vi

2015-08-11 22:08

... yra dar labai rimtai dirbančių ir kartais čia nosį įkišančių. :) čia aš apie save.

doppelgänger

2015-08-11 19:08

Lyg ir orai tampa šaltesniais, o visi rdquo;atostogaujardquo;:) Man irgi priklauso atostogos, po savaitės. Nežinau, ką veiksiu.

violla

2015-08-11 19:08

Verkia, ir dar kaip.
Skrybėlių nemėgstu, tiesiog pakęst negaliu, bet va, jei kas numegztumėt kokią beretę-būčiau dėkinga. Ar spėsit? Na, kas ten naktim nemiega-duosiu darbo..

violla

2015-08-11 18:08

Geras pasišnekėjimas buvo:))..vakar. Patiko.
Ai, labas:)

violla

2015-08-11 17:08

Sakiau, gal koks juozukas bus užėjęs, man sumodeliavęs ką nors, bet deja..

virga

2015-08-11 13:08

Tai kaip ten bebutu, laukia smagumas! Tu geriau i prakalba demesi sukoncentruok, o ne i bliuska! Nors zinoma pasistenk is paskutiniuju - ne kasdien viesas prakalbas gali skelti, o kur ten dar teisetas issipustymas! Cia jau tu spresk, o paskui mums pranesk rezultatus! Gaila, bet as cia ne patareja: atrodo, ir rubu turiu, ir nebjauriu, o kai imu pati dabintis, tai rezultatu nebunu patenkinta ir vel greit i savo pilkai juoda garderoba smurkstelnu.

violla

2015-08-11 13:08

Tai gal tema apie arklius uzbaikim, lyg ir viskas aisku-pirks kas ka nori. As nepirksiu, nes sios transporto priemones nemegstu. Gal sakau, apie kokius aukstus kulniukus, kaklairaiscius, sijonus? Mat turiu sestadieni vestuves, tai patarkit kaip graziai apsirengt. Pafantazuokit, koks lupdazis tiktu, koks nagu lakas, ne -nagai, kazin ar spesiu dar prisiaugint? Mat, teks sakyti prakalba. Sijonas juodas,ilgas, su pabalbonais, bliuska-irgi. Ar melyni rsquo;karieliairsquo; tiks?

mergyte

2015-08-11 11:08

O kas yra psichotiniai simptomai? Kas apskritai yra psichoze? Kuo ji skiriasi nuo neurozes?

Lietuvaite

2015-08-11 10:08

Alternatyvus depresijos gydymas. Maisto papildai Laminine buylaminine.co.uk/Lietuva/

doppelgänger

2015-08-10 23:08

Oi, bliamba, prisiskaičiau tekstų. Išsimiegoti ir užmiršti, tik taip.

Aišku, kad kūnas laikinas drabužis, bet lengva taip kalbėt. Pats už šio drabužio skverno nuoširdžiai įsikibęs buvau.

Zundai

Kūnas nėra tobula buveinė, o kur kas tobulo? Save tručiju rūkalais, alkoholiu ir kitais dalykais, kurių nenoriu minėti. Visi kartą užversim kojas, ai, visaip būna.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių