zyle

2015-08-01 15:08

as esu maciusi daug pavyzdziu,kaipzmonems nuo vaistu tikrai gerai,ir jei jums ula gerai tai tiesiog esate laimingas zmogus,nuo ko priklauso as nezinau,man sakykim gydytojai sako,kad nuo vaistu taip blogai negali nebuti,kad tai irgi mano psihikos darbas,atsieit as bijau,kad man bus blogai ir taip buna,bet esu macius ir tokiu kuriems nuo vaistu buna blogai,cia sudetinga liga juk ne gripas,ar angina,gal tiesiog reikia,kad labai pritaikytu vaistus,ar kiekvieno organizmas skirtingai reguoja,nezzinau,kaip paskaitau,kad zmonenms nuo vaistu geriau tiesiog baltai,bet pavydziu,gal nuo vaistu,kaip nuo alhogolio vieniems blogai,kitiems nieko,o gal tiesiog neatrandame to savojo vaisto,o vaistus nuo nerimo vistiek daugumai skiria antidepresantus,as nuo ju atrodo visai i kita planeta isskrendu,nesuvokiu kas aplinkui dedasi,kartais atodo,kad net nemastau,tiesiog guliu kaip mesos gabalas ir tiek,bet kartais visaip mastau gal reiketu kreiptis kur i klinikas ir gultis i ligonine gal kokius nors pritaikyu,nes gyventi be vaistu irgi yra ziauru,o tokiam paciam noriu pasakyti,taip negalvok,patikek yra zmoniu daug kurie taip kankinasi,yra kurie kankinasi dar daugiau gyvename tik viena karta,kad ir kas ka besakytu,gyvenk ir galvok ,kad bus geriau,juk zinai kaip sako viltis mirsta paskutine ,sekmes laikykis.

ula

2015-08-01 14:08

Na, jus man paaiskinkit, ka jums tie daktarai priraso, kad visiems taip bloga, arba kad zombiais jauciates, ar dar kas? Man nuo depresijos ir nerimo iraso Paroxetin Actavis ir nuo didziules nemigos Mirtazapin Actavis. Niekas manes nepykina, neslopina, nedaro zombiu. Labai gerai nuo tu vaistu jauciuosi, dziugina kiekviena smulkmena. Na, taip ir turetu buti, nes juk tu dieniniu vaistu paskirtis sugrazinti i smegenis serotonina. Tikrai gerai jauciuosi ir net nejauciu, kad geriu as tuos vaistus. Galvojau, kad gal jau pasveikau ir pabandziau kazkada neisgerti nakciai to Mirtazapino, tai dasikankinau iki puses dvieju nakties ir atsikelusi isgeriau. Dabar neseniai pabandziau to Paroxetino neisgerti, tai nerimas toks sueme, kad jauciau sirdies plote konkretu stipru fizini skausma. Tai vel tuos vaistus geriu ir esu labai laiminga, kad jie tokie yra ir kad mano gydytoja yra protinga ir neisraso kazko, kas man apsunkintu gyvenima. Tai kokius jums tuos vaistus israso? As niekaip nesuprantu, kodel vienus gydo vienaip ir jiems blogai nuo to gydymo, o kitius kitaip? Kas tai suprantate, paaiskinkite man.

asd

2015-08-01 00:08

as tai kai uzsiemes tai nera man nieko jau seniai isbandyti va tik ka gryzau namo pamiegosiu kokias 8 valandas o ryt padirbsiu iki 2 ir tada 3 laisvas kokias pasiimsiu :)

zyle

2015-07-31 18:07

sveiki,kaip laikotes,as antra diena vaikscioju kaip stikline degtines isgerus,is kur tas apsvaigimas,tas prakaito pylimas,kartais jau nezinau ir ka galvot,o kad nuo darbo praeina nerimas gal nezinau,man atvirksciai,kaip buna nnerimo simptomai,as visiskai nepajiegiu nieko dirbti,buna taip silpna,kad kartais net bijau is lovos islipt,todel manau,kad jums padeda vaistai,o ne darbas,dar man idomu,pagal ka jus cia skirstot vaistus ,stiprus,silpni,as noreciau pagert kokiu silpnu raminamu,tai tada kokiu kaip jums atrodo,as antidepresantu nesu geru tik ligoninej gavus labai mazai,bet man nuo ju ziauriai bloga,tai kaip jums atrodo,kuris cia galit patart.

?

2015-07-31 15:07

ko taip elgiesi?

liepute

2015-07-31 13:07

Sveiki, as esu is 2007 m :) deja vel cia gryzau :( ir nebezinau kelio atgal....

Vita

2015-07-31 09:07

As irgi vartoju Seroxata.Kodel manai,kad tai stiprus antidepresantai.Priklauso nuo vartojamos dozes.

?

2015-07-31 03:07

as tau blet pasakiau nustokit tvirkinti suka tu blet.

as

2015-07-30 22:07

as tai dirbu po 12-14 valandu per diena su panikos atakom ir nerimo sutrikimu vartoju seroxat lexotanil nutraukiau, tai kai taip varau nera laiko jokiems nerimams :)

?

2015-07-30 20:07

kas pavoge zieda?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių