Vita

2015-08-28 13:08

www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagrid=straipsnisamp;lid=2amp;strid=36901

Vita

2015-08-28 10:08

kompleksuoju ir as. negaliu pasakyt, kad sirdies neskauda, matant kitu zvilgsnius, juk gerai suprantu, kad eisena kaip girto buratino...bet reikia dziaugtis, kad dar bent truputeli galiu pavaiksciot, kad vis dar ne vezimelyje.

Vita

2015-08-28 09:08

zinoma, sunku priprast prie tokiu dalyku... nera pas zmones tolerancijos... nera... o gal tai tiesiog is nezinojimo? argi visi zino kas pas mus per liga? jei pati nebuciau susirgus, apie ja po siai dienai nebuciau nieko zinojus. mane tai narkomane isvadino, kai pamate pleze melyniuotas nuo vaistu kojas, bet argi dabar eisi ir aiskinsi kiekvienam, kas tau yra... tiesiog suverciu viska nezinojimui...

Vytas

Nezinau kaip ten kitiems, bet as savo Organizma jauciu visu simtu procentu ir kaip veidrodi pazystu - t.y. zinau kokiom nuotaikytem gyvena ir t.t.

Vytas

Kas liecia medikus ir medikus-pedikus as irgi turiu ka papasakoti prie alaus bokalo...nes...teko gana idomiu sios sirdziai mielos profesijos atstovu sutikti:)
....Svarbu paciam JU begaline pagalba nenuzmogeti ir buti paciu savimi:)

Vilte

SUTINKU KAM NETINKA TAI NETINKA NIEKO ČIA NEPADARYSI, VISŲ ORGANIZMAI SKIRTINGAI REAGUOJA. IR ŽINOMA PER LAIKĄ SUPRANTI SAVO ORGANIZMĄ KAS TINKA KAS NE IR DERINIESI PRIE JO KAŽKIEK...

Vytas

2015-08-28 08:08

As irgi ikisiu savo rdquo;labai svarbiardquo; nuomone apie interferonus...kadangi jau netus vartoju - tai gal turiu siokia tokia teise pasakyti viska ka galvoju apie...:))) Na, Suduvis ir kiti , kas sake kad, meginti reikia - manau teisus...O kas mums lieka? Reikia ir uz to siaudo kabintis:)

Vita

2015-08-28 08:08

manau sulauktumem didelio susidomejimo...:))) o pasisaipyt, tai ir is sveiku galima, visada atsiranda piktu liezuviu, randanciu prie ko prikibt... koks skirtumas, kas ka pasakys, jei zmogus taip galetu pakilti is lovos, manau visa kita ne taip jau ir svarbu...

Vita

2015-08-28 07:08

Labutis :)))

suduvis

2015-08-28 06:08

Vilte ir Kete jūs abi savotiškai teisios.Aš tik žinau kad rdquo;Interferonasrdquo; nėra panacėje.Juk tokiu ir rdquo;Prednizolonasrdquo; savo laiku būvo laikomas.Mano įsitikinimu tai turim išmokti rdquo;skaitytirdquo; tai ka mum mūsų kūnas sako.Gauni geriausių ir brangiu vaistu po kuriu tau darosi blogai-mesk tučtuojau.Tokia mano nuomonė

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių