2015-09-20 10:09
Na va, po psichologinio tyrimo, paaiskejo, kad mastymo sutrikimu nera, mano asmenybe, charakteris turi truputi defekteliu... Rytoj einu i pirma psichoterapijos seansa. Pradejau vartoti naujus vaistus, Paroxetina pakeiciau i Zolofta, savijauta visai neprasta, tik mintys mintys mintys... Kol neprisimeni apie ka galvojai, tol buna gerai. Ziauru yra tai, kad dabar kaip tik einam filosifijos kursa, kuri man atrodo, nera man naudinga. Tik duoda peno dar daugiau nusimastyti, kaip pvz, ar mano gyvenimas yra tikras, ar tai tik iliuzija, ar zmones, esantys aplink mane isties egzistuoja, ar cia tik mano vaizduotes vaisius ir pan ir tt. Vienu zodziu kartais pasijauciu kaip kokia sizofrenike, nors sito nenustate.
Labai laukiu kada vel galesiu atsistoti ant koju, dabar bent jau entuziazmas atsirado ka nors daryti.
Tiesa dar kartais vargina teologiniai klausimai... Artimieji niekaip nesupranta, kaip dar galiu abejoti Dievu ir pan, bet siais laikais, kai dauguma jaunimo tampa ateistais (kazin ar tik ne patogumo delei) sunku islaikyti savo argumentus ir savo isitikinimus.
Tai tiek... Norisi saugumo, ir racionalaus suvokimo, kur esu ir ka veikiu... Tada viskas bus laaaabai gerai :)