zunda

2015-09-04 17:09

O del atminties, tai tikras paradoksas - ka noreciau istrinti is atminties, tai nesiseka, o kai jos reikia, tai ir rdquo;sakesrdquo;. :)))

zunda

galiu pridurti, kad diena negaliu gerti siu vaistu, nes visai sunku judeti, tai noriu nors nakti pailseti, o diena geriau sugebu kontroliuoti savo mastyma ir nekelti problemu sau ir kitiems.

violla

Tai su kuo šiandien vakarosim? Robio, aišku, nebus, jis veseilion blicinas. Žavina be kompo. O kas neturi alibi?:)

violla

Ai, kadangi aš iš kaimo, ir menko, matyt, išsilavinimo, tai nekrimsiu ir tų verstų mokslų iš english. Beviltiška:))

guru

2015-09-04 14:09

As tai nemanau,kad tas Sveikas(turedamas 52m.)taip mazvaikiauja.Bet manau neverta kreipti demesio i tas kvailas zinutes.Reikia eiti prie reikalo.Ir rasyti ta,del ko mes cia visi susirinkom.

violla

2015-09-04 14:09

Labas...atėjau, o beveik nėra kam velnių išrašyti. Gerai, reiškia, nereikia. Man išrašė. Mano šeimos gydytoja. Kad paprašiau recepto xanax, kad tučtuojau spoksočiau į spalvas. Ir liepė eit apžiūrėt kiek gražių jos gėlyne žydi jurginų. Nenuėjom, nes skubų iškvietimą gavo. Taip ir likau be spalvų.
Bet lyg viena atsirado, nes virtuvės langą nublizginau, užuolaidą pakeičiau.
Įdomi diena, ar ne?

viva

2015-09-04 10:09

labai aciu uz palaikyma,jau gavau siuntima,taip kad gulsiuos i ligonine.mokslus kaip nors istempsiu,niekur nedingsiu.
beje Leta aciu uz pyraga,taciau dabar laikausi dietos:)

Roberta

2015-09-04 09:09

Labai gražus ruduo. Vakar važiavau palei Nevėžį.Ten tokios gražios vietos link Panevėžio. Žmonių kiemuose-obelys-sunkios nuo vaisių. Gražu. Dar galvojau-ką dar galiu išmesti iš gyvenimo, ko atsikratyti, kad mažiau būtų REIKIA, daugiau NORIU. Matau, va ir Marija-tiesiog pervargusi. Ir tai yra tiesiog susideginimas darbu ir pareigom, atsakomybe, o ne depresija. Ji išnyktų pekeitus aplinką. Bet tai sunku-ir save keisti, ir išorines aplinkybes.Bet po truputį keisiu.

zunda

2015-09-04 08:09

Labas rytas visiems. Sveikatinkites ir sveikite visi,nesvarbu, ar nuo fiziniu ar nuo dvasiniu ligu. Labai linkiu ir tikiuosi, kad palinkejimai issipildys.

Leta

2015-09-04 07:09

Viva, gal pagulėti ligoninėje tau tikrai būtų geriau? Mano vyruim kaip aš dabar suprantu, būdavo panikos priepuoliai, tai jis ligoninėje atsigaudavo. Kitus slegia, o jis ten jausdavosi saugesnis. Labai tave suprantu, kai sakai, norėčiau išsimiegoti, norėčiau... Pati esu tai patyrusi. Nesigraužk dėl mokslų, kaip suprantu pernai ištempei mokslo metus, esi jauna, jei ir praleisi kokius metus, spėsi dar su tais mokslais.
Siunčiu tau obuolių pyrago, labai skanus išėjo. Į sveikatą:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių