2015-09-28 06:09
Maža nuo ko galima imti vemti. Nebūtinai tai nuo jonažolės. Gal kokį mikrobą praryjote netyčia:) Gal atspatumas susilpnėjęs. Juk jonažolė nėra cheminis vaistas. Pavyzdžiui, mane gali supykinti nuo juodosios arbatos, jei išgersiu ryte nevalgiusi.bet tai nereiškia, kad visiem negalima gerti arbatos nevalgius. Geriau jau tartis su gydytoja, o ne internete. Žinoma, pasidalinti įspūdžiais, patirtim gal ir nieko, bet realiai vykdyti galima tik gydytojo nurodymus ir tai dar labai gerai perleidus per savo proto ir nuojautos prizmę, nes visokių tų daktarų irgi pasitaiko.Kiek, žiūrėk, prirašo tų vaistų kartu vienų su kitais , ir nieko nenutinka , arba vėliau nutinka kepenėlėm ir t. t.Kad nuo jonažolės taip būtų, gal labai jau reti atvejai, gal pirmas toks, jei tai iš tikro nuo jonažolės, nes juk kažką ir daugiau turbūt valgėt.kas garantuotas, kad ne nuo varškės ar dešros:)Aš ilgai vartojau vienus kitus vaistus, bet nieko gero, dabar pati ropoju be vaistų,nes man jie vis vien neveikė,tai dabar geriu daug vandens, valomųjų arbatų, valgfau arbūzų daug-noiriu tą chemiją išplauti.