violla

2015-08-30 17:08

Noriu pasigert, bet ne nuo migdančių, o nuo alkoholio? Ką pasakys prisiekusiųjų teismas? Paklausysiu. Patiktų, jei palaikytų kompaniją. Prisigeriant.:)Užkanda-pomidoras su sviestu, dar duonos. Kaip?
Ot, depresijos nagai..

violla

2015-08-30 17:08

Jeigu visi būtų tokie suprantantys ir norintys padėti pakilti kitam, lūžusiam, kaip žavinga, jaun., aivaras - nulūžusių būtų vienetai, ar visai nebūtų. Deja..tos statomos sienos..skauda, kai kakta atsimuši į ją, nes durų nebūna. Aciū labai. Vistiek padeda. Truputį stipriau.

violla

2015-08-30 13:08

Atpažįstu, lyg tai savo žodžius, kuriuos ir aš sakydavau dar prieš keletą metų kitiems, kritusiems į depre duobę. Ir lyg stebėdavausi, kodel jie, tie žodžiai, nepadeda.
Laikas pastatė mane į rdquo;savo vietąrdquo;, parašė ir nuosprendį. Jo priimt nepajėgiu. Kodėl žmonės vietoj tiltų stato tik sienas? Ypač sveiki atsitveria nuo problematiškų. Nors kartais taip reikia nedaug, kad tą žmogų pakeltum. Tuos, kuriuos kadaise pakėliau, labai, - tyli, tardo ar kaltina, jog darau ne taip. Juk stipri ir viską žinau. Lyg robotas būčiau.
O tiek daug gali, o tiek daug man reiškia.. Netikėjau, kad taip gali būti.
Veliasi mano mintys, nežinau ką šneku. Esmė, aišku, ta.

violla

2015-08-30 13:08

Pirmiausia, labas:)Kas esat?

Roberta

2015-08-30 11:08

Mano vyras bando irgi padėti, bet taigi atsibosta visiem tai. Namie stengiuos ir nerodyti iš visų jėgų , kad man sunku. Vyrui tai pasidejuoju, vaikam rodau, kad kas bebūtų-bus gerai. draugam daugiau išsišneku nei vyrui, gal jį saugau? Nes ir taip jam krūvis. Jis tuoj nori rdquo;spręstirdquo;. Nu nežinau iš tikro. Šiandien taip daug reikalų, kad nėra kada galvoti apie save, ir depresija kažkur turėjo pasislėpti:) Ryte nuvažiavau į kirpyklą, pasigražinau ir tai vieną milimetrą man pagerino būseną, o paskui ..kai pabyrėjo skambučiai, žmonės.Nėr kada sirgti ir tiek.Na, vakare nežinau, kas bus-griūsiu negyva gal arba stogas važiuos:(

Roberta

2015-08-30 11:08

Manau, kad Jūsų vyras geras.

Dagnė

2015-08-30 10:08

Kartais man atrodo, kad aš su ta savo depresija taip įsikyrėjau savo vyrui, kad...baisu. Kartą aš jam sakiau: rdquo;Kodėl, kai tu mane matai labai sutrikusią ir kai tai akivaizdu, žiūrint iš šalies, tu manęs neraminirdquo;. Jis atsakė, kad raminant žmogų, esant tokiai būsenai, jis padarys blogiau man, nes ta situacija dar labiau užsifiksuos smegenyse ir esant tai pačiai aplinkybei, bus tas pats ar dar blogiau. Taigi, jo nuomone,(t.y teisinga nuomone) geriau apsimesti, kad jis nemato, o man po truputį praeina.
Kai ateina periodas, kad nieko nenoriu daryti,tik gulėti lovoje, jis padaro kas būtiniausia. O man sako - neprievartauk savo organizmo ir per prievartą nesikelk, o tą buvimą lovoje - paversk pramoga sau: skaityk, gerk kavą lovoje (jis tuo pasirūpina), atneša telefoną į lovą ir pataria paskambinti kam nors. Visa tai galiu sau leisti tik išeiginėmis dienomis. Jis stengiasi suprasti mane, o dėl to man kartais dar blogiau morališkai, kad vyras apie mane turi tupinėti. Ir taip jau 11 metų. Bet vis tiek aš jam negaliu visko pasakyti, kas toje galvelėje darosi. Man gėda. Kartais aš šiame forume daugiau pasakau, negu savo artimam žmogui.

virga

2015-08-30 09:08

sveiki, malonu vel isgirsti jus, cia esancius! Kiek pamenu Zavingos sunio vardas lyg Eduardas? Gero pasivaikstinejimo po miskus su visa goveda! O Viollai - tu mums tikrai reikalinga, pasislsek, atsigausi, Viespatie, juk taip norim, kad butum su mumis linksma, vingri, spalvota! Tokia ir esi, nesijaudink! Visi mes tai truputi susiguziam i kazkokius savo neaiskumus, kurie mus suspurto, tai vel atsigaunam, taip jau yra gyvenime, bet zinok, kad esam, kad linkim visko geriausio! Tau ir visiems!

sara

2015-08-30 08:08

Labai norėčiau lankytis psichoanalizės sesijose, bet dėl finansinių ir geografinių ypatumų neįsivaizduoju, kaip tą padaryti...

Leta

2015-08-30 08:08

Na nieko nesuprantu, iš kur jūs ištraukėt Vėjavaikės biografinius faktus? Kad ji viskuo aprūpinta, kad jai rūpi tik nagų lakavimas, ir tt? Tarsi nieko tokio ji apie save nerašė. Tai tik jūsų pačių fantazijos, ir, beje, gana piktos. Jaunas žmogus parašė apie savo būseną, baimes ir paminėjo santykius su tėvu. Ją tai išvargino ir ji mums pasiguodė. Aš manau, kad nelengva nuolatos klausytis tėvo priekaištų, juk taip slegia artimo žmogaus kaltinimai, kai taip lauki iš jo gero žodžio.
Sėkmės tau Vėjavaike, turbūt tau šiandien rugsėjo pirmoji. Laikykis, daugiausia sau duoti gali tik tu pati. Linkiu tuo patikėti, patikėti savim

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių