aistė

2015-09-12 17:09

Aciu uz patarima. Man tai nuosava mama ramybes neduoda irodineja, kad as privalau pasigimdyti vaikeli, o priziuretu tai ji, nes dar tik 42 metai jai.Man dar simptomai kol kas nepasireiske ir mama kalba, kad kaip pagimdysiu viskas praeis ir apskritai man atrodo, kad artimiausias man zmogus netiki, kad as sergu.atsiprasau uz isiliejima, tiesiog skaudu.

aistė

2015-09-10 10:09

vakar leiausi vaistus ir soko tokia temperatura net virs keturesdesimt. Ar gal taip buti leidziantis rebifa, gal kas zinote, labai neramu

vaidas

2015-09-07 12:09

man tai nesusidare jokie antikuniai. DZIUGU, KAD GAVAI VAISTUS AISTE IR NEBIJOK, TAI VIENINTELIS BUDAS BUTI BEVEIK SVEIKAI, SEKMES

aistė

2015-09-05 09:09

As dar tik pora kartu susileidau. Tikiuosi, kad viskas bus gerai,nes jau rytojaus diena jauciausi puikiai. O kas tie antikuniai, kurie susidaro leidziantis vaistus? Bijau, kad man jie nesusidarytu.

aistė

2015-09-04 09:09

zinau, kad tai baisu. Bet isgirsta degnoze man nieko naujo nepasake, nes jau apie metus itariau, kad sergu issetine, nes labai keisti simptomai budavo.jau praejo penkios valandos, kaip susileidau vaistus, o savijauta tik gereja. Gal jie man pades?parasykite tie kurie leidziates rebifa, aciu.

aistė

2015-09-04 07:09

man tik pries tris menesius sia baisia liga nustate, o jauciausi blogai gal jau du metai, bet vis priezasties nerasdavo. Magnetini padare ior bac isetine. Siandien pirma ampule Rebifo susileidau, tai labai karsciuoju, temperatura dabar jau 39, bet sake, kad taip bus. Siule nakciai, bet bijojau tai susileidau ryte. Bet jeigu tik toks pasalinis poveikis tai menkniekis. O jus kaip jaucetes ir kiek jums metu? Man 23.

ONUTE

2015-09-02 07:09

matyt visiems labai smagūs prisiminimai užplūdo apie mokyklos laikus ,kad niekas nerašo, o rodos taip viskas nesenai buvo,o kai kurių vaikai baige mokslus tai kaip vakar, o dabar kam nereikia ruoštis mokyklon tai turbūt liūdim ir mastom ka išgerus ,kad savijauta pagerėtų,bet kai nieko nevartoji tai ji po kelių dienų pati pasitaiso ir be vaistų sau remisija padaro :))

aistė

2015-08-31 14:08

gal yra tas,kam leidziamas interferonas?noreciau paklausti ar labai buna nusetas injekcijomis kunas?ar pasalinis vaistu poveikis labai vargina? man uz menesio turi parinkti vaistus,pries tris menesius susirgau sia liga ir labai bijausi jos negatyviu pasekmiu

Ina

2015-08-31 07:08

taip į pirmą klasę- su mediniais suolais ... cha cha

zen

2015-08-30 11:08

...į pirmą klasę ruošiamės ...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių