Ramas

2015-09-12 18:09

ziuriu daug nauju nariu ar nikus pakeitusiu :)

Ramas

2015-09-12 17:09

sveiki,
senokai cia nesilankiau. Kaip jus cia begyvenat ?

vi

2015-09-12 15:09

Prof. L.Griciūtė papasakojo apie moteriškę, kuri atvyko į ligoninę jau nepataisomai užleidusi ligą (IV vėžio stadija). Likusį laiką, skaičiuojamą mėnesiais, galėjo kiek pratempti tik operacija. Operacijos ji atsisakė, nes neturėjo laiko – prieš porą mėnesių autoavarijoje žuvo jos dukra su žentu, ir ant jos paliko 2 dar visai maži anūkai, kurių nėra kam auginti. Taigi gydytis atsisakė ir išvyko. Po 4-5 metų atvyko vėl. Gyva, tuomi ligoninėje sukeldama tarp daktarų šurmulį. Visi klausinėjo, ką ji darė į tą laiką. Toji išvardijo visiems žinomas liaudies medicinos priemones, maldas Dievui bei... medžių (berods, beržo) apsikabinimą. Numanau, jog pastarasis veiksmas ir yra bioenergetinio gydymo būdas. Vienas iš jų. Tik gydytojas nemokamas...

Šiuo atveju aš vienodai tikiu tiek medžio galia, tiek Dievo sprendimu, leisti moteriškei kiek praauginti anūkus, tiek kūno pasidavimu protui. Tikrai tikiu. Nes kito paaiškinimo nėra. Nerado jo tuomet ir ją gydę onkologai. O neoficialiai prasitarė apie medžio, Dievo ir mumyse slypinčių nežinomų jėgų galią.

violla

2015-09-12 13:09

Iš vis pasimečiau, dar blogiau, nerandu išeities.Su viskuo sutinku, arba-ne. Esu kaip vėjo pagairė. Pasveikusių nemačiau, bet juos naudojant prašviesėja-man taip buvo pačiai. Daug tokių žinau. Juk taip ir vartoja, kaip ir kitus vaistus, iki pabaigos.. Nežinau daugiau išeičių, išieškota viskas. Na, mūsų visų ištižimo laipsnis ne vienodas. Mano, matyt, maksimalus. Pradėsiu keiktis:))..

doppelgänger

2015-09-12 11:09

Medikai, bioenergetikai etc, viskas gerai, kas padeda lipt iš ligų. Žinau, kad mano smegenų biochemija buvo pažeista, tad remiuos taip vadinama tradicine medicina. Esu miesto žmogus, stipriai ir net nesveikai urbanizuotas. Man rankų pridėjimai nepadeda. Tokiems dalykams reikia kažkokio tikėjimo galima pagalba. Praeis laiko tarpas, gal vėl kitaip mąstysiu.

Roberta

2015-09-12 10:09

O ar žinai bent vieną žmogų, kuris pasveiko nuo tų AD. Aš pažįstu pora žmonių, kurie vartojo, bet kaip buvo tas, taip liko tas pats. O ir iš savijautų forumiečių (juk užsuku čia jau ilgas laiko tarpas) matyti, kad nei velnio jie nepadeda. Tai kam kankintis dar su kažkokiais šalutniniais reiškiniais, nuodyti kepenis, leist pinigus.Gal tie pagerėjimai ar pablogėjimai sutampa su tam tikrais įvykiais gyvenime, reiškiniais, sąlygom. Ne sutampa, bet priklauso:)) Kažkaip netikiu aš tais vaistais, mat pati išbandžiau ne vieną ir ne du. Matyt, viltį ir susidomėjimą praradai, o į užpakalį nieks neįspiria:))Kad gyventum dėl kažko arba nesuktum galvos dėl ko, nes tiesiog vos spėtum gyventi:))O gal reikia nesitikėti kažko to nežinia ko, laimės kažkokios kažkada. Nes tikies, nesulauki to, ko tu norėtum, frustracija. Bet jei nesitiki, tai nekovoji už tai, ko Nori, tai vėl blogai. Tai jau net nežinau, kaip čia geriau:)) Šiaip, galvoju, blogai yra tai, kad mes neturime gilaus tikėjimo. Tai va, kaip kalbėjote, jei religiją susikūrė žmonės, tai, matyt, ne be reikalo:))Kažkuo žmogus turi užsižaisti šiam gyvenime. Jei nepasisekė atverti savyje to, kas jo esmė, kur jis tikras ir laimingas, nepaisant nieko.

violla

2015-09-12 09:09

Supratau, kad niekas nepasidalins patirtimi dėl AD: kokius vartoja, kaip pernešė šalutinius, kaip sekėsi pritaikyt, ar padeda. Aš ir pati, kaip rdquo;piervyj raz- v piervyj klas...rdquo; Normalūs žmonės apsieina be jų, žinoma. Kursiu naują puslapį rdquo;AD vartotojų klubasrdquo;:)).

violla

2015-09-12 09:09

Visi išvardinti tavo vaistai-gerai, turėti. Pavadinčiau sveikuolio vaistinėle. Tik kam tas aspirinas?
O spalvos, man, visada buvo rudenį gražiausios: kai dega klevai, kai varva šermukšnių kekės...jurginai, astros, gladiolės...

zunda

2015-09-12 08:09

Labas visiems. Nezinau kodel taip liudnai pradejote diena - nuo ligu, bet jei jau buvo toks klausimas, reikia ir atsakymo, nors esu savanaudiska ir bendraudama su kitais noriu nors trumpam uzmirsti savo bjauria savijauta, kuri, nesvarbu silta ar salta, lyja ar sausra, visada nepalieka ramybeje, tik kasdien kitokia, bet vistiek bjauri, niekada nezinau kokiu vaistu prireiks po valandos. Turiu pasirupinti vaistais is anksto, nes rdquo;begu pirktirdquo; man netinka :) Pabaigai is viollos pasiskolinta ir perfrazuota mintis: sveikata prasta, bet visa kita puiku :) Nagi, nusisypsokime ir parodykime spyga visoms ligoms.

Leta

2015-09-12 08:09

Su puse mln skolos nepadės joks daktaras, jei jo vardas ne Henytė.
Mano nuomone mes esam sudėtingos rdquo;mašinosrdquo; ir vienos sistemos trikdžiai veikia kitas sistemas. Depresijos priežastys, kaip ir daugelio ligų, dar tik tyrinėjamos, taigi ir šalint jas visi būdai ir tinka ir netinka. Ir beveik įrodyta, kad vadinamieji blokai, susidarantys kūne kaip tam tikros elgsenos pasekmė, gali būti paveikiami energetiškai. O normaliai funkcionuojantys procesai lygu sveikata. Beje, spravkę, kad sergu turiu, taigi mano atveju ne vien bloga nuotaika

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių