Roberta

2015-08-25 17:08

žinot ko aš noriu? norėčiau atsikelti rytais su noru gyventi, veikti, būti, su viltim, na, su žinojimu, kad atsitiks kažkas gražaus, kad aš kažką nuveiksiu. Rytais žiauriai sunku(kaip viollai gal), nenoriu gyventi, bijau dienos, gyvenimo.labai norėčiau atsibudus ryte norėti daryti mankštą, maudytis, gražintis, eiti su noru į darbą. Anksčiau aš visada rytais bėgiodavau, darydavau makštą, nu, dabar nu niekaip nu niekaip jau treji metai negaliu, negaliu, negaliu. Kartais su šune išeinu, patursenu, pasivaikštau, kartais padarau kelis pratimus, bet nėra to užsidegimo, noro, kantrybės kasdien. žinau, kad retam taip jau ten ir būna ryte to noro lėkt laukais:)) Bet man tai būdavo.valios, noro, kasdien. Pamenu tuos gražius saulės patekėjimus, tą jausmą, kai grįžti sukaitus ir po šaltu dušu...uch, energijos iš karto atsiranda.Kodėl, žinodama, kad taip būtų geriau man, sveikatai, nuotaikai, aš to nedarau? man tai neaišku, garbės žodis, man neaišku. Kas per dalykas, kad kažkaip užstrigau.Kas vakarą sakau-nu, ryt tai tikrai, kas rytą sakau-jėzau, negaliu, nenoriu, eina sau.

violla

2015-08-25 17:08

Aš čia! Tik ką perskaičiau visų parašymus ir džiaugiuosi, kad Roberta pasirodė. Jei reiks balsuot už kokius tai sprendimus-daugiau balsų turėsime. Puiku:)

Roberta

2015-08-25 16:08

Baikit verkti dėl neva piktų ir žlugdančių.Geriau ateikit paplepėti. Pasidalinti grybais ir nuotaiko, žiniom.

a

guru nepabek is cia , nenoriu kad dingtu ir Vija, nors atrodo , kad ji jau dingo , juk nemalonu skaityti kai puola todel , kad pasidalinot buitinem problemom , kazkas mano , kad cia kaip pokalbis pas gydytoja , bet ir ten kartais pasiteirauja visai ne su sveikata susiijusiu dalyku.O as siandien vaziavau grybauti , gerai praleidau laika , tai kodel negaliu to parasyt, teigiamos emocijos , grynas misko oras , salytis su gamta veda i pasveikima, o va jusu piktumas , ir noras kazkam tapti cia vadovaujanciu, zlugdo visa foruma...man gaila ir apmaudu ,kad yra tokiu zmoniu , netolerantisku , matanciu tik save...

Roberta

tikrai geras klausimėlis-už ko laikaisi? aš įsikimbu į Reikia, atsakomybę, norą kažką suteikti gero vaikams, į Baimę nepalūžti.Žinoma, reiktų ne laikytis, o siekti ir norėti, t. y. Meilės,Meno ir Kultūros, Sporto ir Dvasinio tobulėjimo ir kitų gražių dalykų, bet tas jau mano gyvenime buvo:))Žinau puikiai, kad vis daugiau lieka už nugaros tų Buvo.Bet jau neskauda.

Roberta

2015-08-25 15:08

Guru, Tu nesijaudink nei dėl aukštojo, nei dėl dėstymo. Esi čia gerbiamas.Tilpsim visi gi.

Roberta

2015-08-25 13:08

Parašykit, aš labai stengiuos suvokt, rast ir kiekvienas patarimas man -aukso vertės.Kaip grūdelius rankiojuosi. Šalia manęs prie lovos gal 30 knygų, kurios moko, kaip gyventi, bet kažkaip jaučiu, kad nėr geriau, kaip gyvas žodis, bendravimas su žmogumi. Galvoju visgi dar eiti ieškotis psichoterapeutės, buvau pas du psichologus, kažkaip..gal ne tie, gal ne taip, gal aš nemokėjau priimti.

a

2015-08-25 12:08

rasot kad norit cia padeti zmonem tai nepulkit kitaip mananciu begedziai jei jus dabar stipresni dvasiskai tai supraskit kad kazkam dar labai sunku ir jis gal tik kapstosi is ligos o jus jam nukerpat paskutini rysi pasikalbeti

a

2015-08-25 12:08

nu ir as taip galvoju kad cia kaip koks vaiku darzelis jus nei kiek ne kitokie kad puolat senus forumo dalyvius cia kiekvienas gali rasyti kiek tik nori nebent kuris is jusu jau turi sio forumu pirkimo akta Blyn visai nejuokinga

r

2015-08-25 10:08

Nu baikit, argi netilpsim mes visi šioj smėlio dėžėj? Kam čia muštis dėl to kastuvėlio ar kibirėlio?Nu kaip maži vaikai...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių