2015-09-10 10:09
Nekibk, aš net negalvojau, kad violla ką teisia. Nuomones tai aišku, kad galim turėti, nes nieks negali uždrausti, bet kartais jais verta sau ir pasilaikyti gal, juk tiek apie tuos viešus asmenis pripila nesąmonių, narsto jų gyvenimus, smerkia, šaipos. Juk yra asmeninis gyvenimas ir jau čia nuo žmogaus priklauso - kaip jis nori, taip elgias, svarbu kam blogo nedaro, nusikalstamo. Žinoma, kartais jie be reikalo patys viešinasi, bet kai slepia, tai vėl sukelia nesveiką susidomėjimą:)) Kažkaip, galvoju, kad tiesiog gyveni, kažką dirbi, veiki, kažkur keliauji, kažką skaitai, žiūri ir t. t. ir t. t. kas kam įdomu, kas patinka pagal savo finansines ir dvasines galimybes ir tiek. kam ten tą kitą narstyti, jo asmeninį gyvenimą, su kuo miega, ką valgo, kuo tiki. Priimi tokį, koks yra ir tiek. Juk visi negali būti tobuli, geri, teigiami. tiesiog galvoju, kad būt gerai daugiau tolerancijos bet kokiam žmogui ir nieko per daug nesmerkti. kai man kyla noras ką nuteisti, tai pagalvoju-oi oi kokia aš teisinguolė, kokia aš šaunuolė:)) T. y. - pasakau sau - pasižiūrėk į save:))manau, kad visi beveik vienodai daugmaž šiam gyvenime murkdomės, tik išskirtiniai žmonės geba būti gražios asmenybės, kartais tai nuo dievo duota, kartais išugdo tėvai ar patys save ugdo.