zyle

2015-08-08 19:08

sveiki,matau kad jus cia ivairiai gyvenat,as irgi ivairiai ypatingai sia savaite tai kartais net nesuprantu kas vyksta,eina sau kaip sunku,bet ka daryti kaip as sakau nei gyva nei mirus man toks ziaurus tas apsvaigimo jausmas,ar jums ir taip buna,man tos baimes lyg nera,bet beprotiskas silpnumas ir apsvaigimas nors vakar buvau pas gydytoja spaudimas normalus,o kartais taip silpna,kad atrodo net galva ant kaklo nesilaiko,gerai kad vieni kitus cia paguodziam,bet vistiek kiekvienas gyvenam su savo liga tikrai atrodo taip noretusi sau ir visiems padet,bet kaip rasti budu,o tau gaiva noriu palinketi sveikti tik kaip matai nera paprasta,tai laikykites visi kiek galit,o ka cia daugiau gali pasakyt kartais galvoju kauno klinikose prasyti pagalbos gal kas ten kreipetes gal zinot gera gydytoja,gal kam ten padejo,o gal toliau taip be vaistu kankintis tiesiog nezinau

svieta

2015-08-08 17:08

na dar mazai laiko geriat as sergu jau 6 metai tai kiek kartu man keite ad tai atutaiko tai vel pasidaro blogai o kas liecia isejima tai na po truputi as tai draugiu mamos prasydavau,kad mane palydetu o paskui mokinausi vaikscioti pati pasiemu kloniziko ir einu jis man baime siek tiek nuimdavo bet ir dabar po tiek laiko kaikuriuose vietuose uzeina panika arba reikia kur toliau nuvaziuoti tada jau viskas surakina mane bijau ir viskas,bet manau po truputi laikui begant pati nepajausit kaip gausis bet dirbti su savim tai reikia daug tikrai.

Lori

2015-08-08 15:08

Sveiki,siandien buvau klinikose israse Tianeptina tai taspats Coaxil ar sitie vaistai nemigdantys nes skyre 3 tab. ir dar Clonazepama bet kiek skaiciau tai jis labai stiprus nors gydytoja sake,kad ne bet as vistiek nelabai pasitikiu nors ir klinikos kazkas rase kad ir ten nekokie gydytojai o gultis i ligonine nenoriu nes pripompuos tais raminanciais.

svieta

2015-08-08 13:08

as manau kad istversiye jai mylit vienas kita o issiskirti visada spesi tai ne iseitis begti nuo savo problemos ,patikek buti vienai nelinkiu tikrai niekam zinau tai is savo patirties .tad linkiu tau tikrai styprybes manau viskas bus gerai zinok tu ne viena o tai jau daug.

Audrone

2015-08-07 18:08

Esu labai issiblaskiusi ir uzmirsau paklausti, ar visi cia esantys pastorejo gerdami antidepresantus. As pries tris metus meciau rukyti ir priaugau penkiolika kilu, jei dar priaugsiu, nepaeisiu. Gal galite patarti ka nors is patirties. Aciu.

Audrone

Tik nepasipiktinkite del mano pesimizmo.... Internete iskaiciau, kad panika sunkiai isgydoma tik apie penkiasdesimt procentu serganciuju, apie trisdesimt procentu - visai negalima isgydyti. Ka tai reikstu, ar nepagydoma -tai turima galvoje, kad visa gyvenima su vaistais, ir jie padeda, ar kad ir vaistai nepadeda?

Audrone

Sveiki. Siandien buvau susitikusi su pana, kuri serga generalizuotu nerimu,sake, kad pradejus vartoti Cipralex ciut nemire, daresi labai silpna, ji alpo. Todel si vaista nutrauke. Siame forume buvo pamineta, kad Cipralex labai saugus?!
Dabar dar labiau esu sutrikusi
Dar noreciau suzinoti, ar geriant antidepresantus galima vartoti stiprius nuskausminamuosius, paracetamoli, antibiotikus ir panasiai. Aciu.

svieta

2015-08-07 17:08

man labai idomu ar nuo paciu vaistu auga svoris ar nuo to kad tie vaistai zadina apetita ir mes tiesiog daugiau valgom ir nuo to auga svoris gal man kas galit atsakyti?

Lori

2015-08-07 16:08

Pritariu lanai nuo Remerono svoris auga bet Espritalis tas pats vaistas man kai geriau 30mg.svoris augo o kai sumazinau 15 tai vel pradejo krist nesuprantu gal stresu daugiau turiu egzaminai buvo,o kad jie migdo tai tiesa nereikia raminanciu.

egle

2015-08-06 12:08

nuo kokiu vaistu priaugama svorio? mano pazystama gydesi depresija, priaugo 20kg, tai tada dar kita depresija ir kompleksai prisidejo!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių