doppelgänger

2015-08-17 20:08

Jupi, linkėt nemėgstu, bet skaitydamas tavo parašymus, lyg ir meilės ilgesį pajaučiau. Gal naujas tavo metų skirsnis apdovanos tave tuom.

zunda

2015-08-17 19:08

D

Matosi, kad gerai miegi. Visas 5 dienas nerašei. :)))
Reikia sugalvot būdą, kaip tave pažadint. Kokia čia žolytė pagelbėtų? :)

violla

2015-08-17 18:08

Paklausė ir išvažiavo į komandiruotę..
Vestuvės..nežinau.. gal jau aš nemoku nieko įžvelgti?.. Mane pribaigia kičas, snobizmas ir t.t. Pvz, fotografavimasis prie papuoštų mašinų...rugiuos ir kt. Daug visko. Aš dažnai tik pamatau tai, ko ir kaip nereiktų daryti. Man gaila tėvų pinigų, kurių jie tiek neturėjo, kad galėtų taip lengvai išleisti. Man toks parežisuotas papūgų teatras. Gražiausias momentas buvo gal, tai stalo išpirka-gerai chebra suorganozavo, metė gero jumoro dozę. Na, muzikantai grojo profesionaliai, gan gerai, bet kalbėjo lėkštokai. Manau, kad tuo atveju, galėtų nekalbėti, o tik groti. Ai, ką ir pasakoti. Viskas praeina, o po to kai reikia įjungti ilgą taupymo programą, tai nežinau ar verta. Žinau-ne.:)

Vienas

2015-08-17 15:08

www.youtube.com/watch?v=Ck4idxiac44

sara

2015-08-17 13:08

Sveiki, mielieji,
Jau skaitineju Mato nurodytu adresu www.depressedanon.com.
Reikia griebti jautį už ragų ir pradėti steigti Lietuvoje Anoniminių "depresuotojų" klubus.
Iš tikrųjų jau matau šviesą tunelio gale! Reikia susisiekti su amerikieciu Depressed anonymous koordinatoriumi, nusipirkti tas knygeles, išsiversti į lietuvių kalbą ir START.Atsiliepkit, kas už.
P.S. Matui - tai vis del to ta grupinė terapija veiksminga???

matas

2015-08-17 12:08

Pirmiausiai grupinę terapiją atradau neseniai. Prieš pora metų apsilankiau
Al-anono grupėje, vėliau AA grupėse ir kitose, tačiau lamai mažai sutikau žmonių, kurių pagrindinė bėda - depresija. Dabar neseniai pradėjau lankyti tikrą grupinę terapiją.

sara

2015-08-17 10:08

LAbai idomios mintys, Matai.
Tai ko cia laukti - reikia AA principu organizuoti depresuotuju kluba!(juk tiems, kurie nera sirge depresija, sunkoka suprasti tai, ka mes jauciame). Kazkada labai domejausi AA veikla, perskaiciau tu dvieju sekmingai issigydziusiu ir isgydziusiu kitus alkoholikus AA ikureju knyga ir bandziau taikyti sau, tik kaip depresinei asmenybei, ir tuo metu tai man dave nemazai naudos...
Siaip as irgi panasiai laikausi - daug vaikstau gryname ore, vazineju dviraciu, bendrauju su zmonem ir t.t. Buna, kad ir visai neblogai jauciuosi, bet kokia nors situacija ar siaip, atrodo, nei is sio nei is to, depresija ir vel primena apie save... Nebandziau tik gerti antidepresantu (vartoju siuo metu homeopatinius vaistus) ir grupines terapijos.
Matai, gal galetum parasyti, kodel tau nebuvo veiksminga grupine terapija? Juk jos metu, kaip isivaizduoju, zmones issako savo problemas panasiems i save, o tuo paciu principu remiasi ir anoniminiai alkoholikai.
Laukiu atsakymo
Sara

matas

2015-08-17 09:08

Matas
As sią problemą turiu mažiausiai 7 m. Išbandžaiu psichoterapiją,grupinę terapiją, įvairius vaistus, maldas, perskaičiau nemažai psichologinių, religinių ir ezoterinių knygų, grudinuosi, sportuoju, stengiuosi neužsidaryti,bendrauti. Tačiau iki šios dienos man pačiam nepavyko išspresti savo deprėsijos. Man jos priežastis suprasti labai sunku, o tai profesonaliai darau 6m. Kartais jaučiuosi labai blogai. Aš manau, kad vienas savaip šios problemos neišspręsiu, vienam žmogui tai padaryti neįmanoma, nebent nusibaigti. Egipto piramidė-stebuklas, kurį sukūrė daug žmonių siekiančių vieno tikslo, manau taip ir sudepresija, tik susibūrę tokie žmonės gali padėti sau ir kitiems. Tai rodo pasaulinė praktika AA judėjimas (sukūrė du beviltiški alkoholikai), jų judėjimą sėkmingai perėmė narkomanai, seksualistai, valgytojai, šizofrenikai, depresiniai (www.depressedanon.com). Aš tikiu, kad Lietuvoje šią patirtį perimsime ir męs depresiniai.

violla

2015-08-17 06:08

Labas rytas, dar. Įdomu, kas šianakt budėjo?- man šianakt reikėjo arbatos skrandžiui pamaloninti-nežinojau kam skambinti.:)-pati nepajėgiau pasidaryti, nes vestuvinis antros dienos šalykas pridarė nemalonių pasėkmių. Aš tokių valgių seniai vengiu, esu prieš, nes nesuprantu už ką reikią tą mėsą taip deginti, bet tas bandos jausmas.. Daugiau- niekados! Reikėjo suvalgyti ryžius su natur agurku , ir taškas. Tiek naudos, kad skrandį išploviau kaip radiatorių prieš šildymo sezoną:))

doppelgänger

2015-08-16 22:08

Tikiuosi, kad nors šviesiai atsisveikinsiu šiąnakt, bent man taip atrodo:

www.youtube.com/watch?v=uthuSB3-ado

Nors sapnuose pabūkim laimimingais, iki.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių