violla

2015-07-16 20:07

Dėl noro padovanoti rsquo;pranašumorsquo;-irgi tiesa. Žemiška ir žmogiška:)

zunda

2015-07-16 20:07

D

Gražus, negirdėtas žodis vėpstu :))
Galiu paguosti - ne tu vienas, ir aš palaikau kompaniją.
Tada ištrynei kažkokią man negirdėtą nuorodą, nespėjau paklausyt, nes skubiai išėjau į karą su uodais. Kai grįžau nugalėjus, jau neradau.

doppelgänger

2015-07-16 19:07

Sunkus man karštis, vėpstu:

www.youtube.com/watch?v=HwMFCRg9KVo

Vienas

Viskas yra taip,kaip dabar atrodo.Po metu,dvieju ,desimties gal atrodys kitaip.Jeigu niekas neturi prasmes,viskas chaotiska ir bereiksmiska,tada galima dziaugtis nors tuo,kad po mirties viskas baigsis.Bet yra ir kitas vaiantas.Tai,kad viskas turi reiksme,priezasti ir pratesima.Tai tikejimo klausimas.Juk netikint niekuo nieko ir nera.Viskas gimsta prote.Tikejimo sekla,paseta kazkada ,kazkuo isauga ir tampa didziuliu medziu ,po kuriuo visi randa prieglobsti nuo kepinancios saules(Jezus).
Kai labai skauda norisi tik vieno:kad neskaudetu.Praejus skausmui viskas pasimirsta ir atrodo,kad nieko ir nebuvo.Viskas juk laikina.

Leta

Anekdotas buvo apie tai, kad mes patys esam savo jausmų sukėlėjai, jeigu dar ir galėtume juos rdquo;išjungtirdquo;... O tarp nusivylimo ir depresijos toks ryšys, mano nuomone, kad nusivylimas gali sukelti depresiją tik susidėjus tam tikroms aplinkybėms ir asmenybės savybėms. Bet dažniausiai nusivylimas įveikiamas

Vienas

2015-07-16 18:07

Nezinau ar kas supras,ka noriu pasakyt,bet noriu pasidalinti vienu pastebejimu...
Kiek teko sutikt zmoniu pasaulyje ivairiose salyse,turtingu ir nelabai,issilavinusiu ir berasciu,kvailu ir protingu,bet visgi zmones,kurie patyre daug kanciu gyvenime,atrodo pranasesni uz tuos,kurie nuo pat gimimo buvo uzpilti sokoladu ir kremu su karalele.Lengvai gyvenantys kazkokie apatiski,pavarge nuo malonumu ir labai nuobodus zmones(man jie tokie).Patyre daug kanciu visada ismintingiau atrodo.Tai reikstu,kad per kancias vyksta sparciausia zmogaus,kaip asmenybes branda ir augimas.Aisku,kad tai atrodo kietokai,bet kas sake,kad turi but lengva siam filme ir sioj rolej...)
Nieko tokio,viskas bus gerai...

guru

2015-07-16 17:07

as tai nepasiduosiu.

Leta

2015-07-16 16:07

Sutinku, kad nereiktų jaustis blogai. Yra toks anekdotas:
Moteriškė sapnuoja, kad ją vejasi baisus prievartautojas. Tarkime chamas. Jis prisivijo, moteris atsisuko ir su siaubu šaukia: |Ir kas dabar bus?
O prievartautojas atsako:
- Iš kur aš galiu žinoti, tai juk ne mano sapnas...
Taigi mūsų nusivylimai yra mūsų pačių maitinami ir penimi. Ar taip supratau?

vija

2015-07-16 12:07

Labas visiems.Norejau suzinoti ar dar kas nors jauciasi blogiau,kai keiciasi orai.Lygtai ir issimiegu,bet galva tokia sunki,viskas kaip migloje.Zinau,kad depresija paastreja rudeni,bet dar lygtai ankstoka.Man jau net nepatogu pastoviai ziovauti.

violla

2015-07-16 12:07

Tik nesibark uz tai, kad myliu -
Nuo meiles zemeje sviesu.
Tu man liepei rasyti- tai rasysiu!
Eilerascius virs zemes ir tarp debesu.

(M.K.)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių