guru

2015-09-20 18:09

Tai reiskia,kad reikia gerti 6-8 tabletes per para.

guru

2015-09-20 15:09

Xanax ir xanax xr veikia skirtingai.Norint pajusti xanax xr poveiki,gali tekti gerti po 4 tabletes per du kartus per para(1mg).

studente

2015-09-20 13:09

Dekui, Aivaruk :) Jei, ne paslaptis dabar jau turetum buti ikopes i ketvirta desimti? Kokios problemos kankino? Nea, mokausi VU KHF. O LKKA dar ir tokius dalykus desto?

violla

2015-09-20 12:09

Kad šiais laikais dauguma jaunimo yra ateistai-man didžiulė naujiena. Aš matau ir žinau ką kita.
Nors man, tai jokio skirtumo.

studente

2015-09-20 10:09

Na va, po psichologinio tyrimo, paaiskejo, kad mastymo sutrikimu nera, mano asmenybe, charakteris turi truputi defekteliu... Rytoj einu i pirma psichoterapijos seansa. Pradejau vartoti naujus vaistus, Paroxetina pakeiciau i Zolofta, savijauta visai neprasta, tik mintys mintys mintys... Kol neprisimeni apie ka galvojai, tol buna gerai. Ziauru yra tai, kad dabar kaip tik einam filosifijos kursa, kuri man atrodo, nera man naudinga. Tik duoda peno dar daugiau nusimastyti, kaip pvz, ar mano gyvenimas yra tikras, ar tai tik iliuzija, ar zmones, esantys aplink mane isties egzistuoja, ar cia tik mano vaizduotes vaisius ir pan ir tt. Vienu zodziu kartais pasijauciu kaip kokia sizofrenike, nors sito nenustate.
Labai laukiu kada vel galesiu atsistoti ant koju, dabar bent jau entuziazmas atsirado ka nors daryti.
Tiesa dar kartais vargina teologiniai klausimai... Artimieji niekaip nesupranta, kaip dar galiu abejoti Dievu ir pan, bet siais laikais, kai dauguma jaunimo tampa ateistais (kazin ar tik ne patogumo delei) sunku islaikyti savo argumentus ir savo isitikinimus.
Tai tiek... Norisi saugumo, ir racionalaus suvokimo, kur esu ir ka veikiu... Tada viskas bus laaaabai gerai :)

Roberta

2015-09-20 09:09

Nuo pat ryto spintas tvarkau.Reorganizacijardquo;ant žiemosrdquo;.smagu visai:)) pasimerkiau rožių,net gaila,kad užšals, nes dar daug pumpurų...avietės tokios didelės prieš žiemą...Ryt važiuosiu į kapus, noriu pasodinti labai gražių tulpių(žemaūgės, tvirtais kotais, tvirtais baltais žiedais) ir našlaičių pirkau dideliausiais žiedais...geltonos ryškiai.Dar šiandien užtiesiau lovą ryškiai geltonu užtiesalu,tai nušvito tarsi kambarys.Kažko čia mane rdquo;nešardquo; į ryškumą.Gal nėr blogai, gal taip kažkas viduje nori mane pažadinti...Vidus ir išorė susiję...

Leta

2015-09-20 06:09

Su bobų vasara visus, atrodo bus labai gražus savaitgalis. Ko čia spontaniškai norėtųsi? Gal pagrybauti, baravykų prisirinkti? Norėčiau geros kompanijos, prie vandens su lengva užkanda. Tokios pirmos mintys, smagu norėti. O praleisiu savaitgalį namuose, nes vis dar su remontu nebaigiam. O kas laukia jūsų šį savaitgalį?

doppelgänger

2015-09-19 22:09

Zundai

Prisimenu, kai man buvo labai blogai, nesuvokiau realybės ir įsivaizduojamo pasaulio ribos. Gelbėjo budistinis pasakymas: kalnas yra/ kalno nėra/ kalnas yra ir jo nėra/ kalnas nei yra, nei jo nėra. Gal kam ir kvailai skamba, bet šis pamąstymas padėjo man išlaikyt vientisą asmenybę, jeigu taip galima pasakyti, o ne pasinert į savęs fragmentus, depersonalizaciją, fuuu, gudriai pasakiau:)) Turbūt miegi, gero poilsio.

zunda

2015-09-19 20:09

D

Taip, man reikia tik draugiško žodžio. Paguoda dažnai virsta gailesčiu, o šito tikrai nenoriu.

Ir aš taip pripratau prie šito forumo, tegul ir tik mudviejų lengvo pokalbio, kad kiekvieną dieną patikrinu, su viltim.... :))

violla

2015-09-19 20:09

Kalbuos su savim. Metas..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių