zunda

2015-09-28 13:09

Taip, labai blogai, kad daug jegu reikia isnaudoti del to, jog isgyventum, bet moraliskai buti priklausomam irgi nelengva, reikia apgalvoti kiekviena zodi, kad neizeistum, patyleti, nors tuo metu tau norisi rekti, nes visai naturalu, kad kiekvienam savos problemos atrodo didziausios. Esu giliai isitikinusi, kad padeties sunkuma ar paprastuma gali visiskai suprasti tik per asmenine patirti, pries kuria nublanksta visos ismintingosios knygos, jau nekalbant apie draugu patarimus.

Roberta

paskaitykite naują rdquo;Sveikas žmogusrdquo; ( čia galima nete), ten neblogas yra Neverausko str.Sėdžiu rdquo;ant biuleteniordquo;, tai leidžiu sau vaikštinėti po netą:))

Roberta

na, juk ta baimė labiausiai ir yra dėl lėšų, kad nereiktų kam išlaikyti.O dėl sveikatos, tai jei turėčiau daugiau laisvo laiko, tai skirčiau sau daugiau laiko ir būčiau sveikesnė. nes blogai, kai esi bejėgis, besveikatis ir kažkas turi rūpintis, gaišti savo laiką, skirti tau dalį savo pinigų, energijos. Gal būtų fainai anūkus daboti:)) O šiap tai nesuprantu, kai sako, kad oi jei neičiau į darbą, tai žlugčiau namie, neturėčiau ką veikti, trūktų bendravimo. Juk jei nerūpi pragyvenimo lėšos, gali skirti laiko pvz. kokiai veiklai visuomeninei, lankyti kokius siuvinėjimo kursus ar jogą:)) lankyti parodas, vaikščioti į koncertus, pagaliau dirbti tai, kas tikrai miela, kur matai prasmę ir dirbt dėl to, kad patinka, o ne dėl to, kad drebi, kad neturėsi kaip pragyventi, vaikus išmokslinti ir t. t. Aš tikrai rasčiau ką veikti, tikrai nemirčiau iš nuobodulio ir tikrai rasčiau su kuo bendrauti, jei to norėčiau. O dabar leki bėgi užmetus save - ir kūno , ir sielos nėr kada prižiūrėti ir nebelieka tam jėgų. Būtų gerai tas aukso viduriukas. Kad galima būtų jausti ir gyventi harmoningai, suderintai. Įsipareigojimų aš nebijau, jie malonūs, kai juos pati prisiimi ir gali įvykdyti, kai jie netampa našta, nes jų per daug ir nebevalioji.

xx

Čia gal nuo kokių vaistų tokia reakcija. Negi nepadeda psichoterapija?

xx

2015-09-28 12:09

Judėjimas-vienas iš gydymosi elementų.Mankšta, žaidimai,fizinis darbas, kiek pajėgiate-jums tik į naudą.

Roberta

2015-09-28 12:09

Kažkaip jūs labai tikitės iš jogos to kažko:)) Joga yra pratimai kūno tempimo, išmoko susikaupti, įsiklausyti į kūną.Kaip ir visas judėjimas-labai gerai, bet tai ne panacėja.Lankiau porą metų, labai patiko, tapau lanksti, atsipalaiduodavau . Labai gerai. Žinoma, joga nėra tik pratimai, ji ir filosofija, gyvenimo būdas, žiūrint, kiek giliai eisite.Visokių jos krypčių yra. Nepabandęs nežinosi:))

Roberta

2015-09-28 11:09

o dabar jau dirbi? jau turi darbelį?na, aš darbo negarbinu kaip vienintelio įprasminimo gyvenimo, man jo reikia dėl uždarbio ir tiek.žinoma, reikia kažkur kažką dirbti, būti reikalinga, užsidirbti, būti visuomenėje...bet jei būčiau turtinga, turtinga, nedirbčiau, leisčiau sau į antrą pusę gyvenimo daryti tai, ką mėgstu, mokytis ko naujo, lankyti įv kursus ir t. t. skirti daugiau laiko sau, šeimai, namams...o dabar labai daug laiko ir jėgų atiduodu darbui, tad ir nuovargis, ir nepasitenkinimas, kad tiek norėtum dar kažko, o nėra tam galimybių..na, yra žmonių, kurių darbas sutampa su hobi, kai sėdi, kaip sako, savo rogėse tikrai..kai į darbą kaip į šventę, kai tai savęs realizavimas, teikia pasitenkinimo, ne tik uždarbis.laimingi tokie žmonės, manau.

Roberta

tiesiog reikia eit miegot anksčiau.bet jei nori gero filmo, tai aukoji miegą, o paskui atsibundu nedarbinga.jei protingesnė būčiau, eičiau miegoti 21 val.žmogus pats elgiasi bile kaip su savo gyvenimu, o paskui rezultatas...čia aš ir apie save ir ne tik:))

zunda

Beje, Strausas parase ir garsiaja polka rdquo;trik-trakrdquo; :)

guru

2015-09-28 10:09

Sakydamas rdquo;negydomardquo;depresija,as turiu omeny nebutinai gydyma vaistais.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių