sss

2015-09-15 21:09

Keisti save NUO - IKI
Visa tai vaistai nepagydys, reikia keisti savo asmenybe ir charakteri.

Samanta

2015-09-15 19:09

as noreciau paklaust,gal durnai nuskambes klausimas,bet kaip gyvenat su tom mintim,jausmais...man panikos nera ir nebuvo,gal l nezymi kazkada,kai dar nzn kad tai panika...o db kaip minejau aplanko mintys ir keisti jausmai..tai kaip jums tai iseina pernest?kaip praeina diena tarkim su tuom..(nemoku parasyt tai ko noriu paklaust :) )

tina

2015-09-15 19:09

as, kai atnaujinau zolofta gert kas antra diena, miegu gerai,tai laikausi super, tik sirdi jauciu sia savaite, o savijauta visai gera, nuo galvos skausmo vaistai veikia:) visi pojuciai kontroliuojami.

sss

2015-09-15 18:09

jei tarkim man nemiga nerimas ir as pastoviai gerciau raminamuosius tai yra begimas nuo problemu jausmu, reikia ieskoti priezasties, zinokit vaistai tik laikina.
Norite pasakyti narkomanams narkotikai butina ir jie negali mesti ju iskarto?
Atsakimas: Gali,
Tik ar jie toliau nevartos priklauso nuo to ar dirbs su savimi, turiu gyva pavyzdy kuris nevartoja jau keli metai pries tai buves 10 metu ant heroino, i vena...

labukas

2015-09-15 11:09

Pasveikusi, gal galėtum man konkrečiau parašyt apie savo patirtį ir stebuklingą pasveikimą. Dėkoju.....

tina

2015-09-15 10:09

tai zinoma, kad ne be priezasties ta panika atsiranda! manau, kad pradziai mes turime charakteri, kuris ypac jautrus ir reaguojantis i visokias smulkmenas, paskui augdami gaunam nepasitkiejimo savimi, noro i kazka lygiuotis, vis noreti to, ko neturi, o per tokias savybes atsiranda klaidingas poziuris i gyvenima: perdetas reagavimas, fizines bukles pokyciu reiksminimas, nepasitenkinimas savimi ir tuo, ka darau ir t.t., ir kt. (visi zinot) o kai per trumpa laika susideda keletas kokiu stresiniu situaciju ar ilgesni laika tesiasi viena, va tada ir neatlaiko nervai - susikaupia viskas kaip stiklinej vazoj (cia pagal viena knyga). va tada ir prireikia vaistu, kad be emociju galetume susitvarkyti mintis, poziuri i gyvenima, o kai viskas nurimsta, tada turetume jau atsistatyti i savas vietas ir toliau testis kokybiskas gyvenimas. tik va ta paskutine stadija man dar vis neisivykdo... nors iki jos, reikia pasakyti, irgi buvo ilgas kelias, kuri aciu Dievui, radau jau. vaistai leidzia visai kokybiskai gyvent, tik negi juos rysi amzinai?! chemija visdelto:)

gal kas zinote kokiu geru knygu, kur butu parasyta, kaip sugrizti i ta pradine busena, kaip pakeisti poziuri i gyvenima. savo ruoztu galeciau parekomenduoti labai nebloga A.Svijaso knyga rdquo;Sypsokis, kol ne velurdquo; (brangoka ir idiotisku pavadinimu, bet turinys geras, jeigu ji vykdyt:)). nesinori man tu rytietisku filosofiju, jogu, meditaciju, kuriu musu proteviai nepraktikavo ir mums tas netinka, manyciau, kaip ir vegetarizmas. nu bet cia ne i tema:)

sss

Visi vaistai tai begimas nuo saves, nesugebejimas priimti savo minciu.

Birutele

As nemanau, kad panika atsiranda be priezasties, kazkas gyvenime ne taip yra vistiek-kazkokios problemos, gal vaikysteje kokios traumos.kad taip is niekur nieko atsirastu netikiu.kaip pasveikusi rase, vyras geras, vaikai geri....zodziu gyvenimas puikus o man panika.NETIKIU nors nusauk.As kai susirgau sia liga, o tai yra pusantru met jau, ir kai pradejau eit pas psihoterapeuta, tai supratau, kad visas sitas reikalas turi rsquo;rsquo;sudinarsquo;rsquo; pradzia.Tikrai kazkas gyvenime turejo but netaip, kad taip susirgt.Atrodo galetum cia rasyt ir rasyt apie sitas ligas, nes per tiek laiko buvau pasveikus, po to vel atkritau ir tiek analizuoju vis kas vyksta, kodel...Ir man atrodo, bet cia tik mano nuomone, kad vaistai cia nepades-geras psihoterapeutas ir saves keitimas manau butu tinkamiausias gydymas.Bet kaip zmones geria tuos vaistus metu metus ir niekas nesikeicia, as nesuprantu....nes pati pajutau, kad galima islipt is tos...tik uoj daug pastangu reikia labai daug.

Samanta

2015-09-14 21:09

ir vel :)) 8men nedirbu

Samanta

2015-09-14 21:09

nedirbu men,o ten parasiau tik men :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių