pasiekti. Gerai daro tie, kurie užsiima joga, meditacija, kvėpavimo pratimais. Gaila, kad viso to nežinojau ligos pradžioje. Prieš 20 metų labai mažai informacijos buvo.

lina

pas aiskeregi as buvau, sake, kad negalvociau apie sveikata, kad niekada nesirgsiu veziu, kad pragyvensiu ilga gyvenima ir niekuomet neislosiu loterijoje.

mikas

taigi, tai tikra tiesa, grozis,kazkokiu budu, itakoja liga. Tai tinka tik moterims, gal zmoniu pavydas turi itakos? As neesu grazus, ciuplutis, zemaugis. Esu dar jaunas, trisdesimtmetis, bet jau siek tiek pliktelejes. pastebejau, kad mums vyrams ligos eiga dazniau buna ziauresne. Mano dgn.Pirmine progresuojanti. nepaisant to, remisijos buna, vaistu negaunu. pritariu, kad visi rasytume savo ismastymus, nuomones. Niekas siame puslapyje nekritikuoja. Itariu, kad zmogus adm.ji tvarko

reda

2015-07-13 20:07

Skaičiau valstybės žiniose ,kad turint antrą grupę sergant is po paūmėjimų periklauso palaikomoji reabilitacija, 20d. ir visiškai nemokamai sanatorinio gydymo. Gegužės mėn. buvau sanatorijoje, ten su manimi gyveno senutė kuri dešimt metų naudojasi šiuo gyd. Ji taip pat serga išsėtine. Klausiua jos kaip ji gauna siuntimus , oji tik pasakė,kad mums reikia žinoti kas priklauso ir nebijoti daktarui to pasakyti.

dana

2015-07-13 18:07

sveiki,patarčiau nesikreipti į jokius aiškiaregius,nieko jie nemato tik pinigų išmetimas,aš kreipiausi man tepasakė,kad aš nužiūrėta,kita pasakė ,kad mano senelis žmogų nužudė todel kažkokia moteris prakeikė jį,o tas prakeiksmas krito ant visų tos giminės moterų.Dar vyras imdavo pas kažkokią močiutę žolelių ištrauką,aš ją gėriau kai paralyžiuota gryžau iš ligoninės namo ,žinoma atsistojau ant kojų,bet kas būtent padėjo nžn.nes daug visko dariau.

perla

2015-07-13 17:07

Aš manau, kad yra žmonių ,turinčių neeilinių gabumų.Negi nė vienas nebandėte taip gydytis?O gal kas buvote prie Merkinės piramidės?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių