svieta

2015-08-05 16:08

as pvz irgi noriu pastoviai miego atrodo lyg ir miegu visa nakty bet atsikeliu kazkokia nepailsejus nezinau gal nuo vaistu taip pastoviai vaikstau apsnudusi nu noro ir energijos visai nera.

svieta

2015-08-05 15:08

as taip pat geriau xeroksata man jis buvo labai net neblogai bet as ji ilgokai geriau,tad atsirado toks salutinis poveikis kaip manija .zinai kai pastoviai jauti baime iseiti kur nors o cia staiga viskas pasikeicia ir pradedi nieko nebijoti lekti kaip gydytoja issireiske laukais;)tai jau nesveikai gaunasi viskas tai man ji del to nueme.

svieta

2015-08-04 18:08

bet yra juk daug geru vaistu ko jie skiria tuos senus vaistus nesuprantu..

svieta

2015-08-04 18:08

na ar esat kas?

svieta

2015-08-04 16:08

na tai todel ji nejaucia poveikio

guru

2015-08-04 16:08

Grandaksinas yra labai senas ir labai silpnas(pats silpniausias is cheminiu raminamuju)raminantis preparatas,skirtas naudoti diena,nes nemigdo.Mano nuomone,siuo atveju butu zymiai efektyvesnis Rudotelis.Jis irgi yra skirtas naudoti diena,bet yra zymiai stipresnis.

svieta

2015-08-04 15:08

ir dar noriu pridurti jaigu tai koks ad tai aisku tada tau 5d neuztenka pagerti nes beveik visu ad poveikis pasireiskia po 2 ar 3 savaiciu todel tu nieko gal ir nepajautei.o be to dar ziurint koks stiprumas ju bet manau kad stipriu nerasytu pradziai jaigu jis ir galvoja,kad tai nervinio pobudzio.

svieta

2015-08-04 15:08

o nuo ko tas grandaksinas?

x

2015-08-04 14:08

sveiki,zinau,kad naujokai yra daugumoje nemekstami,taciau labai prasau jusu patarimo,pagal gydytoju diagnoze man nerimas su panikos atakom,nuo vaistu labai blogai,todel kuris laikas bunu,be ju,taciau paskutiniu metu,nesuprantu,kas darosi,pykina,silpna,ir pastoviai jausmas,kad nukrisiu,i akis karsta,atrodo,jas stumia laukan,vis galvoju ivairiausias ligas,kartais labai verkiu,nutirpsta rankos,kojos,kartais atrodo,net kaulus skauda,meto i sonus,gyvenu tik tiek,kad nemirus,ir vis galvoju,gal bus geriau,bet nieko panasaus,todel,jau pavargau gyventi,patarkit kas galit,ar cia taip gali daryti nervai ir ko griebtis,ar tiesiog kentet kol galas ateis,labai prasau.

jurga

2015-08-04 14:08

tai uztai, kad jokio streso lyg ir nera, o tokia busena jau gana senai pas mane. tiesa pas mane padidejes jautrumas nuo mazens yra

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių