Roberta

2015-09-01 15:09

Na tai ką-atsibodo depresija?:) Jau visi sveiki, linksmi? Aš tai aktyviai dirbau-judėjau, krutėjau-taip gąsdinu depresiją,tik ji artėja. aš jai tuoj sakau_eik šalin- aš užsiėmus.Sako, kad liga-tai sąstingis, o cirkuliacija gydo.

violla

Kol kas, rsquo;nė čiortą nepanimajursquo;.. Bet, kadangi, Vetą pažįstu gal kiek geriau, tai ir priimu tokią. Juk žinau, kad ji be juodo pykčio, tik turi tokio rsquo;filosofiškai šarminio moralorsquo;, vardan psichologinio poveikio ir taiko kumščio terapiją. Kartais, gerai suveikia. Aš gal, šiuo metu, netgi norėčiau, kad gerai kas nors supurtytų, tiesiogiai, fiziškai, kad į sieną... Visos kitos metodikos išsemtos..
Geriau taip, nei visai nerašo. Tik pūkuotukų nereikėtų glostyti prieš plauką-gali baigtis susidraskymais:)) Po to, dar nenumatytos išlaidos..kaip Leopoldui Rūgpienių kaime:))
Gerai surašiau, ar ne?:)

violla

Pirmiausia, tai Robertai: juk žinai, kam sekasi meilėje-tam nesiseka loterijoje. Nenorėk viską susigrobti..iš gyvenimo:))

violla

2015-09-01 12:09

Tamsūs debesys, dangaus pabučiuoti, tampa dangaus gėlėmis...R. Tagore

doppelgänger

2015-09-01 10:09

Forumas aptylo. Pats niekur nedingau, buvau išvažiavęs.

Roberta

2015-09-01 08:09

tikrai bloga diena-patikrinau loterijos bilietą-kaip visada-Jūsų bilietas nieko nelaimėjo.

Jokubas

2015-08-31 22:08

Alkoholizmas nelygui isgerimui, jei manai esantis (-i) labai jau jam nepasiduodantis (-i) alkaholiui, rdquo;ziaureirdquo; klysti. Beabejo, jei mano rasliava pakankamai vaikiska, taip ir reikia sakyti: -Kvailas besmegeni,tu (Jus) rasai (rasote), kaip nesuauges paauglys... Cia gi forumas... Ir viskas bus normalrdquo;iairdquo;(aisku nebent Jus neformalai kokie) rdquo;Destik savo mintis, tau bus atsakytardquo;, to visi cia ir tikimes.
Kas milejo, tas nebemiles. Kas gere, tas gers.(Netiesu dvaras. Pagal Kun.cch.ina.)

jūra

2015-08-31 21:08

Pazistu viena persona, kuri sakosi serganti sunkia depresijos forma (jau 8 metus). Del ligos negalinti dirbti ir nedirba, bet vaiksto taip issipuosusi, kad gali pamanyti jog gatves merga uzdarbiauja. Jusu nuomone, kas skatina toki elgesi? Ar tai del ligos?

violla

2015-08-31 19:08

Labnakt. Eisiu miegoti, tiek vaistų prikalus dar dieną, bet veikia iki dabar. Migdančiai. Todėl-keliauju:)

violla

2015-08-31 19:08

Tos garbės padalinsiu visiems po lygiai: visi prisidėjo. Man tikrai palengvėjo, bet tai ne mano nuopelnas. Šiltų žmonių.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių