albertas

2015-09-28 06:09

kas nori pasiskaityti apie Linci produkta :www.fohow.lt.kazkaip ruosiausi pavartoti,o iseitis kur ?

daiva

2015-09-27 17:09

ar ryt atvazusi i palanga ? parasyk.. v.

rima

2015-09-27 16:09

girdejau,kad yra profesorius Maskvoje...Gal buvote pas ji?

Vytas

2015-09-27 06:09

Visiems - sveikuciai!!!
Jau kelis metus NESISTENGIU kazkam paaiskinti kas tai per liga ir kodel? Todel, kad ji ir taipp yra, o kai visiems bandai papasakoti kas tai per "daiktas" jie dar daugiau itarineja, kad vartoji narkotikus ir siaip...Mano manymu - ka ta liga nepaliete asmeniskai - net is toli nieko apie ja nesupranta...Viska, ka darau - as stengiuos ISLIKTI ZMOGUM ir..kas ir... tiketi, kad pasveiksi.Tai sunku, bet geriau negu butelis ir "kruva tikru" draugu.
Visiems stiprybes

jolanta

2015-09-26 16:09

Labas vakaras.Na,ir as suradusi sia pokalbiu svetaine nusprendziau parasyti.Man irgi yra diagnozuota si liga.Diagnozavo 2003m.Noriu pasakyti, turbut ka ir visi cia kalba,nepulkit i nevilti,neslepkit kad sergate,o kaip tik paaiskinkit zmonems kas tai per liga.Labai daug zmoniu nezino kas tai per liga.As esu farmacininke ir patikekit ne visi kolegos zinojo kas tai per liga.Suzinoje apie liga daugiau nei vienas kolega nenusisuko,o tik dar labiau eme padeti,taciau jie nelaiko manes ligone ir as pati taip nesijauciu.
Visiems linkiu sveikatos.

asta

2015-09-26 15:09

labas vytai, as stengiuosi gyventi ir apsimetineti sveikut sveikutele, tik pazystami pastebi, kad as kazkokia aptingusi nenoriu niekur eiti, jiems netgi atrodo, kad ir bendrauju nenoriui, vengiu susitikti ir kalbetis. O problema yra ta, kad niekas nieko nepastebetu, kad man labai sunku vaikscioti ir visa si kancia atsispindi mano veide.Aposimetineju, kad batai nuspaude, kad koja skauda ir t.t.Taciau tik jus zinote mano problema, o pazystamu esu ivertinta kaip arogantiska asmenybe. Bet as laikausi, laikykites ir jus Vytai ir visi, nes isties mes patys turime surasti iseiti sekmes

Ineta

2015-09-26 14:09

vat cia visas ligoniniu rdquo;zavesysrdquo;, serganciu, laukianciu daug, tad gali ir nesigydyti kuri laika bei nieko nezinoti, kaip gyventi, ka daryti.. Kosmaras kazkoks!:( sakykit kaip norit, bet tikrai antzmogiska:(

zilvinas

2015-09-26 13:09

sveiki gyvi
senokai buvau cia
nu vis paskaitineju cia jusu karus
linci esu naudojas,ale brangokas.savijauta buvo liuks.gal koks narkotikas ar kas ten velniai zino,kaip buvo su tablem del dietos.?bet taip ir neatsake kas ten do velneva
o aplamai esu gyvas,pilna ta zodzio prasme
interferono stazas penki metai su kapeikom(neaisku kas bus toliau)
tai va.sekmes

albertas

2015-09-26 12:09

sveiki,as cia jau senas..:) norejau pasiklausti gal kam teko naudoti rdquo;Lincirdquo; produkcija.... aciu

Lilė

2015-09-26 11:09

LABAS.HARMONUS LASINO 1-A KARTA,O LAUKIAMO EFEKTO NEBUVO IR PERNESIAU JUOS L.LENGVAI.SIEK TIEK DAR VAIKSTAU PASIRAMSTYDAMA,ISIKIBUSI.TAI TOKS MANO STOVIS.GYD NORI GULDYTI I LIGONINE.BIJAU,KAD NEPRIFARSIRUOTU HARMONU,KAIP KALEDINI KALAKUTA...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių