as

2015-08-22 12:08

tuoj sulauksime daug blogu komentaru :) ir klausimu
tu pati sergi?

as

tuoj sulauksime daug blogu komentaru :) ir klausimu
tu pati sergi?

as

Gali sirdis pareiti jei yra su ja problemos.

guru

2015-08-22 11:08

Matau prasideda gincai del gydymo budu,bet manau nereikia rdquo;atradinet Amerikosrdquo;,nes kiekvienas zmogus,gal ir su kitu pagalba,turi pats atrasti savo gydymo buda,o ju yra keli-vaistinis ir psichoterapinis.Manau,kad neisgero gyvenimo yra atrasti vaistai,bet kiekvienas turi savo pasirinkima kuri reikia gerbti.

guru

2015-08-22 09:08

Nuo PA neisprotesit ir net nesitikekit,bet blogiausiu atveju nualpti galima.Stenkites nebegti nuo baimes,o stenkites paziureti jai i akis-darykite priesingai nei baime vercia.Pradzioje pradzioje PA gali sustipreti,ar net padazneti,bet veliau prasides gerejimas.Mintyse,kuo realiau,statykite save i bauginancias situacijas ir nusiteikite blogiausiam,bet tikekites geriausio.

Alexas27

2015-08-21 21:08

As manau jog tam kad butu geriau zmogus pats turi stengtis verztis pirmyn ir analizuoti problemas kad ateity ju butu vengta ,
Pries puse metu as turejau gorofobija ,civiline fobija ,panika ,negalejau vaziuoti troleibus ,pereiti gatves ,iseiti y balkona ,paranoja taip pat ,ir jokie vaistai taip nepadejo kaip as pats .
Siuo metu jau menesis laiko kaip dirbu ,ir po truputi verziuosi y visuomene ,manau niekas nesuprastu kokioje situacijoje as buvau .

ieskanti

2015-08-21 18:08

Tau pasisekė,kad susitvarkei. Radai savo kelią.
Turiu nemažai rdquo;gerų žmoniųrdquo;-vampyrų,su kuriais tenka susidurti kiekvieną dieną. Palikti tos aplinkos negaliu,esu atsakinga už kitus,silpnesnius.

ieskanti

2015-08-21 17:08

Sveika,Atlanta. Ar galiu paklausti,kaip jautiesi dabar,ar tau pavyko visiškai atsikratyti nerimo be vaistų? Man deja nepavyksta. Stresinių situacijų mano gyvenime labai daug,tai neleidžia atsipalaiduoti ir užsimiršti. Nežinau ko griebtis,įtaiga ir savęs raminimas nepadeda.

Naujoke

2015-08-21 08:08

labas, noreciau ir as prie jusu prisideti, nors nezinau ar priimsit nes nezinau ar tikrai man tas kas cia jus vienija. Bet skaitau ir matau save. Labai nenoriu nei i gydytoja kreiptis, nei vaistus gerti, o pasitaiko tokie neramumai viduj, kad net is isores krecia. Labai noreciau, gal galetu dar kokiu padrasinimu Moteris parasyti gal ka nors siek tiek konkreciau ka daryti. Perskaiciau ta puslapi, kur nurodytas adresas. Tikiu, bet man kaip Marchelai baisu darosi. Tai ka tada daryti? Taciau noriu visiems palinketi, kad butu bent jau si diena gera

1

2015-08-20 18:08

o kas tada nedinamitas?pas mane dar nebuvo ateje nykstuku...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių