violla

2015-09-10 15:09

Tiek to, tuos visus kitokius, tegul jie gyvena. Nei aš juos mušu, nei aš juos glaudžiu. Nemanau, kad tą reiktų labai ofišuoti, teikti tribūnas. Juk paauglystėje viskas taip greit užkrečiama, kas kitaip. Gaila būsimų sugadintų gyvenimų. Teko dirbti šalia tokio žmogaus. Patikėkit, nelabai miela. Ir ne tik man. Vyrai dar labiau ignoravo, nenorėdavo net kartu į komandiruotes važiuot.

violla

2015-09-10 13:09

Kokios geros diskusijos. Ir visi esame savaip teisūs. Skiriasi patirtys. Emocijų vardai ir jų išraiškos būdai. Arba jų rsquo;tramdymas.rsquo;
Šiandien aš verkiau. Ne, gal - ašarojau. Ir ašaros buvo tikros. Net negalėčiau jų apibūdinti. Graudu buvo ir tiek. Buvau laidotuvėse nuo pat ryto. Ašarojau bažnyčioje, daugiau prieš išlydint. Mirtis netikėta, autoavarija, kai girtas tiesiog užmuša tvarkingai važiavusį žmogų- vyrą, tėvą... Mačiau,daugybei buvo graudu, bet visi stengėsi tai valdyti, saujose laikydami baltas popierines nosinaites...
Verkia tie vaikai, negavę žaislo ar šiaip, ko nori. Tik jų tas noras, na, tebus egoizmas yra atviras, nemaskuotas. O mes gudrūs...

sveikas

2015-09-10 13:09

O jei taip, tai kame kampas?

Roberta

2015-09-10 12:09

Na jau na jau-verkia vaikas ir iš pykčio:))Kai negauna naujo žaislo, pvz.:))O emocijos, manau, nėra nei blogos, nei geros. Jos yra tikros ir tiek.Mes tik uždedam joms pavadinimus, derindamiesi prie visuomenės normų ir t. t.

dalia

Taip,puikus forumas.Apie ašaras niekam negaliu prieštarauti,nes kiekvienas žmogus - individas. Tiesa,mano nuomone,kartais verkiame iš nuoskaudos,o kartais skruostus suvilgo džiaugsmo ašaros.
Nuoširdžiai linkiu,kad tik pastarosios Jus lydėtų!

vesta

Laikas nuo laiko uzsuku i si foruma.Gera cia pas jus. Ramu, vienas kita palaikote. Graziai bendraujate, dalinates jausmais.Kiekviena karta cia uzsukus pagalvoju, kad tureciau buti dar jautresne ir atidesne aplinkiniams. Sito is jusu mokausi.

Leta

Taip,Sveikas.Taip...

zunda

2015-09-10 10:09

Nekibsiu :) Tik dabar galvoju, jei viskas butu taip , kaip tu rasai, kas atsitiktu su humoro ar satyros (jokiu budu ne vulgariu ar izeidinejanciu) zanru ?

Roberta

2015-09-10 10:09

Nekibk, aš net negalvojau, kad violla ką teisia. Nuomones tai aišku, kad galim turėti, nes nieks negali uždrausti, bet kartais jais verta sau ir pasilaikyti gal, juk tiek apie tuos viešus asmenis pripila nesąmonių, narsto jų gyvenimus, smerkia, šaipos. Juk yra asmeninis gyvenimas ir jau čia nuo žmogaus priklauso - kaip jis nori, taip elgias, svarbu kam blogo nedaro, nusikalstamo. Žinoma, kartais jie be reikalo patys viešinasi, bet kai slepia, tai vėl sukelia nesveiką susidomėjimą:)) Kažkaip, galvoju, kad tiesiog gyveni, kažką dirbi, veiki, kažkur keliauji, kažką skaitai, žiūri ir t. t. ir t. t. kas kam įdomu, kas patinka pagal savo finansines ir dvasines galimybes ir tiek. kam ten tą kitą narstyti, jo asmeninį gyvenimą, su kuo miega, ką valgo, kuo tiki. Priimi tokį, koks yra ir tiek. Juk visi negali būti tobuli, geri, teigiami. tiesiog galvoju, kad būt gerai daugiau tolerancijos bet kokiam žmogui ir nieko per daug nesmerkti. kai man kyla noras ką nuteisti, tai pagalvoju-oi oi kokia aš teisinguolė, kokia aš šaunuolė:)) T. y. - pasakau sau - pasižiūrėk į save:))manau, kad visi beveik vienodai daugmaž šiam gyvenime murkdomės, tik išskirtiniai žmonės geba būti gražios asmenybės, kartais tai nuo dievo duota, kartais išugdo tėvai ar patys save ugdo.

Roberta

2015-09-10 09:09

Na, taip teisti žodžio reikšmę Lietuvių kalbos žodynas nurodo tokią - nagrinėti bylą teisme:)) Tačiau kai kas labai kategoriškai ką teigia ir įsakmiai pasako, kad tas blogas, tai man nuskamba kaip nuteisimas, tarsi išmetimas iš savo tarpo už tai, kad nesi toks, kaip visi, kaip Reikia, kaip Norim Mes.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 34 ir 0 svečių