zunda

2015-09-27 17:09

Grybu ir as noriu !!!

algis

2015-09-27 16:09

kaip man atrodo cia dalvauja tik akademikai(su aukstu mokslu) nes tokiu terminu,kaip violla ar kiti forumo draugai,nebaige mokslu nezinotu!!! ar ne tiesa? kita karta daugiau parasysiu,kaip man nepasiseke i klinika ir dienos klinika patekti ir tada, kaip tycia (gal tokia lemtis?)kiti mano miesto psichai buvo pilnai apkrauti ir nauju pacientu nepriimdavo(tai buvo pries 8-6m.)o dabar jau kuris laikas beveik visi priima naujus,tad matot kaip man gyvenime nesiseka,nors galva i siena dauzyk...

asta

Jo,siandien lyg lyg geriau.Pirmadieni einu pas savo gydytoja.Tik manau labai kvaila buvo tos gydytojos,jog nepasake apie galimas pasekmes.Nes as su ja kalbejau.Ji sake,kad nutraukus antidepresantus yra didele tikimybe atkristi.As tada jai uzsiminiau apie ta jonazole.Ir ji pritare,jog galiu tai gerti.Manau tiesiog man ji nepakankamai paaiskino,po kiek laiku galiu tai pradeti naudoti.O kaip pagalvoji,is kur cia paprastam zmogui zinoti kiek laiko reikia laukti nuo vienu vaistu iki kitu.O tuo labiau,kad ir vaistu instrukcijose tokios informacijos pateiktos nera.O del raminanciu tai nenoriu gerti,nes as ju niekkada negeriau,man antidepresantai labai gerai veike.O dabar tuo labiau bijau kazka gerti.

raminta

sveiki visi.Esu sena naujoke:), pazistu virtualiai Violla, Leta, Vija,vi, Roberta su jos receptu :ant kavos/arbatos puodelio virsaus padeti leksteleje juodo sokolado gabaleli , o kai jis nuo karscio istirpsta su pasimegavimu ji sulaizyti, ech skanumelis...;)
Apleidau foruma, prisipazinsiu , kad geda bet cia nesilankiau geri metai laiko.
Mergaites noriu patarimo(zinoma ko dar cia ilindau), kaip man pasigaminti magnio.Na amzina problema jau 4 metai kaip geriu magvita arba magne b6 po 4 ar net 6 tbl, o pasidarius tyrima to elemento arba vos vos ribine norma arba netgi maziau.Aviziniu dribsniu , razinu , riesutu valgau, tai net nezinau is kur man dar jo gauti ir po velniais kur tas magnis isgaruoja.O sirdis labai jaucia jo trukuma...
Aciu :)

roma

2015-09-27 15:09

sirgau depresija 15 metu , netiketai pasveikau, be jokiu vaistu , tiesiog su metais...keista , bet tikrai nemeluoju.

violla

2015-09-27 15:09

Nežinau ką daryt.. kažkaip viskas baisu. Duobė po duobės. Tai kam dar kapstytis, kai žinai, jog vėlei įsmuksi :) Velniava................

violla

2015-09-27 10:09

Norėjau pasakyti, kad gaila, jog žmonėm negalima taikyti eutanazijos. Juk tiek yra nepakeliamos kančios, beprasmės, beviltiškiausios. Bet leisk, žmogui, tuoj pasinaudos juodiem darbam atlikti..

violla

2015-09-27 06:09

Labas rytas.:)

zunda

2015-09-26 20:09

23 val. Labos nakties tiems, kas dar uzklys.

violla

2015-09-26 20:09

Linkiu, aišku. Labnakt:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių