doppelgänger

2015-07-17 21:07

Šiandien kaip nusilesusi kregždė. Visko daug. Gražios nakties, o pas mane šikšnosparniai prie langų būdi, joks šlamštas neįskrenda:)

violla

2015-07-17 20:07

Aš gal dešimtą kartą pasikartosiu, kad bėda ta, kad kalbėdamiesi mes nematome vienas kito akių. Manau, kad nebuvo čia nė vieno blogiečio. Aš kaltinu virtualumą, na gal, iš dalies.
Bet nėra čia nei vieno NIEKO.
O įžeidimų dozę gavome ne vienas. Bet kaip tą dozę pasverti? Manau - nereikia. Visiem ji- neskani, nors ir virtuali.

Yra ir toks pasakymas: nedaryk nieko,tai nieko blogo ir neatsitiks. Bet neatsitiks ir nieko gero.
Ir taip -stalas toks platus,o mūsų taip mažai...

Žilvinai,tu kaip ir visi, nenori būti įžeidinėjamas. Bet ir kiti nenori...svarbu, kad tą supratome. Ir nieko čia nėra nežmogiško.

zunda

2015-07-17 20:07

Taigi, sėdi dabar kas kur, vienas alaus butelį apsikabinęs, kita - Leopoldą. O su kuo man panaktinėti?

asta

2015-07-17 19:07

man atrodo,kad as priklausau padidntai rizikos zonai(kad ta depresija gris),nes esu l.jautri.Pradejau taikyti sau kognityvine elgesio terapija.Man tai dabar l.padeda.Sio forumo puslapyje yra irasyta gera mintisrdquo;musu isgyvenamas stresas labiau priklauso ne nuo paciu problemu,bet nuo poziurio i jasrdquo;.Mano atveju tai l.atitinka.Pradejau mokytis galvoti pozityviai.Ar tu guru tau nebandei,ar tau tai nepadejo?

asta

Matai,del ko as klausiu,nes as pati sergu depresija.Geriu Exxefor, jau 8 men ir dabar jauciuosi l.gerai.Rugsejo men su gydytojos pagalb.pradesiu mazinti vaistus.Ji sake,kad uztruks 1-2 men,kol galesiu nustoti visai gerti ta exxefor.Bet mane tai neramina,kad ta depresija gali grizti.Taip daznai tai skaitau ir girdziu.L.nenoriu visa laika gerti tu vaistu,nes planuojam su vyru tureti vaikeli.

Naujoke

kad butu paprasciau del tu naujoku tai as save rdquo;pakrikstysiurdquo; Marta

Naujoke

2015-07-17 18:07

vakar mus pagyre,kad esame dvasingesni,tai siandienos tema - pinigai :) ir jei jau apie pinigus visagalius,tai kodel milijonieriai irgi serga ir mirsta nesulauke gilios senatves,juk ju galimybes neribotos,...as tai vadinu likimu - turi tiek, kiek sugebi tureti

asta

As norejau paklausti,pas tave Guru,kaip tu manai kodel tu niekaip neissigydai iki galo tos depresijos?Kodel jinai tau visalaik sugrizta?Ar tai reiskia,kad tu visa gyvenima turi vartoti vaistus,nes be vaistu niekad nebus gerai?

guru

Atsiprasau tu kuriuos as izeidziau,bet ir as nesu robotas.Nebenoriu buti pastoviai izeidinejamas,tad palieku si foruma.Manau,kad cia ateis daug pranasesniu zmoniu uz mane.As tesu ponas niekas ir linkiu visiems nebuti abejingiems kitu kanciai.SuDie.

guru

2015-07-17 17:07

Rasykite cia visi!Klauskite,kritikuokite,patarkite,issiliekite!Man labai idomios jusu Mintys.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių