violla

2015-08-08 17:08

Kokie jūs čia visi pasislaugūs:)
Baisu per tas perėjas vaikščiot, kad ir zebruotas: atlekia koks idiotas ir trinkteli...štai ir rezultatai.. as turiu omeny gyvenimo perėjas.. Per prerijas eit nebandžiau - esu bailėėėė :)

violla

Pasaulio pabaiga! Aš jau pasimečiau tuos jūsų nikuose, esu tam negabi. Atmaišykit, paaiškinkit, ką? Greit nesuprasiu, kada diena, kada naktis-ir viskas per jus:))

violla

Oi, kaip didžiuojuos savim - viską išviriau- vaistus. Dabar pastovės 24 val. šiltai, rytoj sudėsiu kitus priedus. Gersiu, jei nepamiršiu išgert. Ten daug, gal 2 mėn. Va.. Stropi aš.:))

Vienas

2015-08-08 14:08

kaimynas irgi geras zmogus,tik jam matomai stogas ganetinai pavaziaves ir dar labai gaila saves matyt...)

zunda

2015-08-08 13:08

Vėl sukėliau sumaištį. Bet nei kiek nesigailiu, kad vakar taip parašiau, nes to rdquo;gerbiamojordquo; net ne 2, o 22 viename, kitaip nesustabdysi. Na nemėgstu žmonių, kurie kelia daug šurmulio, patys nežinodami ko nori, rašo daug, o prasmės tuose ženkluose jokios, stebi kitus lyg pro rakto skylutę ir daro savo niekinius vertinimus. Taigi, negarantuoju, kad ir ateityje neišsišoksiu su savo rdquo;pykčiurdquo;.
Tiesa, jei kas nors kitas irgi pavadins pikta, teks rimtai su savim pasikalbėti.

violla

2015-08-08 13:08

Gal blogai, kad neprekiaujama laisvai ginklais: imčiau ir nušaučiau tą liūdesį..

Dagnė

2015-08-08 11:08

Galbūt kas nors domitės neurolingvistiniu programavimu. Pasidalinkite nuomone.

Leta

Užeinu, paskaitau ir nežinau ką su tuo daryti. Nei vieno nelaikau nei piktesniu, nei gudresniu už kitus. Nepatinka man atviras grasinimas, nuskambėjęs du postuose. Nemaišykim virtualybės su realybe, nes bus nesaugu visiems. Aš nei vieno nepažįstu realiame gyvenime, bet jei ir pažinčiau, tikrai niekam nekenkčiau. Kiekvienas iš mūsų kovoja savo mūšį/gyvenimą, aš linkiu tik pergalės. Du viename taip pat, nors iš to ką rašai nesuprantu tavęs ir neįsivaizduoju.Ypač po tų grasinimų

virga

Sveiki, matau, diena nakti cia gyvenama. Kaip gerai, kad visada ka nors sutiksi. Violla, o Tau-ziurek, kaip is tiesu Tau geriausia, as prisijungiu prie dieninetojos - naktinetojos - k. parasau - daznai parasau - konstiliacijos de silva: mes pasiruose buti draugais visai rimtai! Galiausiai, pajungsim kriksto dukra (jaun) padaryti ko patys del amziaus negalim, uzuot tingejus gales palakstineti:))). Na, grazaus visiems savaitgalio, geru nuotaiku ir sirdies spinduliu eb jokio apsiniaukimo!

Vienas

2015-08-08 10:08

labas rytas zmones...)
gerai visgi,kad pas mus laisvai neprekiaujama ginklais...)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių