virga

2015-07-21 17:07

O as tai, turedama K. Parasau suni, gal pereiciau i neramiu koju sindromo puslapi:)) Kristau Karaliau, ko tik nera! O Tu, Aivaruk, tiesiog prisijunk prie musu, kada tik ta dushia poreiki pajunta!:))))

virga

2015-07-21 16:07

oi, prisijuokiau ir as nuo tu terapiju, kas gi pasakys, kad tai - ne puikus dalykas? Jei auginciau bite, kuria jau siemet maciau, irgi psichoterapeute idarbinciau, net balta chalateli pasiudinciau - juk kitaip gali niekas nepatiketi, kad cia gydytojas. Bet bites darbscios, jos su siuo darbu turetu susitvarkyti irgi! Gal mano terapeutas nestu labai dozuota medaus porcija ir sumaises su pikiu kasdien isgert rekomenduotu, ka zinai! O juokai taigi musu tikrai dideliai nepikti, kol kitokios iseities nerandam, gal kam ir iseitimi pabuti galintys! Malonu butu nors zodeli is Viltes ir is Debeselio isgirsti!

violla

2015-07-21 15:07

Aš nuo vienatvės pabėgu. Vis dar. Bet bijau to būsimo laiko, kai jau nepabėgsiu. Ją dar suvalkios ir vienišumas. Žinau. Ot tada, bus bliooogai.... visai!!
Bet reikia gyventi šiandien diena. Taip sako - žmonės protingi:)

sveikas

2015-07-21 12:07

Perskaičiau šiandien naujus įrašus ir supratau: mes su Jumis esame visiškai tokie patys - turime tokias pačias baimes, vaikystės nelaimes, tik šiandien aš save laikau Sveiku todėl, kad vakar, puikų šeštadienio vakarą aš nesiblusinėjau, o pažiūrėjau nuostabų prancūzų filmą apie žmonių aistras pagal Gi de Mopasaną, su šeima nuostabiai praleidau vakarą, puikiai pailsėjau ir išsimiegojau.
Raimondo Moudžio knyga rdquo;Gyvenimas po gyvenimordquo; labai įdomi, ją lengvai galite rasti rusiškame internete.

violla

2015-07-21 12:07

Motina Terese:

Skirk laiko mastymui,
Tai -stiprybes saltinis.
Skirk laiko maldai,
Tai didziausia jega zemej.
Skirk laiko juokui,
Tai-sielos muzika.
Skirk laiko zaidimui,
Tai amzinos jaunystes paslaptis.
Skirk laiko myleti ir buti mylimam,
Tai-Dievo duota privelegija.
Skirk laiko duoti,
Diena per trumpa, kad butum savanaudis.
Skirk laiko skaitymui,
Tai-isminties fontanas.
Skirk laiko draugiskumui,
Tai-laimes kelias.
Skirk laiko darbui,
Tai-sekmes kaina.
Skirk laiko gailestingumui,
Tai raktas i Dangu.

Roberta

2015-07-21 10:07

kaip gražiai rašo kartais parašanti:)) veta, užjaučiu dėl esamos padėties.pati esu nelabai geresnėje, mat darbas irgi ištąsė, o kito nesiryžtu ieškoti, bijau.Kai Vi parašė, kad atrodau gudriau, kažkaip nei šiaip nei taip pagalvojau.žinau, kad esu veikli ir nedurna, darbšti, nepasiduodanti, bet kartais ir man noris viską mesti ir nuplaukti nežinia kur ir kaip...

violla

2015-07-21 09:07

Vienas pastebejimas. Ir tik - paskutiniu metu. Ar cia susirinko atsitiktinai tokie zmones, ar gal ne(jei ne, tai kazkas juos pasiunte), kad irodyti tai, kas nuneigta. Daugelio. As apie pagalba vienas kitam. Skaitau, ir vis uzgauna siela. Prasme- geraja. Tikiu kuo nuosirdziausiai, kad vi, pasake Vetai tai naturaliai ir ne is mandagumo. Kazkaip buvo silta. Energetiskai. Zinoma, priimti gan sunku, bet naturaliai ir zmogiskai pasiuloma labai retai. Atrodo, kaip istrauka is klasikos...

Pajuokausiu. Bet tik - pusiau. Pagal Maju kalendoriu 2012 metais turetu buti pasaulio pabaiga. Bet kaip zydai kabalistai(ju mokslas) aiskina, zmones pradejo daryti daugiau geru darbu, dalintis, tuo atitolindami ta pabaiga:) Ar ne toks musu forumas?
Daug graziu zmoniu cia uzsuka:)

violla

2015-07-21 07:07

Bet kur musu kiti ineto draugai? Negi, isejo kur svariai isvalyti laukai..kur net vejas neturi prie ko prikibti?.. Jei tokius laukus rado - pa-siutusiai pa-siseke:)

Kai mano katinas isgrybauja i kiema ir pasislepia po krumu-einu ir jo ieskoti. Bijau, kad nepasirinktu kita terapine grupe gydyti. Jam gerai-jis daktaras. O sie-turi savo verte:)))

Roberta

2015-07-21 06:07

Mano psichoterapeutas miega po antklode, mat kai klojau lovą, jis nesiteikė keisti savo dislokacijos vietos anei išsiguldymo pozos, o aš buvau irgi negailestinga-klojau toliau lovą, tad ir liko neaiškiai matomas kauburėlis.Kad tik užsimiršus ant jo nekrisčiau poilsiui prigulti.

Leta

2015-07-21 04:07

Neskiriu vienatvės nuo vienišumo, gal tai ir ne tas pats. Parašiau vienatvė, tai gal ji man svarbiau? Ji man asocijuojasi su tuštuma, apatija, iškritimu iš socialinės aplinkos. Beprasmybe.
Kiek padeda internetas? Kai turiu kuo dalintis padeda, kai noriu pagalbos nelabai

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių