2015-08-09 08:08
Šnd pamačiau skelbimą vietinam laikraištį, kad parduodamas kokerspanielis 2 mėn. Geriau būčiau nemačius ir geriau būčiau nenorėjus, dabar labai esu tokia nei šiokia nei tokia.Pasitariau su psichoterapeute, ji sako, kad negražu bus ją išduoti, nors ji ir nekilminga, tik lenciūginė. O psichoterapeutas irgi prieštaravo, nes jam vienam patogiau namuose gulėti ant kokios tik nori lovos ir kai visi gerbia, myli, neduokdie, netrukdo medituoti, o jei bus linksmas kokis, tai...bet aš įtariu, kad jie tik apie save galvojo, kad tik jiems mat kas netrukdytų, kad tik jiems visa meilė mano kliūtų, kad tik jie kliento neprarastų. O aš jiems nerūpiu, mano norai, svajonės, vizijos, poreikiai. Tai va taip.Visi tik apie save galvoja. bet gal kartais jie geriau moka įvertinti mano galimybes-finansines, psichines ir t. t.Mat pakuždėjo, kad paskui nervinsies, kai namuose bus betvarkė, kai reiks keltis ir 5 ryte eit pasivaikščioti su dar vienu psichoterapuetu, o ką pasakys paprasti žmonės, namiškiai, - į tai irgi truputį reiktų atsižvelgti. Gal jie ir teisūs.kartais nemoku įvertinti savo polėkių ir galimybių.ak, oi, et.