ciuciundra

2015-08-26 12:08

greitai ir as prisidesiu prie gelezinkelininkiu klubo :DDDDD

jurgita

2015-08-25 12:08

tai va ir laukiu as tos adaptacijos, nes ta pati patyriau su apatiniu zandikauliu, o dabar vel tas pats...nu bet nieko isgyvensiu, sunkiausios pirmosios savaites, o paskui net nejusiu kad kazka nesioju burnoj...:)

jurgita

2015-08-25 08:08

lina o is kur tu nusprendei kad tau uztektu tik ploksteles? jei pati nusprendei tai turetum zinoti ar tau reikia raut ar nereikia raut dantis.

jurgita

2015-08-25 08:08

jau uzdejo virsuje keramikinius breketus, jauciuosi labai sudinai, skauda, braizo, lupa atsikisus, nenoriu niekam net rodytis, bet visumoj keramika zymiai graziau ziurisi nei gelezis, dabar liko tik laukimo procesas ilgas ilgas....

egle

2015-08-24 19:08

Viska jums gali pasakyti tik gydytojas ar reikia rauti dantis ar nereikia, man pavyzdziui rove tik iena danti, o tai reiskia kad labai gerai nes kitiem israuna po 3, 4 ir daugiau, taciau dazniausiai neapseinama be dantu traukimo.. nes jei dantys yra susigrude tai tikrai trauks nes reikia jiem atlaisvint vietos, kad jie turetu kur tiesintis..

lina

2015-08-24 17:08

na taip as irgi noreciau paklausti apie plokstele nes man uztektu ir ploksteles. ar verta rauti dantis ir ar vesiais atvejais butina juos rauti dedant plokstele?

toma

2015-08-24 17:08

siaube ,kaip yra skaudu ,kad neina prieiti prie eiliu ... gyvenu kaimelyje o ten nk nenesioja jokiu ploksteliu ar biketu... tai levai .dantiste kur arciausiai mano namu lb nemaloni pasirode nk neaiskinus isgrudo mane lauk vos ne i dantis ikisus lapeli kad reikia rauti dantis .. tada norejau plokstele detis ,bet po jos antpolio pikto budo isigandau ... bet ir metams praejus as noriu tiesiu dantu lb kompleksuoju del savu nors kiti sako kad jie tiesiog grazus ir man nk nereikia,bet as geriau juk zinau .... ka galit man papasakoti apie ploksteles vistiek juk koncultavotes ar briketus ar plokstele detis?

egle

2015-08-24 13:08

Pritariu ir sindi ir agniukei, ir tikrai breketu taip greitai neimanoma susideti, nes man pavyzdziui praejo apie puse metu kol juos uzklijavo, taigi gausi luktelt toma

Greta

2015-08-23 21:08

S. Zinai, man tai po dvieju pirmuju suverzimu lygiai septynias dienas skaudejo, skaudejo taip kad nieko nenorejau matyt, su niekuo bendraut. O jei per reklama pamatydavau koki nors maista iskart susiraukdavau, nes atsimindavau kaip skauda, bet seip daznaiusisi stengiaus kuo daugiau bendraut, judet, kaska veikt, ir tada pasimirsta tas skausmas. Budavo, mokykloj, kas nors pasiulo twixa ar dar ka nors tai paimdavau ir kai isikisdavau i burne atsimindavau kad skaudes, tai paskui viesiem pasakiau kad prie manes nevalgytu ir man nesiulytu. :D Bet visiems skirtingai cai yra tikiausiai. Bet linkiu tau istvermes, pirmes 2 - 3 dienas valgyk manu kose [patariu] o veliau gali sriubytes po truputi, skystimelius. :) Sekmes kenciant. :)

Greta

2015-08-23 21:08

Labukas, Klaipediete. ;) As tai jau menesi be elastiku vaikstau. ;p Uh kaip fainiai, tik kaskaip keista kad nieko nereikia detis vakare i burne, niekaip nepriprantu kad jau ju nebereikia nesiot. :) O R. Skersiene istiesu labai nekalbi, jinai kai ziuri dantis man tai visada murma : Mhm, mhm, pasuk galvyte, mhm, mhm, sukask, gerai. VISADA taip pat. Bet preita karta kai buvau tai sake : saunuole, kaip matosi kad elastikus saziningai nesioji. :) Nors as juos ne visada nesiojau. Na, kai i miesta eidavau, kiekviena diena, tai vakare nesidedavau, man kaskaip nemalonu budavo bendraut su vaikinais bunant su tom gumom. :D O kur ju rast tai net neisivaizduoju. ;p

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių