aistė

2015-09-17 10:09

O as jau negeriu paracitamolio kai susileidziu vaistus, jau nekarsciuoju. Tiesiog susileidziu pries nakti, o atsikeliu stipri ir beveik sveika

aistė

2015-09-17 10:09

Siunciu kontaktus, beje skypo jau neturiu, nes nulauziau mikrofona, netycia. Man liga prasidejo nuo nemaloniu jutimu desineje kojoje. I tai nekreipiau demesio, bet dabar jau nujauciu, kad tai ir buvo ligos pradzia. Dabar desne koja yra suplonejusi 1,5 cm.bet gydytojai tvirtina, kad tai ne IS pozymis, kad tai osteochandrozes simptomai. gal kas turite panasiu problemu?

rena

2015-09-17 07:09

Agnei- kaip gydotės? Ar dalyvaujat programoje ar kitais būdais? Lauksiu atsakymo.Ačiū

rasa

2015-09-16 09:09

o galima butu gauti tavo kokius kontaktus, pavyzdziui koki skype, ar elektronini pasta, tikrai butu labai idomu pabendrauti asmeniskai, nes man irgi jau trys savaite cypia desneje ausyje. o ir siaip noreciau susipazinti su likimo drauge :)

aistė

2015-09-16 08:09

taigi Rasa mes beveik vienmetes ir su ausim man irgi ne kas, nes is pradziu cype desneje, o dabar kaireje. diagnozavo otita, gydziausi antibiotikais tai tarsi praejo, bet dabar vel svilpimas baisus. As tai savo mokslus sustabdziau, nes kol dar buvo nerasta liga as labai daznai sirgau visokiais persalimais. Po ju koju nepavilkdavau. O kai nustojau matyti desine akimi tai isejau akademiniu.Dabar esu statistine bedarbe.Vaistus leidziuosi jau menuo ir poveiki jauciu, kad eiti daug lengviau. Zaviuosi jumis Rasa, kad radote savy jegu mokslams, o man kur jau ten vaikas jeigu net bakalauro nesugebu apsiginti.

rasa

2015-09-16 08:09

Man 24 metai, vaistus naudoju jau ketvirti metai, tiek laiko neturejau ir paumejimu iki dabar, nes prasidejus ausies uzdegimui, paralyzavo puse veido, bet gydytoju deka, per tris dienas mano veidas atsigavo, dabar vaikstau i poliklinika, turetu paskirti kokia reabilitacija, tai tikiuosi vel viskas bus kaip anksciau :) Nors turiu save saugoti labiau, bet gyvenu kaip visi normalus zmones ir pamirstu, kad isvis sergu sia liga tol, kol ji pati man neprimena jog tokia yra. o vaiku as be proto noriu :) siuo metu dirbu ir mokausi magistranturoje.

mira

2015-09-15 18:09

is nera paveldima liga, labai nedidelis procentas, kad vaikas ja paveldes, todel nereikia taip smarkiai bijot turet vaikeli. aisku, reikia pagalvot ir apie save, bet tai galutinai dar nesakyk, nuomone dar gali pasikeist. dar sakoma, kad vaikai suteikia noro eiti pirmyn :)

aistė

2015-09-15 11:09

o kiek tau Rasa metu? o vaistus tu vartoji? Numanau, kad musu likimai panasus ir ligos dar toli nepazenge

rasa

2015-09-15 11:09

o as siulyciau aistei, pabendrauti su tomis, kurios gimde sirgdamos. as jau 6 metai kaip sergu sia liga, bet esu pasiryzusi gimdyti ir auginti vaikus, labai noriu dvieju, bet cia jau kaip likimas lems :)

aistė

2015-09-14 19:09

aciu uz patarimus. Labai daug skaiciau apie liga ir nusprendziau, kad svajone tureti vaika liks tik svajone.ka as savo kudikiui suteikciau? Nebent tik tokia pacia liga kuria sergu pati, o to nelinkeciau net didziausiam priesui.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių