zilvinas

2015-09-21 14:09

laba,as dar gyvas:))
vytui,jeigu dar neradai,paziurek www.liss.lt ten yra draugiju kontaktai,sekmes

Vytas

2015-09-21 14:09

Nezinai kas geriau, bet girdejau tik tiek, kad reikia maitintis "lengvu" maistu t.y. kuo daugiau darzoviu ir vaisiu ir vartoti maziau gyvulines kilmes riebalu ir stengtis nerukyti bei isgerti saikingai.

Akvile

2015-09-21 12:09

zmones mano brangieji, tai pasakykit man pagaliau kas nors - ar mums reikia stiprinti imuniteta, ar priesingai???? juk beta interferonas imuniteta slopina!
Perla, o tu interferona vartoji, primink??

asta

2015-09-21 11:09

Mergaites, geriausias vaistas nuo pusles uzdegimo yra spanguoles, o ju dabar pilna Galima ir ziemai prisiruosti Pvz.: uzsaldyti, uzpilti degtine ir pn., bet tik nevirkit. Dar gerai ugniazole - gydo bet kurios lokalizacijos uzdegimus. Esu gerusi, todel rekomenduoju, bet ne siulau :-)

Ina

2015-09-21 10:09

Manau, kad kiekvienas vis kitaip atranda tą mūsų ligą. Ieškojimas sveikimo būdų irgi kiekvieno kitoks. Stebūkladarių šiandien dienai dar nėra, viskas tik pačių noruose ir pastangose. Norai ir pastangos nesikonvertuoja realybėje, nes ji labai žiauri, kartais nieko nedarant išeina geriau. Geriau už išleistinus pinigus retkarčiais pasidaryti mažyčių malonumų.

daiva

2015-09-21 09:09

Bičiuliai,atsiliepkit kam lašina Mitoxantrone.Sako,tai - pavojingas vaistas.Kaip jūs jaučiatės? Labai lauksiu atsakymų.

artas1

2015-09-21 08:09

Tai kam vis tik jūs mokate pinigus?
Na apatinėje žinutėje matosi...
Suprantu, kad tikėjimo pasveikimu lieka vis mažiau, bet gal tuomet verta būtų žiūrėti ne iš ligos, o iš sveikatos pozicijų?
Aišku požiūris, kad mano sveikata (o tiksliau liga) pasirūpins medicina yra labai gajus ir net sakyčiau patogus. Bet kur jis atveda?
Bet tam, kad žmogus būtų sveikas - jis turi kažką daryti. Iš kitos pusės - liga ateina būtent kai žmogus nieko nedaro savo sveikatos stiprinimui...

Vita

2015-09-21 05:09

as ligoninej kai gulejau, gulejo panele, kuriai nei vienas tyrymas neparode IS, taciau akyse pamate jos pozymiu. dabar ji kaip tarp zemes ir dangaus-IS yra, bet vaistu jokiu gauti negali,invalidumo irgi ne,o vaiksto jau labai sunkiai.gydytojai patare laukti, kol mrt tyrymas ka nos parodys, nes kol kas dar nieko nerodo.

leja

2015-09-20 18:09

Labos nakties visiems!

Ineta

2015-09-20 14:09

Labutis, Tutsi,matyt kazkokia diena nuo vakar prasidejus dar tesiais.. tikekimes, kad isaus rytas ir visu nuotaikos bus visiskai priesingos:)

Po saules psinduleli jums visiems siunciu!:)
Lydes jis jus visur, as tuo tikiu:)
Ir sypsena veide nepavargsta spinduliuot
Nors ir atrodys,kad beprotiskai sunku nusisypsot:)

Grazaus savaitgaliuko!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių