2015-08-25 17:08
žinot ko aš noriu? norėčiau atsikelti rytais su noru gyventi, veikti, būti, su viltim, na, su žinojimu, kad atsitiks kažkas gražaus, kad aš kažką nuveiksiu. Rytais žiauriai sunku(kaip viollai gal), nenoriu gyventi, bijau dienos, gyvenimo.labai norėčiau atsibudus ryte norėti daryti mankštą, maudytis, gražintis, eiti su noru į darbą. Anksčiau aš visada rytais bėgiodavau, darydavau makštą, nu, dabar nu niekaip nu niekaip jau treji metai negaliu, negaliu, negaliu. Kartais su šune išeinu, patursenu, pasivaikštau, kartais padarau kelis pratimus, bet nėra to užsidegimo, noro, kantrybės kasdien. žinau, kad retam taip jau ten ir būna ryte to noro lėkt laukais:)) Bet man tai būdavo.valios, noro, kasdien. Pamenu tuos gražius saulės patekėjimus, tą jausmą, kai grįžti sukaitus ir po šaltu dušu...uch, energijos iš karto atsiranda.Kodėl, žinodama, kad taip būtų geriau man, sveikatai, nuotaikai, aš to nedarau? man tai neaišku, garbės žodis, man neaišku. Kas per dalykas, kad kažkaip užstrigau.Kas vakarą sakau-nu, ryt tai tikrai, kas rytą sakau-jėzau, negaliu, nenoriu, eina sau.